valla canım kaşıntı berbat bişey ne uyutuyo ne bişeyden zevk alıyorum şu son bir haftadır inş. seninki ilerlemezKızlarrrr herkese günaydın ...valla gece hiiiç uyumadım ancak eşim dün nöbetçiydi ben kalkınca o hemen uyanıyo oyüzden giremiyorum...ben gelene kadarda uyumaz ...nese siz sohbet edin güsel güsel ama valla şu an gözümden uyku akıyo ya benim bide midem çok berbat şu kan şuruplaraı mahfetti....
Fatoline kısss vallla bendede 1 haftadır ayak parmaklarım acaip kaşınıyo ama berbat bi şekilde gerçi sende kaşıntı nerde var bilmiomda bu hamilelikte ne kadar gariğp şeler varsa başıma geliyo panikleme diğer arkadaşların dediği gibi....sakin karşıla herşeyi.......
Slmmmmmmmmmmmmm canlarım ben evİme geldİm ama yalnız oĞluŞum Şuan kuvezde daha gÖrmedİm bİle bu gÜn gÖrcem daha sonra doĞum hİkayemİ yazcaĞım hastanede yattĞım sÜrece İlgİlendİnİz İlgİnİze alakanıza Çok teŞekkÜr ederİm hepİnİzİ ÖpÜyorum allaha emanet olun allah hepİnİzİ bİr avazda kurtarsın
Slmmmmmmmmmmmmm canlarım ben evİme geldİm ama yalnız oĞluŞum Şuan kuvezde daha gÖrmedİm bİle bu gÜn gÖrcem daha sonra doĞum hİkayemİ yazcaĞım hastanede yattĞım sÜrece İlgİlendİnİz İlgİnİze alakanıza Çok teŞekkÜr ederİm hepİnİzİ ÖpÜyorum allaha emanet olun allah hepİnİzİ bİr avazda kurtarsın
herkese günaydın. Bende inşallah şubat sonunda doğum yapacağım ve Şubat annesi olacağım. Burada sizlerle olmak çok güzel. Tüm hamileleri allah kurtarsın..........
gördüm canım saol hoş bulduk inşallah canım 32+5 te doğum yaptım gerisi doğru zaten çok duygılandım şubatı bırak 2009 da doğum yaptım yeniyıl hediyesi şakası gibi hala benim için oşlumu görcem bugün ama doğum tarihini 01.01.2010 yazdırdı babası yoksa 1 günle 1 yıl kaybeticekti ARASIMEvet canım bu cuma son inşallah.
Canım maşallah bebişine. kocaman olmuş kız....
Fatoşçum hoşgeldin canım. Özledik seni. İyi haberlerine sevindik hep. İnşallah bebişin de en kısa zamanda toparlar kendini de gelir evine bir an önce. Yeni Şubat Bebişleri topiği görmüşsündür. Eksik olan düzeltilmesi gereken yerleri bana yazarsan düzenlerim canım...
Güle güle kullan canım çok güzel olmuş...Bana da fikir oldu.
sorma canım ne heyecan hemdevalla canım kaşıntı berbat bişey ne uyutuyo ne bişeyden zevk alıyorum şu son bir haftadır inş. seninki ilerlemez
tekrardan hoşgeldin canım aramıza
bugün büyük gün ne heyecan vardır şimdi sende ahh ahh
kızlar dün bütün gece şu kaşıntı işini araştırdık netten eşimle pupp diye bi hastalıkmış
700 hamileden birinde görülüuomuş tedavisi yokmuş doğumdan en geç 1.2 hafta sonra geçermiş bakalım yarın dr kontrolüm var konuşucam dr.umla ne dicek
geçmiş olsun canım allah biran önce bebeğine kavuştursun
fatoş h.g. canım aramıza.
rabbim bebeğinede sağlık versin
biran önce kavuşursun inş.
kızlar ya normalde bebeklerin hareketleri azalırmış son haftalarda
benimki çok hareketli ama.
sizinkiler nası
iyide 4000 kesin değil diye riske atmakta mantıksız yanii sonuçta 9 aydır aynı doktora gidiyorum ben şimdimi değiştiricem,herkesin kendi seçimi bencee doktora bırakmak daha öenmliiii
havva üç günün kaldııııııı
oleyyyyyyykaydirigubbakcemile2
fatolina geçmiş olsun önemli bişi değildir bence canım merak etme.
havacım bende özledim sizi çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?