2010 Şubat Anneleri

tamam senı affettım bahanen war dıgerlerı nirde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar benim bebiş döndü mü acaba... Çok hareketli maşallah. Yani yeri var demek oluyo bu...

ınsallah hawwacım bakarsın suprız yapar sana donmustur :lepi:

ads1940, bilgen82, bulbul, eliferdi, escos+, HavvaEsen+, hulen+, Krdi, turkkahvesi85, Zehra_s, ZEYNEP6672+

bu kadar kısı gorunuyo nerdesınız bacılarrrrrrrrrrrrr
kızlar doktordan geldim yemek yedik benim ömerim acıkınca beni tepikliyor yemek yiyorum susuyor 1 saat sonra bi daa başlıyor.. tosun olcak tosun gene dokjtorumuz onde gidiyor dedi.. 35 lik olmuş:)) boyu 47cm kilosuda 2500 gram... ayaaşallah.. ama her zamanki gibi yüzünü göremedik.. resim de veremedi.. 1 ayak 1 elle kapatıyor yuzunu başka taraflarını acmıs gene istemem o fotodan vardı zaten :)))bilmiyorumkismile
neyse dogunca gorucem ilk defa yuzunu anlaşıldı bunca ay goremedik...
ama saglıklı ya yeter bize kızlar.. allaha sukurler olsun iyi beslemişiz...
eleviti içme yeter demiri iç dedi.. coraspini bırakıyourz.. calsium 2 gunde 1 magnesiumu da oyle dedi ama ben dedim magnezyumu hergun içerim çünkü 1 gun içmedim bacağıma ilk defa kramp girdi gecen hafta.. içerim deidm ok dedi..Yani teyzoşları oğlumuz tosun gibi olucak kısmetse.. ben 4300 doğmuşum babası 2250.. o daha simdiden 2500 gramda.. sizce kime benzicek..???aklinialirimsmile

bu arada artık ıŞGÖREMEZ im.. raporumu aldım yarın fabrikaya götürcem!!yaşasın!!

allah'ım bu kadar kolay doğumu bize de nasip eder inşaaaalllaaaahhhh

Bugün düşündüm de Allah kendi için tek tek özel olan kullarını bir de bu dünyada anne babalıkla özelleştiriyor.
Hepsi çok kıymetli sıfatlar tabii ki fakat insanın birden fazla çocuğu, teyzesi, amcası, dayısı, arkadaşı hatta eşi bile olabilir ama bir insanın yalnızca tek anne ve tek babası var değişmez!
Ne kadar kızsak, darılsak da biz de anne babamızdan vazgeçemiyoruz, daha kolay affediyoruz, tabii biz de onlardan kat kat merhamet görüyoruz... 4 aylık bebeği olan bir arkadaşım var; çocuğu olduktan sonra "artık cennete gireceğime dair umudum daha fazla!" diyor...
Kişinin kendini özel, değerli hissetmesi, günümüzde depresyon sebeplerinin çoğunluğunu oluşturan 'aidiyet' yoksunluğunu da azaltıyor diye düşünüyorm...

Neyse işte bööle, kendi kendime düşünüyodum da sizinle de paylaşayım dedim... :))

ayshe - dogum yapan arkadaşın ikiz dogurmus. ikizler erken geliyor. merak etme senin zamanın var daha.. hem acele etme biraz daha dursun bebek icerde...

havva - benim oglumda o kadar hareketliki inanamıyorum. devamlı saga sola savrulup duruyor. bayada yoruyor insanı onu takip etmek... ama hareketli olması saglık belirtisiymis o yüzden seviniyorum.... donmeside her an degisebilir. su an icin kafana takma... bugün dönmüs olsa bile yarın tekrar baska tarafa dönebilir....

bu arada benim bilgilerimi hala güncellememissin. tekrar buraya yazıyorum.

NıCK YAŞ SAT Tahmini D.T. KıLO AÇIKLAMA
ZEYNEP6672 37 20.May 24.Şub 67 cinsiyet : erkek
Isim: Doruk

ben de senin gibi yapıcam kızımdada 6 ay pamukla temizlemiştim içme suyula herkes gülmüştü bana ama şu an 5,5 yaşında ve hiç idrar yolu enfeksiyonu olmadı ki kızlarda çok zor koruması doktorum çok takdir etmişti bezi yalnız tas yerine böberk küvetleri satılıyo plastik onlardan al kullanıp atarsın çok pratik tasın temizliği falan uğraştırıyo

allah'ım bu kadar kolay doğumu bize de nasip eder inşaaaalllaaaahhhh

amın cnm amın rabbım heımızın bebegını saglıkla kucagımıza almak nasıb etsın ınsallah

Canım kusura bakma yoğunluktan atlamışımdır. Akşama hemen düzenliyorum...

Dün gece uyuyamadığımda ben de bir sürü şey düşündüm her zamanki gibi.Düşündüm ki içimdeki mucizenin bir tek annesi var ve o da benim.Eşimde ben de bir gün başkasıyla
olsak da (ki Allah göstermesin)o bebeğin bir tek anne ve babası var.O an ne kadar özel olduğumu hissettim,kendimi önemli hissettim.Düşündüm, bana bir şey olsa elbette kızım bir şekilde büyür hatta emziren bile bulunur gerekirse ama onun annesi benim.Ve bu duygunun beni hayata nasıl bağladığını, hatta ölmemek için bir şey yapılabilse sonuna kadar yapardım diye de düşündüm.Sırf onun için.Cennete girermiyim bilmem ama kızım bu dünyada bana cenneti(mecazi anlamda) yaşatacak buna eminim.

maşşallah tosununa hadi gözün aydın iyice dinlenirsin artık darısı bize inşallah

Maşallah canım oğluşuna nazar değmesin.. Raporunu da almışsın bol bol istirahat edersin artık..

ayshe arkadaşın doğum yapmış gözün aydın. maşallah ikizlerini normal doğumla dünyaya getirmiş. Darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

CAnım yaaa Ne güzel yazmışsın.

canım hadi gözün aydın doktordan ilk gelen sen olmuşssun maaşallah kocaman olmuş kuzucuğun babasına çekmemiş belli tombik inşallah herkes iyi haberlerle gelir doktordan

ay yok ben acele etmıyorum cnm ama korkmadımda degıl yanı :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…