Plaj ama bu epiduralin yan etkisi zaten. Yapıldığı yerden sıvı kaçışı oluyormuş ve bu da baş ağrısı yapıyormuş. Son zamanlarda iğnenin ucu daha da küçültülebilmiş ve ağrı şiddeti daha azalmış eskisine göre. Ama belki o hastanede hala eski tip iğneler kullanılıyordur. Hem zaten sen şiddetli baş ağrısı çektiğin için bununkini sıradan baş ağrısı gibi algılayacaksın. Hiç baş ağrısı bilmeyen birine de şiddetli gelecektir. Bu kadın yeni mi yapmış eskiden mi? Eskidense çok normal başağrılı olması.
maşallah canım................ne diye erken doğum tehliken var senin
valla bende bugun randevu almak ıcın aradım hastanemı haftaya salıya verdı
ya kızlar benım oglan karnımda cok asırı hareket edıyo normalmı acaba kızımda boyle olmamıstı o yuzden tuhaf gelıo bana ya
Bencede hİÇ sıkma canını herkeste farklı olur sadece ne sıklıkla epİdural yapıldıĞını ÖĞren doktorun el alıŞkanlıĞı ne durumda onu anlamak lazım
canım benim 32. haftanın başında ağrılarım oldu birde önce koyu sümükümsü akıntılar geldi
daha sonrada sulu pembe akıntı geldi
doktora gittim 2cm açılmam varmış hemen hastaneye yatırdılar 2 gün hastanede yattım
serumlar iğneler gitiller ağrılarımı durdular ağrılarım durunca açılmamda durdu
şimdi evde yatıyorum birtek tuvalete kalkıyorum
sağolsun annemle babam geldi eskişehirden onlar bakıyorlar bana onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum
mrba kızlar ben geldiim kızım iyi herşey normal 2.622 gr olmuş teyzeleri kanım halen düşük ....
Selam kızlaropuyorumnanaktan Plajcım benim bütün arkadaşlarım epidural sezeryan oldu.birtanesi yeni oldu hatta o kadar iyi geçmişki 2 günde ayağa kalktı çıktığında gülüomuş.devlet hastanesinde oldu.bir arkadaşım izmirin en iyi hastanesinde özel eğitimini alan bir anestezi uzmanında oldu.çok acı çektim dedi iğne canını çok yakmışki çoğu bana iğneyi hissetmediğinden bahsetti.bir akrabam spinal oldu arada boynu ağrıyormuş ama doğumdan sonra nescafe içmemiş epiduralden sonra 1 hafta bol nescafe içersen başağrısı ve boyun ağrısı kalmıyor diye duydum.herkesin bünyesi apayrı anlıyacağın en kötülüyene dedimki 2.genel anestesimi yapıcaksın hayır yine epidural yaparım dedi.mesela kimi kişilerde tam uyuşmada olmuyormuş onu tamamen uyutuyorlar ama bu kişinin kendi bünyesinden kaynaklanıyor.biraz ağrı eşiği biraz şans biraz bünye o yüzden kimsenin doğum hikayesini fazla kafaya takmamak lazım.tek ortak noktada buluşuyor herkes bebeklerini gördüklerinde tüm acılarının bittiği konusu o da.o yüzden dua edip bekliycez cnm.bende tırsıyorum bazen epidural normal istiyorum ama daha dr karar vermedi bakalım nasip.hernekadar korksamda dışarıdan herkese kapattım kulağımı çünkü biliyorumki benim doğum hikayemde herkesten farklı olucak.bu arada geçmişi okuyamadım herkes inşallah iyidir.
sağol canım hala yatıyorum ve yatmaya devam risk devam ediyor hala ilaçlarla ağrılarım kesiliyor her hafta kontrole gidiyorumÜfff yat yat her yanın tutulmuştur şimdi senin:bbo: Canım geçmiş olsun zaten de geçmiş galiba yerimseniben Yaf bu kadar taşıyoruz ediyoruz gözümüzden sakınıyoruz inşallah asi evlatlar olmazlar -tatlicadiarzu-
Maşallah kızına ve sana canım.Bizde yarın kontrolde öğreneceğiz kilomuzu..
Doğumdan korkma hepimiz Alllaha emanetiz. :Saruboceq:
Herkesin bişey söylüyor psikolojimizi hiç düşünen yokklava:
canım benim 32. haftanın başında ağrılarım oldu birde önce koyu sümükümsü akıntılar geldi
doktora gittim 2cm açılmam varmış hemen hastaneye yatırdılar 2 gün hastanede yattım
sağolsun annemle babam geldi eskişehirden onlar bakıyorlar bana onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum
Geçmiş olsun canım. İnşallah vaktinde gelir kuzucuğun..:Saruboceq:
Ailen yanındaymış çok şükür. Allah onları başımızdan eksik etmesin valla..opuyorumnanaktan
bol bol dinlen o zaman ne mutlu annen baban yanında ....keyfine bak ....
allah razı olsun anneciğinle babacığından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?