2010 Şubat Anneleri

canım geçmiş olsun bende senin gibiyim aylarca çalıştım uykusuz uykusuz işe gittim 9lara kadar çalıştım pazarlarıda tabi hiç böyle değildim uyku düzenim bozuldu gece yatmaz sabah kalkmaz oldum arada yürüyüşe çıkıyorum sanki bayılacak gibi oluyorum canım çekiliyor sanki başım falan dönüyor tansiyonum mu düşük kansız mı kaldım anlamadım gitti heryerim ağrıyor azıcık hareket etsem mafoldumben

ve eczanede moralim çok bozuldu ağladım biraz.....eczanedeki kadın benim hastanemde sezeryan olmuş epudralli ama 1 hafta başı ve boynu ağırmış çok moralim bozuldu başka yerde yap sakın orda yapma falan dedi ama nereye gideyim kısıtlı buralar ya...sinirlerim bozuldu

özlem kanın düşmüş olmasın bak ben hep halsizim çünkü kansızlık var

cnm allaha guven sen herkesde oyle olcak dıye bısey yoksenın bunyen farklı onunkı farklı hemen canını sıkma moralını bozma bencebilmiyorumkismile

valla bende bugun randevu almak ıcın aradım hastanemı haftaya salıya verdı
ya kızlar benım oglan karnımda cok asırı hareket edıyo normalmı acaba kızımda boyle olmamıstı o yuzden tuhaf gelıo bana ya

canım niye kendinle onu bir tutuyosun ki herkesin bünyesi farklı bence dogum kişiye özel hepimizinki farklı sonucta bence sen dok. bak kimsenin sözüne aldırmakötükedihüso

canım niye kendinle onu bir tutuyosun ki herkesin bünyesi farklı bence dogum kişiye özel hepimizinki farklı sonucta bence sen dok. bak kimsenin sözüne aldırmakötükedihüso

sağol canım haklısın ....korktum ya aa....ben başağrısnı zaten normalde şiddetli yaşayan biriyim yani olduğu zaman bir gün bile ağrıya tahhamülüm yokeyvahedigeldismile......ondan moralim bozuldu Allah hepimizi korusun

ben en son gecen ay gittim 2200 gr.1 hafta önce erken dogum diye hastaneye yattım durdurmayı basardılar doktor bundan sonra doguma gelirsin artık dedi simdi bende merak ediyorum bebegimin kilosunu ne yapsam bilmiyorum ki?:sm_confused:

ben en son gecen ay gittim 2200 gr.1 hafta önce erken dogum diye hastaneye yattım durdurmayı basardılar doktor bundan sonra doguma gelirsin artık dedi simdi bende merak ediyorum bebegimin kilosunu ne yapsam bilmiyorum ki?:sm_confused:

doktorunu dinle güselim alıyodur bebiş sen rahat ol yeterki

Plaj ama bu epiduralin yan etkisi zaten. Yapıldığı yerden sıvı kaçışı oluyormuş ve bu da baş ağrısı yapıyormuş. Son zamanlarda iğnenin ucu daha da küçültülebilmiş ve ağrı şiddeti daha azalmış eskisine göre. Ama belki o hastanede hala eski tip iğneler kullanılıyordur. Hem zaten sen şiddetli baş ağrısı çektiğin için bununkini sıradan baş ağrısı gibi algılayacaksın. Hiç baş ağrısı bilmeyen birine de şiddetli gelecektir. Bu kadın yeni mi yapmış eskiden mi? Eskidense çok normal başağrılı olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…