Bizimde dün kontrolümüz vardı,nstmiz güzel çıktı,kalp atışları iyi ve sancım yokmuş,2 cm açıklık var,normalde seni doğurtabilirim ama biraz daha bekleyelim bakalım dedi doktorumuz sancım olmadığı için,ayın 22 sinde tekrar gidecez bakalım inş.biraz daha açılma olurda hayırlısıyla kavurum kızıma artık zaman hiç geçmiyor,bizden haberler bu kadar umarım herkes iyidir....
Canım günaydın maşallah kızına canım.. Benim de ayın 21 inde kontrolum bakalım ne diyecek. Seninle bi denk gelemedi kontrollerimiz canım ya tanışamadık bi..
Selam Bilgencim nasılsın.... Ağrıların nasıl oldu hafifledi mi
kızlar bişey sorcam benim kızın yatagı çarşamba günü gelecek elbiselerni yarın yıkamaya baslayacam.bebek elbiseleri için dalin deterjan aldım sorcam şey:narin yıkamada yıkıyoruz demi bide renklilerle beyazları bir atsak bişey olurmu? bebek elbisesi sonucta renk vermez diye düşünüyom????
kızlar benden gene kan geldi sanırım bu sefer gern ngeldi
dr.umu aradım bebeğin hareketlerini takip et ve sancın falan olursa gel hastaneye dedi
bakalım bekliyorum sancım falan gelicekmi dua edin bize
bu arada esra aradı voles daha doğurmamış ama sancısıçokherkese selamı var
seldada ya yarın yada çarşamba doğuma giricekmiş hastanede müşade altındaymış
benden haberler bu kadar
merhaba kızlar ıyı pazarlar herkese nasılsınız?
kızlar bişey sorcam benim kızın yatagı çarşamba günü gelecek elbiselerni yarın yıkamaya baslayacam.bebek elbiseleri için dalin deterjan aldım sorcam şey:narin yıkamada yıkıyoruz demi bide renklilerle beyazları bir atsak bişey olurmu? bebek elbisesi sonucta renk vermez diye düşünüyom????
Pembe Canım hayırlı olsun bebişin. İki haftalık hamilelik çıkmaz ki kanda da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?