2010 Şubat Anneleri

fatos0808 kullanıcısından alıntı
gördüm canım saol hoş bulduk inşallah canım 32+5 te doğum yaptım gerisi doğru zaten çok duygılandım şubatı bırak 2009 da doğum yaptım yeniyıl hediyesi şakası gibi hala benim için oşlumu görcem bugün ama doğum tarihini 01.01.2010 yazdırdı babası yoksa 1 günle 1 yıl kaybeticekti ARASIM

ay canım ne güzel saglıkla büyür inş.hayırlı olsun öptüm bebişini hihoyyyt

ah cnm benım hadı allah kavustursun bebegıne rabbım hayırlı ugurlu etsın ınsallah:lepi:

ne kadar ser oldu öle mesaj ''doktora gidecek hamileleler'' otobüs bekleyen yolcuları çagırır gibi:)
kız canlarınızdan haber yokmu???

ayshe85, bulbul, CR20012006, damlayse, dineva, ebruli_59, tugba64, uslu

herkese iyi günler hanımlar...nasılsınız bugün??

fatoş gelmiş.. hoş gelmiş.. doğum hikayeni öncesini ve sonrasını anlatması 4gözle bekliyoruz fatoşcumm

mydarling.. sepetinizi de cicilerinizi de çok beğendim allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

slm kızlar inş.keyifler yerindedir boshayallersmilebende uykusuz bir gece geçirdim ve uykum gelmiyor
sersem gibiyim şu an :bbo:
fatoş canım hoşgeldin aramıza tekrardan özledik valla seni bebişinde en kısa zamanda yanına gelirde mutluluğun daha çok artar inş. sık sık giremezsin artık ama hebersiz bırakma bizi özletme daha fazla kendini Şeniz

sanada iyi günler canım benim çok uykum var ama vakitsiz hiç uyuyamam bir acayip oldum vallamirmirmirmir

sabah bende öyleydim eşimi işe uğurladıktan sonra yatayım biraz daha dedim ama nasıl uykum var uyuyamadım bir türlü.. yat dinlen canım en azından uyursun belki..

fatoşcum hoşgeldin , geçmiş olsun canım benım inşallah bebeğinide kucağına alırsın bir an önce Allahım saglık sıhat versinde yine aramızda olmana çok sevindim canım ya Arasımızında bir an önce sağlıklı sıhatli resimlerini bekliyoruz anneciği ile..

, 1tanelerim, akpak, aryaa, dineva, ozlemzafer, srpp, uslu
kızlar nerelerdesiniz ya bugun kimse konusmuyo

saol cnm aynen bende oyleyım valla
uyuyamıyorum gecelerı
off aksama yemegımde yok bırde kalkı yemek yamam lazım amannnnnnnn

valla canım bugün ne pişirsem diye düşünmekten yazamıyorum ben şahsen bilmiyorumkismile

ya ben son günlerde çok halsizim kızlar elim kolum kalkmıyor yatıyorum sürekli arada size bakıyorum çıkıp yatıyorum yıne bende anlamadım kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum yatıyorum sürekli basım kaldırmıyor hıcbırseyı..

ay ben uğraşamam yemekle falan kayınvalidem yapıyor zaten kaç ayın yorgunluğunu atmaya çalışıyorum daha hele son zamanlar rapor alcam diye işyerinde çok yoğun günler geçirdim ancak atabiliyorum yorgunluğumu uyuyarak ama bugün yok nedense kaçtı :1shok:

canım geçmiş olsun.. tansiyonda problem mi var acaba???

mrba kızlar ben geldiim kızım iyi herşey normal 2.622 gr olmuş teyzeleri kanım halen düşük ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…