2010 Şubat Anneleri

valla canım kaşıntı berbat bişey ne uyutuyo ne bişeyden zevk alıyorum şu son bir haftadır inş. seninki ilerlemez

tekrardan hoşgeldin canım aramıza
bugün büyük gün ne heyecan vardır şimdi sende ahh ahh

kızlar dün bütün gece şu kaşıntı işini araştırdık netten eşimle pupp diye bi hastalıkmış
700 hamileden birinde görülüuomuş tedavisi yokmuş doğumdan en geç 1.2 hafta sonra geçermiş bakalım yarın dr kontrolüm var konuşucam dr.umla ne dicek

geçmiş olsun canım allah biran önce bebeğine kavuştursun

herkese günaydın. Bende inşallah şubat sonunda doğum yapacağım ve Şubat annesi olacağım. Burada sizlerle olmak çok güzel. Tüm hamileleri allah kurtarsın..........

Hoş geldin canım.. Allah seni de bir avazda kurtarsın. Evladınla sağlıklı bir ömür geçirirsin inşallah. Bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyelim..

kızlar ya normalde bebeklerin hareketleri azalırmış son haftalarda
benimki çok hareketli ama.
sizinkiler nası

gördüm canım saol hoş bulduk inşallah canım 32+5 te doğum yaptım gerisi doğru zaten çok duygılandım şubatı bırak 2009 da doğum yaptım yeniyıl hediyesi şakası gibi hala benim için oşlumu görcem bugün ama doğum tarihini 01.01.2010 yazdırdı babası yoksa 1 günle 1 yıl kaybeticekti ARASIM
sorma canım ne heyecan hemde

fatoş h.g. canım aramıza.
rabbim bebeğinede sağlık versin
biran önce kavuşursun inş.

fatolina geçmiş olsun önemli bişi değildir bence canım merak etme.
havacım bende özledim sizi çok

iyide 4000 kesin değil diye riske atmakta mantıksız yanii sonuçta 9 aydır aynı doktora gidiyorum ben şimdimi değiştiricem,herkesin kendi seçimi bencee doktora bırakmak daha öenmliiii

bende riske atamam valla kusura bakmasınlar...sonuçta sezeryanda bi doğum şekli

fatoşcum şükür kavuşturana hoşgeldin ... ne zor günler atlattın canım ...ama allaha şükür geçti sayılır oğluşunuda bir an önce alıp getirirsin evine inşallah canım hadi geçmiş olsun....

slm kızlar bende ğleden sonra hastaneye gidicem sonuçlarımı almaya sabah testler yapıldı bakalım inş. iyi çıkar

aramıza yeni katılan hamiş hoşgeldin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…