2010 Şubat Anneleri

canim ben 35+5 im iste sen 36 de! bende anca alisverise felan cikarken anca yürüyebiliyorum oda kapali bi carsiya giriyorum sedece o! 15 dk yürüyosam 5 dk oturuyorumm! amannnnnnnn bide kac kez anacim buldugum tuvalete giriyorum zemuszemus bu bacaksizlar simdiden valla bizi hizaya getirdiler anacimmm

Selam:))
Bizim sezeryan tarihimiz netleşti. 21 ocak saat 8.00 de hastanede olacağız. Heyecan başladı bile. Oğlum 38+2 olacak. İnşallah herşey yolunda gider.

Ayy canım gözün aydın. Allahım yardımcın olsun. İnşallah yavruna sağlıklı bir şekilde kavuşursun...

Canım dr a bi sorsana. Artık her sancının bir anlamı var...

Ayy aynı ben de öyleyim canım. Bacaklarımın arası çok ağrıyo. Sanki aşağı düşecek gibi...

Canım maşallah bebişine... Evet son haftalar geçmek bilmiyo artık.

Aaaaa bende de öyle oluyo. Kocişler sağolsun...

o tuvalet konusu zaten basli basina bir dert, ani bir hareket yapiyo zor yetisiyorum tuvalete, su icmesem olmuyo ictim mi de surekli tuvalete..2. adresim oldu artik

Evet evet hemde doğum sonrası toparlanmayı sağlıyormuş hurma...Başka ne dediler seminerde var mı değişik bilgi bize aktarabileceğinyerimseniben

kizlar bide hamilelikte hakiki zeytin yagini duydunuz mu? bu sir´teden okudum bende! bana cok mantikli geldii! ayyy nebileyimm cok eskiden yapilan seylere inaniyorum ben! hani kocakari ilaclari deniliyor yaa bazen bana mantikli geliyor!

kizlar benim midem surekli yaniyor ne yapsam fayda etmiyor..bebek asagi insin rahatlarsin diyorlar ama drum da bebek zaten cok asagida diyor..surekli sut iciyorum ilk basta iyi geliyor ama tekrar basliyor. bir de sancilariniz nasil oluyo, ya bende yok ya ben anlamiyorum.arada adet sancim gibi hafif agrim oluyor bir iki gundur..

kizlar bide hamilelikte hakiki zeytin yagini duydunuz mu? bu sir´teden okudum bende! bana cok mantikli geldii! ayyy nebileyimm cok eskiden yapilan seylere inaniyorum ben! hani kocakari ilaclari deniliyor yaa bazen bana mantikli geliyor!

dogumdan 10 gun once zeytinyagi surmeyi diyorsan bende okumustum burda aslinda denenebilir, bir zarari olmaz diye dusunuyorum..

Canım babam Çanakkaleden getirtecek saf zeytinyağı. Bebişe kullanacağım ben de bebek yağı kullanmayacağım.

Canım süt mide yanmasını tetikler benim bildiğim.

iyi akşamlar herkese
fatoş doğum yaptımı kızlar kaçıncı haftasıydı tam olarak?

neyse kizlar ben yatiyorum bu gecede sabahladim hadi bakalim, doguma kadar gunduzlerim uykuyla gecelerim oturmakla geciyor. sizlere iyi aksamlar..

Mutlucum iyi akşamalr...Fatoş doğum yapalı 15 gün oldu..

ayın 11de yazmış ah doğsa diye bak duaları kabul olmuş bi okuyayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…