2010 Şubat Anneleri

selam verdım gıdıyorum belım agrıyor oturmaktan bı yatıyım bakalım belkı uykum gelır kızlar kendınıze dıkkat edın hihoyyyt

kizlarr hadi ben kaciyorumm'! hepinizii öpüyorumm anacigimmmm zemuszemus ya hicte uykum yok ama camasirlari oturdugum odaya astim oda cok koku yapinca sanki simdi nefesim kesildi gibi! basima agri girdi! hemen kacam ben hadi! öpüyorum canlarimmmm sizii! byyyyyŞeniz

iyi geceler uyuyamayan anneler nasilsiniz ben iyim yemek yedim birde meyve karnim bi sisti yerimden kalkamiyorum burda da sat da 10 bucuk da uyuma sati dil umarim herkez iyidir

herkese merhaba...
annemler geldiğinden beri pek katılamadım.
herkes iyi gördüğüm kadarıyla...
bebişler gelmeye başlamış...hepsine maaşallah.

Kızlarrrr herkese günaydın ...valla gece hiiiç uyumadım ancak eşim dün nöbetçiydi ben kalkınca o hemen uyanıyo oyüzden giremiyorum...ben gelene kadarda uyumaz ...nese siz sohbet edin güsel güsel ama valla şu an gözümden uyku akıyo ya benim bide midem çok berbat şu kan şuruplaraı mahfetti....

Fatoline kısss vallla bendede 1 haftadır ayak parmaklarım acaip kaşınıyo ama berbat bi şekilde gerçi sende kaşıntı nerde var bilmiomda bu hamilelikte ne kadar gariğp şeler varsa başıma geliyo panikleme diğer arkadaşların dediği gibi....sakin karşıla herşeyi.......

hııııııııı unutmadan bu gün kontrolümüz var teyzeler durucumu görmeye gitcez

GÜNAYDIIIIIIIIIIINNNNNNN.................... uyuyamıyom geceden beri burnum tıkalı çok uykum vaaaaaaarrr mirmirmirmir

GÜNAYDIIIIIIIIIIINNNNNNN.................... uyuyamıyom geceden beri burnum tıkalı çok uykum vaaaaaaarrr mirmirmirmir

günaydın canım valla onu atlattım şükür ben ama ne zor......yatsana kısss evde deilmisin ben işteyim malesef

iyi haberlerle gel hadi bakalım..

yatamıyom nefesşm kesiliyo nefes alamıyom.:umursamaz:

ağzından nefes alcan ...oda kötüde ...işallah canım ben çıktım kendime ait işlerim var onları bi yapayım byyy

Günaydın hepinize. Erken kalkan fazla kişi kalmadı herhalde artık birkaç çalışandan başkakaydirigubbakcemile3
Görüş günü olanlar da iyi haberlerle gelsin inşallah.

Havvacım sen bu hafta mı izne çıkıyordun?

günaydın
bizde erkencilerdeniz bugün sabah ezanından beri ayaktayız...:)
dün kızımla buluşma günümüzdü 3500 gr olmuş tontişim...15 gün içinde doğurmazsan 15 gün sonra görüşürüz dedi doktor amcamız...sonrada sezeryan gününü belirlicez...
aslında 15 gün sonra alabilirim sezeryana istersen dedi ama ben normal sancılarımın gelmesini beklicem...nst mizde güzel çıktı bu arada kasılma sancı yok...

gözünaydın maşallah bebişine canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…