2010 Şubat Anneleri

Yarencim nişan bozulması kan gelimiyle de olabiliyomuş Kaan kocatepe de okumuştum.Canım dinlenmen lazım biliyosun di mi?

Şımdı mavıyeŞılı aradım arkadaŞlar ıyıymıŞ bır problem yokmuŞ evde olmadıĞı ıÇın gırememıŞ akŞama gırerım dedı

Yarencim nişan bozulması kan gelimiyle de olabiliyomuş Kaan kocatepe de okumuştum.Canım dinlenmen lazım biliyosun di mi?

sağol canım rahatladım. eve geldim yeni. dinlenirim artık, işlerim bitti çok şükür. yarın da şöyle bi eve çeki düzen veriririz annemle, doğurmazsam tabe :), kayınvalidemler gelir doğuma.

ayy hastaneye ablam gelecek yanıma, ama o benden daha bi panik.bugün kalbi duracakmış nerdeyse. ee suyun ne zaman gelecekmiş diye soruyo bana,hey allahım.

canım tavsiyem hastanede yanında kocan olsun en rahat insan öyle oluyo bide o zaman kocalar acayip naz çekiyo sncını çektiklerini görüyorlar ya nasıl el üstünde tutuyolar benimki bu sefer ben daha demeden hastanede annen kalmasın ben sana bakarım dedim nasıl memnun oldum azıcıkta şımardım

Ablan da heyecandan şaşırmıştır kızkaydirigubbakcemile3 Dinlenmeye çalış artık kalan işleri de sen yapmaya kalkma yeter artık, iyi gidiyorken son anda üzülcek birşey olmasın. Eğer nişan için için rahat etmiyorsa da git doktoruna sor rahatla kendi kendini sıkma emi canım.

slm kızlar fatodan haber alan varmı bugun 9 da sezeryana girecekti ay ne güzel şimdi bebegi kollarındadır

slmm canlarimm yeni bebisimi gördümde geldimm 36+2 oldummmmm uyyyy kuzummm 3200-3300 arasinda dedi doktorum boyuda 48 cm dedi. bu arada stg ye girdim sancilarin baslamis dedi doktorum eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı

herkes yavaştan sancılanmaya başladı hadi hayırlısı bakalım bu gidişle en sona plajla ben kalıcam

slm kızlar bende bugun kontrolden geldım yenı
nst de sancılarım cıktı 12 dakıkada bır basladı vurmaya
hayırlısı olsun ya bırde bana bebegın sol bobregı sag bobregınden bıraz daha asagıda dedı
aklında bulunsun dogumdan sonra o konuyla ılgılen dedı
moralım bozuldu ınsallah onemlı bı sorun teskıl etmez

fatolına dogurmus galıba allah analı babalı buyutsun ınsallah

slmm canlarimm yeni bebisimi gördümde geldimm 36+2 oldummmmm uyyyy kuzummm 3200-3300 arasinda dedi doktorum boyuda 48 cm dedi. bu arada stg ye girdim sancilarin baslamis dedi doktorum eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı
maşşallah tombik bi bebiş olacakalkisalkisalkis

fatolinadan mesaj : meleğim kollarımda herşey yolunda beni merak etmeyin......

ay ne güzel canım benim nasıl mutludur şimdiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Ay maşallah maşallah kuzucuk Sancılar geliyor yavaştan oy oy oybilmiyorumkismile

fatolinadan mesaj : meleğim kollarımda herşey yolunda beni merak etmeyin......

Ah kıyamam onlara ben canım maşallah

gelsin bebişleeeerrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Canım benim inşallah ciddi bi şey değildir. Sen üzme kenndini bebiş de etkilenmesin... Doğumdan sonra hemen kontrolü yapılır zaten canım..Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Canım benim inşallah ciddi bi şey değildir. Sen üzme kenndini bebiş de etkilenmesin... Doğumdan sonra hemen kontrolü yapılır zaten canım..Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

amın cnm cok saol
ay keske esıme soylemeseydım o da benden beter 1 saat ıcınde 4 kere aradı
acaba nedır neden oldu ılerde bı sorun olurmu ayyyyyyyyyy delırttı benı
ahhhhhhhhhh
yıne vurdu sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…