slm kızlar nasılsınız
inş.temiz oluruz doğum anında Allah öyle nasip etsin hepimize.
cnm benim ark.bel ağrısı kalan olmadı hiç ama doğum şans tabi.bence sen rahat bir doğum geçireceksin kızını görünce tüm acılarını unutucaksın herkes gibi.annelik burda başlıyor işte güçlü olmak gerekiyor.iyi haberlerini bekliyorum.
sağolun canlarhadi hayırlısı bende heyecanlandım valla sağ salim kolaycacık gelir inşallah annesini yormaDAN
canım merak etmişsiniz kıyamam ya doğurmadım daha senağlamaay fato da buradaymış kız ses versenize fato seni doğurdun diye bekledik bugün hep.
naaptın bacım son durumlar ne :uhm:
iyiyiz bilgencim sen nasılsın.
kızlara sesleniyorum bana cevap vermiyorlar geçmişe bakıyorlar heralde
merak ettim fato ile zehrayı
Selam Bilgencim...Nasılsın...
sağolun canlar
inş. hepimiz için en hayırlısı olur
canım merak etmişsiniz kıyamam ya doğurmadım daha senağlama
bugün bağlantı yoktu giremedim msn açılmıyo şimdide :gitme:
herşey yolunda arada sancı giriyo ama çok kısa vurup gidiyo ve kafamı yastıktan kaldıramıyorum sürekli uyku modundayım
canım merak etmişsiniz kıyamam ya doğurmadım daha senağlama
bugün bağlantı yoktu giremedim msn açılmıyo şimdide :gitme:
herşey yolunda arada sancı giriyo ama çok kısa vurup gidiyo ve kafamı yastıktan kaldıramıyorum sürekli uyku modundayım
canım ben hiç ii degilim bacak arası agrım cok ya yuruyemıyorum nolacak bole anlamadım sureklı yatıyom bendemafoldumben cnm ewt ya naptı kızlar fato ve zehra
Fatocum, Zehracım valla her gün doğum haberinizi bekliyoruz... Habersiz bırakmayın bizi
Bilgen o ağrılar bende de var ama seninki kadar değil. Yatakta dönemiyorum. Dönerken çok ağrı yapıyp bacak aram
geceleri yatarken benimde oluyor bazen hele dönerken daha çok hissediyorum.bide belimle popom arasında bi yerde ağrıyor o nedirki acaba :uhm:
bilgencimm sorma canim yaaa kafayi yiycem bu bacak arasi agrilarindan! hele su iki gündür dahada bi artti ! cok cokk agriyooooooo aciyooooooooooomafoldumben
geceleri yatarken benimde oluyor bazen hele dönerken daha çok hissediyorum.bide belimle popom arasında bi yerde ağrıyor o nedirki acaba :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?