ya ben son günlerde çok halsizim kızlar elim kolum kalkmıyor yatıyorum sürekli arada size bakıyorum çıkıp yatıyorum yıne bende anlamadım kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum yatıyorum sürekli basım kaldırmıyor hıcbırseyı..
mrba kızlar ben geldiim kızım iyi herşey normal 2.622 gr olmuş teyzeleri kanım halen düşük ....
ya ben son günlerde çok halsizim kızlar elim kolum kalkmıyor yatıyorum sürekli arada size bakıyorum çıkıp yatıyorum yıne bende anlamadım kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum yatıyorum sürekli basım kaldırmıyor hıcbırseyı..
ve eczanede moralim çok bozuldu ağladım biraz.....eczanedeki kadın benim hastanemde sezeryan olmuş epudralli ama 1 hafta başı ve boynu ağırmış çok moralim bozuldu başka yerde yap sakın orda yapma falan dedi ama nereye gideyim kısıtlı buralar ya...sinirlerim bozuldu
maşallah canım kac haftalıktı kızın:uhm:
ya kızlar benim göbegim deliği şişmiş sizde öle olan varmı?
ve eczanede moralim çok bozuldu ağladım biraz.....eczanedeki kadın benim hastanemde sezeryan olmuş epudralli ama 1 hafta başı ve boynu ağırmış çok moralim bozuldu başka yerde yap sakın orda yapma falan dedi ama nereye gideyim kısıtlı buralar ya...sinirlerim bozuldu
canım niye kendinle onu bir tutuyosun ki herkesin bünyesi farklı bence dogum kişiye özel hepimizinki farklı sonucta bence sen dok. bak kimsenin sözüne aldırmakötükedihüso
33+2 teyzesi
mrba kızlar ben geldiim kızım iyi herşey normal 2.622 gr olmuş teyzeleri kanım halen düşük ....
ya kızlar benim göbegim deliği şişmiş sizde öle olan varmı?
ben en son gecen ay gittim 2200 gr.1 hafta önce erken dogum diye hastaneye yattım durdurmayı basardılar doktor bundan sonra doguma gelirsin artık dedi simdi bende merak ediyorum bebegimin kilosunu ne yapsam bilmiyorum ki?:sm_confused:
hoşgeldiniz canım..kızına..
valla benimde göbek deliğim dışarıya doğru... ama çok güzel..sırnaşık şey
sağol canım haklısın ....korktum ya aa....ben başağrısnı zaten normalde şiddetli yaşayan biriyim yani olduğu zaman bir gün bile ağrıya tahhamülüm yokeyvahedigeldismile......ondan moralim bozuldu Allah hepimizi korusun
canım bizim seninle haftalarımız aynı ve bende dün kontrolle gittim benim oğlumda 2634
yalnız benim erken doğum tehlikem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?