2010 Şubat Anneleri

Ayşecim sıkma canını kontrol ettirirsin hemen yoktur birşey.
Doktor birşey dedi mi sancılar için peki? Düzensiz sancılar mı?

selam kızlar bizimde bugün görüş günümüzdü tam 1 ay olmuştu oğluşumla görüşmeyeliohaoldumsmile
haberlere gelince
benim tatlı oğluşum dönmüş geçenlerde bir gün boyunca çektiğim ağrının sebebi buydu galiba birde acayip bacak arası ağrılarım var hala drumda dönmüş dedi bu saatten sonra dönermi dedim imkansız dedi normal doğum yapmama şu an bir engel yokmuş tabiki hayırlısı buysa zemuszemus
bebişimde 2910 gr olmuş haftasına göre normal dedi birde babasına çok benziyor dedi babamızda çok sevindi hatta şaka yaptı kızmı demiştim diye hemen kociş erkek dedi
dr bastı kahkahayı kandırmak istemiş hemen kandın diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yarında nstye gircem hastaneye gitcem yani kasılmalara bakılacak kaydirigubbakcemile2
ay çok mutluyum bebişimin iyi olduğunu gördüm ya birde çok özlemiştim baya uzun oldu o yüzdensositosositohihoyyyt

Selam kızlar:))
Doğuma 2 gün kaldı. Yarın anestezi için testleri yaptırıp yatış işlemlerini halledeceğiz. Perşembe sabah da Allahıın izni ile bebeğime kavuşacağım. Herşey hazır. Çanta vs. Eşim ço heyecamlı ben daha sakininm hergün rüyamda bebeğimi görüyorum.
Sizler nasılsınız??

Canım gözün aydın.. Maşallah bebişine de sana da... Darısı bizim cadının başına inşallah o da dönmüştür....

Canım yaa...Allah bir avazda kurtarsın inşallah... Heyecan doruktadır şimdi tabi....

sağol havvacım inş.dönmüştür tatlım hakkımızda hayırlısı normal sezeryan belli mi olur son anda belki Allah korusun bir terslik olur sezeryana döner yada fatolina gibi beklemekten sıkılır bizde gönüllü sezeryan oluruz dimi ama olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

Havvacım sağol canım. Hepimizi Allahım bebeklerimize sağlıcakla kavuştursun inşallah.

Maşallah oğluna canım Güzel haberlerini almışsın ne mutlu sana.

Canım ne güzel az kaldı kavuşmana. İnşallah sağ salim kucağına alacaksın yavrunu bize de güzel fotoğraflarını getireceksinolumunekankayizsmile

ınşallah Serapcığım. Hepimiz bebeklerimize kavuşalım da sağlıkla. Hastaneden döner dönmez olanları anlatmak istiyorum ama inşallah nete takılabilirim.

Herkeze selam benimde doğum yapacağım tarih belli oldu 27 ocak da hataya çarşamba kısmetsse hayırlısyla sezeryan ile olacak...çok heyecanlıyım çok korkuyorum....

ne güzel canım seninde az kalmış ben senden daha çok heyecanladım valla Allah kurtarsın ikinizide güzel haberleriniz bekliyoruz sağ salim kavuşursun inş.:Saruboceq:

herkes sezeryan oluyor bizde ocak anneleri gibi normal doğum çok az olacak galiba herkes sabırsızlanıp bir an önce kavuşuyor meleğine
bu arada benımde normal doğumu yemiyor yanıeyvahedigeldismile sezeryan desin diye can atıyorummafoldumben

kızlar sancılar baslamıs hadı hayırlısıyla alalım bebişleri kucagımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…