2010 Şubat Anneleri

selam kızlar net yok giremedim şimdi tlfndan giriyom doguran varmı?

Zehracım canım geldimi internet bağlantın merak ettik bugün seni.
napıyorsun nasılsın varmı açılman
geçmişimi okuyon yoksa kız hihoyyyt

ay fato da buradaymış kız ses versenize fato seni doğurdun diye bekledik bugün hep.
naaptın bacım son durumlar ne :uhm:

hadi hayırlısı bende heyecanlandım valla sağ salim kolaycacık gelir inşallah annesini yormaDAN
sağolun canlar
inş. hepimiz için en hayırlısı olur

ay fato da buradaymış kız ses versenize fato seni doğurdun diye bekledik bugün hep.
naaptın bacım son durumlar ne :uhm:
canım merak etmişsiniz kıyamam ya doğurmadım daha senağlama
bugün bağlantı yoktu giremedim msn açılmıyo şimdide :gitme:
herşey yolunda arada sancı giriyo ama çok kısa vurup gidiyo ve kafamı yastıktan kaldıramıyorum sürekli uyku modundayım

iyiyiz bilgencim sen nasılsın.
kızlara sesleniyorum bana cevap vermiyorlar geçmişe bakıyorlar heralde
merak ettim fato ile zehrayı

canım ben hiç ii degilim bacak arası agrım cok ya yuruyemıyorum nolacak bole anlamadım sureklı yatıyom bendemafoldumben cnm ewt ya naptı kızlar fato ve zehra

doğurmadın mı kız sen hala cnm benım ya az kaldı

hay allah bizde meraklandık senden haber alamayınca.dinlen canım iyi gelir belki.artık az kaldı canım doğuma vücut kendini hazırlıyor iyice anlaşılan

canım ben hiç ii degilim bacak arası agrım cok ya yuruyemıyorum nolacak bole anlamadım sureklı yatıyom bendemafoldumben cnm ewt ya naptı kızlar fato ve zehra

çatın mı genişliyor acaba.bacak arası ağrısı onun göstergesiymiş diye duymuştum bende.sende dinlen o zaman canım uzanmak iyi gelir belkide.

Fatocum, Zehracım valla her gün doğum haberinizi bekliyoruz... Habersiz bırakmayın bizi
Bilgen o ağrılar bende de var ama seninki kadar değil. Yatakta dönemiyorum. Dönerken çok ağrı yapıyp bacak aram

bilgencimm sorma canim yaaa kafayi yiycem bu bacak arasi agrilarindan! hele su iki gündür dahada bi artti ! cok cokk agriyooooooo aciyooooooooooomafoldumben

Fatocum, Zehracım valla her gün doğum haberinizi bekliyoruz... Habersiz bırakmayın bizi
Bilgen o ağrılar bende de var ama seninki kadar değil. Yatakta dönemiyorum. Dönerken çok ağrı yapıyp bacak aram

bılmıyom kızlar valla korkmaya basladım ben ya nasıl bişey bu yaabilmiyorumkismile

geceleri yatarken benimde oluyor bazen hele dönerken daha çok hissediyorum.bide belimle popom arasında bi yerde ağrıyor o nedirki acaba :uhm:

bilgencimm sorma canim yaaa kafayi yiycem bu bacak arasi agrilarindan! hele su iki gündür dahada bi artti ! cok cokk agriyooooooo aciyooooooooooomafoldumben

geceleri yatarken benimde oluyor bazen hele dönerken daha çok hissediyorum.bide belimle popom arasında bi yerde ağrıyor o nedirki acaba :uhm:

valla kızlar bılmıyom cok zor ya cok inş. erken doğum falan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…