Slmmmmmmmmmmmmm canlarım ben evİme geldİm ama yalnız oĞluŞum Şuan kuvezde daha gÖrmedİm bİle bu gÜn gÖrcem daha sonra doĞum hİkayemİ yazcaĞım hastanede yattĞım sÜrece İlgİlendİnİz İlgİnİze alakanıza Çok teŞekkÜr ederİm hepİnİzİ ÖpÜyorum allaha emanet olun allah hepİnİzİ bİr avazda kurtarsın
burnum tıkalı napiiim kaydirigubbakcemile3
srpp mesela benim bu hafta alttan muayene
:roflol:doğursam böle yazarım zemuszemus zemuszemus :sm_cool: :sm_cool:
ayshe85, bulbul, CR20012006, damlayse, dineva, ebruli_59, tugba64, uslu
herkese iyi günler hanımlar...nasılsınız bugün??
sanada iyi günler canım benim çok uykum var ama vakitsiz hiç uyuyamam bir acayip oldum vallamirmirmirmir
sanada iyi günler canım benim çok uykum var ama vakitsiz hiç uyuyamam bir acayip oldum vallamirmirmirmir
İYİYİz kızımla internette sörf yapıyoruz kaydirigubbakcemile5
İYİYİz kızımla internette sörf yapıyoruz kaydirigubbakcemile5
fatoş gelmiş.. hoş gelmiş.. doğum hikayeni öncesini ve sonrasını anlatması 4gözle bekliyoruz fatoşcumm
mydarling.. sepetinizi de cicilerinizi de çok beğendim allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..
ya ben son günlerde çok halsizim kızlar elim kolum kalkmıyor yatıyorum sürekli arada size bakıyorum çıkıp yatıyorum yıne bende anlamadım kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum yatıyorum sürekli basım kaldırmıyor hıcbırseyı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?