2010 Şubat Anneleri

zaten korkağın tekiyim bilmiyorumkismile offff işallah rahat geçer ...ya ban bu sefer 2 marta günverdi Allahım şaştı yine adamakannehir

İnşallah rahat ol canım. Hepimiz sorunsuzca atlatırız doğumu inşallah..:Saruboceq:
Bebeğin gelişimine göre tarih veriyorlar canım ama genelde son adet tarihine göre hesaplanıyor. Bebek bazen hızlı bazen yavaş kilo alıyor ama zamanında geliyor diye biliyorum..yerimseniben

inşallah cnm eee biraz olucak annesi ağrı sızı.hem sen tüp bebekten döndün Allahın sana en büyük hediyesi o yüzden sen onu görünce herşeyi unutursun eminim.

zaten korkağın tekiyim bilmiyorumkismile offff işallah rahat geçer ...ya ban bu sefer 2 marta günverdi Allahım şaştı yine adamakannehir

cnm sen kaç haftalıksın son adet tarihin ne?kilosu iyi maşallah.

sağol canım hala yatıyorum ve yatmaya devam risk devam ediyor hala ilaçlarla ağrılarım kesiliyor her hafta kontrole gidiyorum

geçmiş olsun cnm aileler saolsun cidden Allah uzun ömürler versin.az kaldı az daha yatıp alıcaksın kucağına inşallah.

selam kızlar.
sezaryanmı konuşuyosunuz..sorun anacım ben oldumya..

cnm evet sen anlat en deneyimli bir anne olarak.sen epiduralmi yapmıştın?

arya teyzesi 33+2 günlük canım ben doğduğumda çok iriymişi bilmiom kızım bana çekermi

paptya genelmi spinalmi nasıl oldun hadi bulmuşken sorayım canım benimmm

evet canlar epidural sezeryan oldum.çoook rahattı.inşallah bunada nasip olsun...
ertesi günü ayaklandım ben.her işimide kendim ettim..anestesi uzmanı iyiymiş demekki benim.

arya teyzesi 33+2 günlük canım ben doğduğumda çok iriymişi bilmiom kızım bana çekermi

sana çekicek demekki cnm benimki 33+3 ken 2499 gr dı.şimdi kaç oldu bilmiyorum.bakalım haftaya randevumuz bizim kilosu o kadar değilde boyu çok uzun diyor dr.bakalım sağlıklı olsunlarda.:Saruboceq:bende eşimde 4 kg doğmuşuz bakalım bizim kız kaç kg doğucak.bu arada geçenlerde 4 aylık bebeği olan bir bayanla karşılaştım kızı için dr 4000 kg doğucak o yüzden sezeryan yapalım demiş.bebek 2600 gr doğmuş kadıncağız şok olmuş.ilk bebeği 4000 gr doğunca bunuda öle doğucak sanmış.yani acaba dr dediği kilodamı doğucak bizim minnoşlar.

evet canlar epidural sezeryan oldum.çoook rahattı.inşallah bunada nasip olsun...
ertesi günü ayaklandım ben.her işimide kendim ettim..anestesi uzmanı iyiymiş demekki benim.

ay ne güzel cnm inşallah yine öyle olur ben sadece korkarmıyım bağlıyorlarmış ya elini kolunu ne yapıldığını biliosun sonuçta sana heyecandan bayılırmıyım diye düşünüyorum.

cnm sezeryan olursa en geç 6 hafta sonra alırlar herhalde senin dr.40 haftayı hesaplıyordur.

ay bede 3.850 dogmuşum ama.ben zeynoyu 3 kilo dogurdum ya..buda 3.yada çok az fazla olur gibi geliyo

cnm sen az kilo aldın ya demekki senin cimcime aldı kalorileri:)))bakalım nasıl doğucaklar ama kilodan çok sağlıklı doğmaları önemli biz aldırırız kilo Allahın izniyle.

selam kizlar ne cok kisi gorunuyo nasilsniz insalah herkez iyidir fatos tatlim hos geldin aramiza insallah aras bebek hemen kavusur evine sana babasina allah yaninizda yanima olsun

yok ya benim bünyeden olabilir.zeynoda 20 kilo almıştım.3.050.kilo dogdu.
bunda şuan 9,5 kilo aldım cuma günü gitmiştik doktor 2.700 gayet iyi dedi.bilmiyorum.tabikide önce saglık geliyo.
bakalım cuma yine gidecegiz bir haftada ne kdar almış ögrenecegiz

ya kızlar kimse yazmıyo.eskiden yetişemiyorduk yazmak için ne oldu ya....
hem kalabamık gözüküyoruz ama yazan yok.hevesim kırılıyo.

hepinize selam kızlar
37 haftanın üzerinde olan arkadaşlar nerelerdeler yaner ebruli kimse bizden habersiz doğurmasın ama olurmu :))

Esmacım hoşgeldin.walla haklısınız artık herkes msnde benim msn sorun var giremiyorum buraya eskisi gibi kimse yazmıyor halbuki son aylar daha da birbirmize ihtiyacımız olur die düşünmüştüm ama hamilelik zor herkesin ağrısı sızısı var hazırlıkları var inş.doğumdan sonra hepberaber oluruz yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…