2010 Şubat Anneleri

doğurmadın mı kız sen hala cnm benım ya az kaldı
yok kız rahat geldi içersi heralde bi sinyal yolladı gerisi yok

Fatocum, Zehracım valla her gün doğum haberinizi bekliyoruz... Habersiz bırakmayın bizi
Bilgen o ağrılar bende de var ama seninki kadar değil. Yatakta dönemiyorum. Dönerken çok ağrı yapıyp bacak aram

bende bekliyorum size haber vermeyi dört gözle kızlar inş. hakkımızda hayırlısı olsun

bu arada maviyeşille selda doğurdumu ne yaptılar varmı haber

kizlar bide karninizin bir tarafinin aniden sertlestigi oluyor mu? eyvahedigeldismile ya benim bi an geliyo birden öyle bi sertlesiyoki cok kötü o olkuyorum!

ya aynisi valla bendede var! artik bebek kafasinukizlar catiya soktugu icin bu durum oluyormus!

ama benim oğlum ters dönmedi daha.bendede oluyor o sıkıntılar.

kizlar bide karninizin bir tarafinin aniden sertlestigi oluyor mu? eyvahedigeldismile ya benim bi an geliyo birden öyle bi sertlesiyoki cok kötü o olkuyorum!

olmazmı sanki dayıyor bi yerini.o an taş gibi oluyor bazen olduğum yerde kalıyorum yürüyemiyorum bile.

seldayıda pazartesi doğuma alacaklarmış sanırım bugün konuşuluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

cicilibicili bugün doğuma gidecekti kordon dolanmış bebişe alacaktı dru.

kızlar yazdklarım gelmıyo heralde ben iyiym cok şükür ama sancılarım cogaldı artk tetikteyim

kızlar yazdklarım gelmıyo heralde ben iyiym cok şükür ama sancılarım cogaldı artk tetikteyim

zehracım senin nette tam kopacak zamanı buldu hee.
demek geliyor kızın sen bu arada isim düşün kız çıkacak hala adı yok.boshayallersmile
hazır ol valizini kapıya yakın yere koy son kez kontrolünü yap canım.
bizide habersiz bırakma aklımız sende unutma.Şeniz

kızlar dun ayse onerin seminerine katıldım da. normal dogum icin bugday yagını perine bolgesine surun dogumdan onceki donemlerde her gün yumusatır ve cocugun cıkması icin uygun ortamı saglar dedi. kesiyi fln da onleyebiliyomus ..
bir de eger dikis olursa normal dogumdan sonra 1 saat icinde ameliyat eldivenin icine buz koyup o bolgeye tutun dedi iyilesmesine yardımcı oluyormus ..
bir de normal dogum sırasında hic sırt ustu yatmayın dedi yuruyun bol bol dedi epidurral takılsa bile gerekirse wcye gidicem deyip yuruyun dedi. nst icin de surekli takılı kalmak zorunda degil biraz takılı kalsın sonra hareket edin fln dedi yatıp kalınca o agrılar cekilmez olur dedi...

yarın 39.haftama giriyom artk gelsin amaya çok agırlastım.. Havvacm hadı gözün aydn izne cıktın kızlar gecmıse bakmadm zor oluyo tlfn acmıyo şayfaları

zehracım ya aman dikkat et.rabbim yardımcın olsun bitanem.
dualarım seninle

kizz fatooo yasiyon mu sen bacim? naniknanik
yaşıyorum kız bekliyorum zilliyi ısırcam o minik bacaklarını bi gelsin yandı yandı
beni böyle bekletmek neymiş sorcam ona :ecrin_bebek:

canım yav senlede kaderimiz aynı gidiyo bendede bağlantı yoktu bugün msnde açılmıyo arada sancı giriyo eşim hadi gidiyoz mu diyo delü herüff delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…