Yarencim nişan bozulması kan gelimiyle de olabiliyomuş Kaan kocatepe de okumuştum.Canım dinlenmen lazım biliyosun di mi?
sağol canım rahatladım. eve geldim yeni. dinlenirim artık, işlerim bitti çok şükür. yarın da şöyle bi eve çeki düzen veriririz annemle, doğurmazsam tabe :), kayınvalidemler gelir doğuma.
ayy hastaneye ablam gelecek yanıma, ama o benden daha bi panik.bugün kalbi duracakmış nerdeyse. ee suyun ne zaman gelecekmiş diye soruyo bana,hey allahım.
sağol canım rahatladım. eve geldim yeni. dinlenirim artık, işlerim bitti çok şükür. yarın da şöyle bi eve çeki düzen veriririz annemle, doğurmazsam tabe :), kayınvalidemler gelir doğuma.
ayy hastaneye ablam gelecek yanıma, ama o benden daha bi panik.bugün kalbi duracakmış nerdeyse. ee suyun ne zaman gelecekmiş diye soruyo bana,hey allahım.
ben de buradayım şekermmmherkes yavaştan sancılanmaya başladı hadi hayırlısı bakalım bu gidişle en sona plajla ben kalıcam
fatolinadan mesaj : meleğim kollarımda herşey yolunda beni merak etmeyin......
maşşallah tombik bi bebiş olacakalkisalkisalkisslmm canlarimm yeni bebisimi gördümde geldimm 36+2 oldummmmmuyyyy kuzummm 3200-3300 arasinda dedi doktorum boyuda 48 cm dedi. bu arada stg ye girdim sancilarin baslamis dedi doktorum eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı
slmm canlarimm yeni bebisimi gördümde geldimm 36+2 oldummmmmuyyyy kuzummm 3200-3300 arasinda dedi doktorum boyuda 48 cm dedi. bu arada stg ye girdim sancilarin baslamis dedi doktorum eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı
slm kızlar bende bugun kontrolden geldım yenı
nst de sancılarım cıktı 12 dakıkada bır basladı vurmaya
hayırlısı olsun ya bırde bana bebegın sol bobregı sag bobregınden bıraz daha asagıda dedı
aklında bulunsun dogumdan sonra o konuyla ılgılen dedı
moralım bozuldu ınsallah onemlı bı sorun teskıl etmez
fatolına dogurmus galıba allah analı babalı buyutsun ınsallah
Canım benim inşallah ciddi bi şey değildir. Sen üzme kenndini bebiş de etkilenmesin... Doğumdan sonra hemen kontrolü yapılır zaten canım..Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?