canim ben 35+5 im iste sen 36 de! bende anca alisverise felan cikarken anca yürüyebiliyorum oda kapali bi carsiya giriyorum sedece o! 15 dk yürüyosam 5 dk oturuyorumm! amannnnnnnn bide kac kez anacim buldugum tuvalete giriyorum zemuszemus bu bacaksizlar simdiden valla bizi hizaya getirdiler anacimmmkac haftaliktin sen cnm, ben gecen haftaya kadar oyleydim gerci hala ayakkabimi giymek icin yada corap giymek icin egilemiyorum ama bacak arasi agrim eskisi kadar kotu degil..yuruyuse gelince inanki zorla alisverise gidiyorum ki orda bari yuruyeyim diye, bebek kiyaftlerine baka baka. ama alisveris merkezini turlayincaya kadar fenalasiyorum birde buralar okadar sicakki disari adim atmak mumkun degil.mecburen alisveris merkezlerinde geziyorum.
Selam:))
Bizim sezeryan tarihimiz netleşti. 21 ocak saat 8.00 de hastanede olacağız. Heyecan başladı bile. Oğlum 38+2 olacak. İnşallah herşey yolunda gider.
YAAA KIZLARRR KARNIM COK AGRIYO 35+5 im! ama dün ve bugün karnimda büyük bir agri var! kuru bi agri ve cok afedersiniz hafif ishal durumumda var... neden acaba?eyvahedigeldismile bu arada kizlar yürüyüse basladinizmi yaaeyvahedigeldismile
ya benimde öyle bacak aralarim cokk cokkk aciyoooo agriyooomafoldumben inanin corabimi bile egilip giyemiyorum , daha hic yürüyüs yapmadim yaa nasil yapacam bilemiyorumm yaaa odadan odaya gecemiyorum! canim karanfil icin cok erken! bu sitedede böyle bir konu vardi istersen bak bi ama dedigim gibi canim karanfili henüz yapma!
ii akşamlar arkadaşlar dok. şimdi geldik kızımın boyu 50 cm,kilosu 2850 gr(az geldi bana sanki) 36+1 .ama doktor çatı muyanesi yaptı alah allah cocuk çok aşagda elim degiyo ama 1 cm acılma yok dedi sancın olur olmaz gel dedi .ay bide acılma olursa sen gelene kadar dogurursun dedikaydirigubbakcemile3 .bebegimin saglık durumu iyimiş haftada 1 gel dedi sancın olursa aksam sabah farketmez hemen gel dedi beklemedeyiz artık ay cok heycanlıyım cokta korkuyorumfisfisfis
ya kizlar valla bende hic hareket edemiyorum! bacaklarimin arasi felaket agriyo aciyoooeyvahedigeldismile abooooooooooo hele gceleri ölüyorum saniyorum bilmiyorumkismile soldan saga dönemiyorum! sagolsun herifim sanki cekici misali beni bitaraftan bi tarafa döndürüyo kaydirigubbakcemile3 offf yaa bu yürüyüsü hic yapamiyorum!
canim ben 35+5 im iste sen 36 de! bende anca alisverise felan cikarken anca yürüyebiliyorum oda kapali bi carsiya giriyorum sedece o! 15 dk yürüyosam 5 dk oturuyorumm! amannnnnnnn bide kac kez anacim buldugum tuvalete giriyorum zemuszemus bu bacaksizlar simdiden valla bizi hizaya getirdiler anacimmm
Karanfili bilmiyorum ama hurma oksitosin denen hormonu salgılatıyor ve oksitosin hem kolay doğum yapmayı sağlıyor hem de doğum ile birlikte sütün gelmesini tetikliyor. O yüzdenhurma yiyorum. doğum ypacağım hastanenin emzirme seminerinde 37. haftanın başından itibaren hem normal hem sezeryan doğum yapacak tüm anne adayları günde 3-4 adet yiyin demişlerdi. ben de günde 2 tane yiyorum ne olur ne olmaz diye. Bir de rezene çayı ile süt ypan hazır granül çaylardan günde 1 fincan içeyim diye düşünüyorum ama daha başlamadım. Yararı olur mu yoksa zararlı mıdır bilemiyorum o süt yapan çayları içmek.
CUCUS Canim hadi gözün aydin az kalmis bebisine kavusmaya
ne güzel günü belli olmus
kizlar bide hamilelikte hakiki zeytin yagini duydunuz mu? bu sir´teden okudum bende! bana cok mantikli geldii! ayyy nebileyimm cok eskiden yapilan seylere inaniyorum ben! hani kocakari ilaclari deniliyor yaa bazen bana mantikli geliyor!
kizlar bide hamilelikte hakiki zeytin yagini duydunuz mu? bu sir´teden okudum bende! bana cok mantikli geldii! ayyy nebileyimm cok eskiden yapilan seylere inaniyorum ben! hani kocakari ilaclari deniliyor yaa bazen bana mantikli geliyor!
kizlar benim midem surekli yaniyor ne yapsam fayda etmiyor..bebek asagi insin rahatlarsin diyorlar ama drum da bebek zaten cok asagida diyor..surekli sut iciyorum ilk basta iyi geliyor ama tekrar basliyor. bir de sancilariniz nasil oluyo, ya bende yok ya ben anlamiyorum.arada adet sancim gibi hafif agrim oluyor bir iki gundur..
Canım süt mide yanmasını tetikler benim bildiğim.
valla aylardir ben hep iciyorum bilmiyorumkismile ne iyi gelirki??
Mutlucum iyi akşamalr...Fatoş doğum yapalı 15 gün oldu..
Mutlucum iyi akşamalr...Fatoş doğum yapalı 15 gün oldu..
valla canım sorma bırakmadı gitti ya deli olucam artık çarşambaya kadar geçmezse kontolde dicem al sezaryanla artık dayanamıyorum çok canım acıyo bide yara olucak diye korkuyorum
akşam sağ kasığıma ağrı girdi yürümekte zorlandım ama uzandım biraz geçti
yalancı şey ne olacak zemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/338391-2010-subat-melekleri-geliyorrrrrr.html
Mutlucum ayrıntıları burda bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?