zaten korkağın tekiyim bilmiyorumkismile offff işallah rahat geçer ...ya ban bu sefer 2 marta günverdi Allahım şaştı yine adamakannehir
selam kızlar.
sezaryanmı konuşuyosunuz..sorun anacım ben oldumya..
sağol aryacım haklısın bünye meselesi işallah bişim ağrımız olmaz bende nescafe ve cola diye duydum içeriz artık ne yapalım valla ben tüp bebekten döndüğüm için normale pek sıcak bakmıyorum zaten benim hastanede maşallah sezeryancı...
zaten korkağın tekiyim bilmiyorumkismile offff işallah rahat geçer ...ya ban bu sefer 2 marta günverdi Allahım şaştı yine adamakannehir
sağol canım hala yatıyorum ve yatmaya devam risk devam ediyor hala ilaçlarla ağrılarım kesiliyor her hafta kontrole gidiyorum
selam kızlar.
sezaryanmı konuşuyosunuz..sorun anacım ben oldumya..
inşallah cnm eee biraz olucak annesi ağrı sızı.hem sen tüp bebekten döndün Allahın sana en büyük hediyesi o yüzden sen onu görünce herşeyi unutursun eminim.
cnm sen kaç haftalıksın son adet tarihin ne?kilosu iyi maşallah.
geçmiş olsun cnm aileler saolsun cidden Allah uzun ömürler versin.az kaldı az daha yatıp alıcaksın kucağına inşallah.
cnm evet sen anlat en deneyimli bir anne olarak.sen epiduralmi yapmıştın?
paptya genelmi spinalmi nasıl oldun hadi bulmuşken sorayım canım benimmm
inşallah cnm eee biraz olucak annesi ağrı sızı.hem sen tüp bebekten döndün Allahın sana en büyük hediyesi o yüzden sen onu görünce herşeyi unutursun eminim.
cnm sen kaç haftalıksın son adet tarihin ne?kilosu iyi maşallah.
geçmiş olsun cnm aileler saolsun cidden Allah uzun ömürler versin.az kaldı az daha yatıp alıcaksın kucağına inşallah.
cnm evet sen anlat en deneyimli bir anne olarak.sen epiduralmi yapmıştın?
arya teyzesi 33+2 günlük canım ben doğduğumda çok iriymişi bilmiom kızım bana çekermi
arya teyzesi 33+2 günlük canım ben doğduğumda çok iriymişi bilmiom kızım bana çekermi
evet canlar epidural sezeryan oldum.çoook rahattı.inşallah bunada nasip olsun...
ertesi günü ayaklandım ben.her işimide kendim ettim..anestesi uzmanı iyiymiş demekki benim.
24 mayıs SAT
ay bede 3.850 dogmuşum ama.ben zeynoyu 3 kilo dogurdum ya..buda 3.yada çok az fazla olur gibi geliyo
sana çekicek demekki cnmbenimki 33+3 ken 2499 gr dı.şimdi kaç oldu bilmiyorum.bakalım haftaya randevumuz bizim kilosu o kadar değilde boyu çok uzun diyor dr.bakalım sağlıklı olsunlarda.:Saruboceq:bende eşimde 4 kg doğmuşuz bakalım bizim kız kaç kg doğucak.bu arada geçenlerde 4 aylık bebeği olan bir bayanla karşılaştım kızı için dr 4000 kg doğucak o yüzden sezeryan yapalım demiş.bebek 2600 gr doğmuş kadıncağız şok olmuş.ilk bebeği 4000 gr doğunca bunuda öle doğucak sanmış.yani acaba dr dediği kilodamı doğucak bizim minnoşlar.
ay ne güzel cnm inşallah yine öyle olur ben sadece korkarmıyım bağlıyorlarmış ya elini kolunu ne yapıldığını biliosun sonuçta sana heyecandan bayılırmıyım diye düşünüyorum.
cnm sezeryan olursa en geç 6 hafta sonra alırlar herhalde senin dr.40 haftayı hesaplıyordur.
cnm sen az kilo aldın ya demekki senin cimcime aldı kalorileri:)))bakalım nasıl doğucaklar ama kilodan çok sağlıklı doğmaları önemli biz aldırırız kilo Allahın izniyle.
07papatya, akpak, aryaa, plaj, ZeyL, ZEYNEP6672+
kızlar hepniz iyisiniz inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?