ay valla net varda laptop ta arıza nete baglanmıyo.. İsim halen yok inanki. Hazırm canım dun gece hıc uyumadm o kadar duzenlydki sanclar sonra bozuldu. Mj atarım canım ins.zehracım senin nette tam kopacak zamanı buldu hee.
demek geliyor kızın sen bu arada isim düşün kız çıkacak hala adı yok.boshayallersmile
hazır ol valizini kapıya yakın yere koy son kez kontrolünü yap canım.
bizide habersiz bırakma aklımız sende unutma.Şeniz
yaşıyorum kız bekliyorum zilliyi ısırcam o minik bacaklarını bi gelsin yandı yandı
beni böyle bekletmek neymiş sorcam ona :ecrin_bebek:
canım yav senlede kaderimiz aynı gidiyo bendede bağlantı yoktu bugün msnde açılmıyo arada sancı giriyo eşim hadi gidiyoz mu diyo delü herüff delikafadulden
selam kızlar herkes iyidir inşallah
fatoş seni doğurdu zannettimsağolun canlar
inş. hepimiz için en hayırlısı olur
canım merak etmişsiniz kıyamam ya doğurmadım daha senağlama
bugün bağlantı yoktu giremedim msn açılmıyo şimdide :gitme:
herşey yolunda arada sancı giriyo ama çok kısa vurup gidiyo ve kafamı yastıktan kaldıramıyorum sürekli uyku modundayım
ayyyyy sonunda laptop geldi yapılmış :teytey:
görürüm ben eşini gerçek doğum anında şimdi konuşması kolay.ecrin dila çıkmış yola anlaşılan geliyorrr az kaldııı
aynen canım bende en çok onu merak ediyorum adam 9 doğurcak ben doğumdayken
.
sağol tatlımfotolina tatlım ..dualar hep sizinle inanın
evet canım hele oynadıkça çıkıcak sanki artık aşaya iyice baskı yapmaya başladılarkızar bnimde vajinama arada acayip baskı oluyo.
fotolina ve zehra sizde de oluyom
yok şeker daha doğurmadım nişan geldi düğünü bekliyoruz hihoyyyt hihoyyytfatoş seni doğurdu zannettim
iyi hadi bari.ayy fatonunda düzeldi ortakmı bozuldu sizin laptoplar
görürüm ben eşini gerçek doğum anında şimdi konuşması kolay.ecrin dila çıkmış yola anlaşılan geliyorrr az kaldııı
ağrılarla sızılarla uğraşıyoruz ama yinede iyiyiz.buna da şükür diyoruz canım.sen nasılsın.kuzun nasıl.
bizim kuzuda allaha şükür iyi çok tembelleşti son zamanlarda ama genede iyi allaha şükür ağrılar sızılar sormayın valla bugün akşama kadar ağladım dün akşam başladı bel ağrım bugün öğlene kadar hiç kesilmeden ağrıyınca doktora gittik öğlen nst ye girdik tekrar daha dün doktordaydım biliyosunuz bugün tekrar gittik nst de sancı çıkmadı gebelik süremde ilk defa alttan muayenede oldum normalde sezeryan olacağım için bakmadı hiç bakmıycaktıda ama açılma varmı diye bakmak zorunda kaldı açılmada yokmuş magnezyum verdi sinirsel baskıdır dedi gelir gelmez içtim akşama kadar ağladım geçmiycek hiç sandım ama allaha şükür şimdi iyiyimzemuszemus
biraz uzun oldu ama ağrı deyince yaralarımı deştiniz napiyim:umursamaz:
iyi bari geçmiş.ilaç işe yaramış.neden sezeryan yapacak sana drun bebekmi ters.
bizimkide ders dönmedi hala.
bakalım nasıl olacak
yok canım ters değil tüp bebek diye normal doğum yaptırmayı istemiyodu pek ama bugün alttan muayene edince ne kadar doğru bi karar verdiğini anladı çünkü çatım çoooooookkk darmış zaten normal doğum yapamazmışsın sen dedi ben biliyodum zatenhihoyyyt çünkü tedavi olduğum zamanlarda doktorumda diyodu hamile kalsanda normal doğum yapamassın sen çatı çok dar demişti:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?