ya aynisi valla bendede var! artik bebek kafasinukizlar catiya soktugu icin bu durum oluyormus!valla kızlar bılmıyom cok zor ya cok inş. erken doğum falan olmaz
yok kız rahat geldi içersi heralde bi sinyal yolladı gerisi yokdoğurmadın mı kız sen hala cnm benım ya az kaldı
hay allah bizde meraklandık senden haber alamayınca.dinlen canım iyi gelir belki.artık az kaldı canım doğuma vücut kendini hazırlıyor iyice anlaşılan
evet canım son zaman böle olurmuş bazı insan
ikide bi uyuyorum heralde kızım çok uykusuz bırakcak beni şimdiden
alsın annem uykusunu diyo :ecrin_bebek:
.
Fatocum, Zehracım valla her gün doğum haberinizi bekliyoruz... Habersiz bırakmayın bizi
Bilgen o ağrılar bende de var ama seninki kadar değil. Yatakta dönemiyorum. Dönerken çok ağrı yapıyp bacak aram
ya aynisi valla bendede var! artik bebek kafasinukizlar catiya soktugu icin bu durum oluyormus!
[Bu arada maviyeşille selda doğurdumu ne yaptılar varmı haber [/B]
kizlar bide karninizin bir tarafinin aniden sertlestigi oluyor mu? eyvahedigeldismile ya benim bi an geliyo birden öyle bi sertlesiyoki cok kötü o olkuyorum!
ya aynisi valla bendede var! artik bebek kafasinukizlar catiya soktugu icin bu durum oluyormus!
kizlar bide karninizin bir tarafinin aniden sertlestigi oluyor mu? eyvahedigeldismile ya benim bi an geliyo birden öyle bi sertlesiyoki cok kötü o olkuyorum!
ayy canimm kac haftaliktinn senßkızlar yazdklarım gelmıyo heralde ben iyiym cok şükür ama sancılarım cogaldı artk tetikteyim
kızlar yazdklarım gelmıyo heralde ben iyiym cok şükür ama sancılarım cogaldı artk tetikteyim
yaşıyorum kız bekliyorum zilliyi ısırcam o minik bacaklarını bi gelsin yandı yandıkizz fatooo yasiyon mu sen bacim? naniknanik
kızlar yazdklarım gelmıyo heralde ben iyiym cok şükür ama sancılarım cogaldı artk tetikteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?