2010 Şubat Anneleri

ay valla net varda laptop ta arıza nete baglanmıyo.. İsim halen yok inanki. Hazırm canım dun gece hıc uyumadm o kadar duzenlydki sanclar sonra bozuldu. Mj atarım canım ins.

görürüm ben eşini gerçek doğum anında şimdi konuşması kolay.ecrin dila çıkmış yola anlaşılan geliyorrr az kaldııı

selam kızlar herkes iyidir inşallah

ağrılarla sızılarla uğraşıyoruz ama yinede iyiyiz.buna da şükür diyoruz canım.sen nasılsın.kuzun nasıl.

havvacım o popo ağrısı bndede oluyo ya inş.dönmüştür sıpalar
ayyyyyyyy ıNŞAALLAH ya

kızar bnimde vajinama arada acayip baskı oluyo.
fotolina ve zehra sizde de oluyom

fatoş seni doğurdu zannettim

fotolina tatlım ..dualar hep sizinle inanın
sağol tatlım
kızar bnimde vajinama arada acayip baskı oluyo.
fotolina ve zehra sizde de oluyom
evet canım hele oynadıkça çıkıcak sanki artık aşaya iyice baskı yapmaya başladılar
fatoş seni doğurdu zannettim
yok şeker daha doğurmadım nişan geldi düğünü bekliyoruz hihoyyyt hihoyyyt
iyi hadi bari.ayy fatonunda düzeldi ortakmı bozuldu sizin laptoplar

he ya bizim kaderimiz aynı gidiyo zehle
beraber doğurcaz biz :CüvCüv:

bizim kuzuda allaha şükür iyi çok tembelleşti son zamanlarda ama genede iyi allaha şükür ağrılar sızılar sormayın valla bugün akşama kadar ağladım dün akşam başladı bel ağrım bugün öğlene kadar hiç kesilmeden ağrıyınca doktora gittik öğlen nst ye girdik tekrar daha dün doktordaydım biliyosunuz bugün tekrar gittik nst de sancı çıkmadı gebelik süremde ilk defa alttan muayenede oldum normalde sezeryan olacağım için bakmadı hiç bakmıycaktıda ama açılma varmı diye bakmak zorunda kaldı açılmada yokmuş magnezyum verdi sinirsel baskıdır dedi gelir gelmez içtim akşama kadar ağladım geçmiycek hiç sandım ama allaha şükür şimdi iyiyimzemuszemus

biraz uzun oldu ama ağrı deyince yaralarımı deştiniz napiyim:umursamaz:

iyi bari geçmiş.ilaç işe yaramış.neden sezeryan yapacak sana drun bebekmi ters.
bizimkide ders dönmedi hala.
bakalım nasıl olacak

iyi bari geçmiş.ilaç işe yaramış.neden sezeryan yapacak sana drun bebekmi ters.
bizimkide ders dönmedi hala.
bakalım nasıl olacak

yok canım ters değil tüp bebek diye normal doğum yaptırmayı istemiyodu pek ama bugün alttan muayene edince ne kadar doğru bi karar verdiğini anladı çünkü çatım çoooooookkk darmış zaten normal doğum yapamazmışsın sen dedi ben biliyodum zatenhihoyyyt çünkü tedavi olduğum zamanlarda doktorumda diyodu hamile kalsanda normal doğum yapamassın sen çatı çok dar demişti:umursamaz:

evet tüp bebekleri riske atmıyorlar hiç hep sezeryan oluyor.
benimde ilk evlendiğimizde dr gitmiştim o zaman çatın dar demişti ama doğum drun o zamanla genişler dedi.
gerçi oğlum ters de bakalım allahdan hayırlısı diyorum artık.

merhaba kızlar bende kısmetse şubatta anne olacağım allah hepımızın bebeklerını saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…