2010 Şubat Anneleri

selam kızlar
fatocum tebrikler kaydirigubbakcemile2
bende 37+1 oldumara ara sancılarım basladı doktor 1 hafta sonra artık otur bekle dedi
allah yardımcımız olsun
voles napıyo bilen var mı bu arada

Kızlar doğum yapan bizi terkediyo ( Siz bari bırakmayın

Valla ben buradayım arkadaşlar. İnşallah güzel anılar ve tecrübeler ile hep beraber büyütürüz bebeklerimizi.
Burcu canım sen genel anestezi mi olacaksın.
Yok canım karma (Epidural ve spinal) olacak ve eşim de girecek doğuma. Ben hep normal istedim ama sezeryan olmak zorunda kalınca bari en azından doğum anını böyle yaşayayım diye lokal anesteziyi tercih ettim. Doktorumda lokal tavsiye etti zaten.

Herkeze selam benimde doğum yapacağım tarih belli oldu 27 ocak da hataya çarşamba kısmetsse hayırlısyla sezeryan ile olacak...çok heyecanlıyım çok korkuyorum....

Hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına inşallah canım. Benim de ya 27 ya 21 olacaktı sezeryan tarihim. Dotorum şehirdışına çıkacağı için 21i tercih etmek zorunda kldık. Yoksa 27 Ocak olsun istiyorduk. 27.01.21010.Güzel tarih :))

ne güzel canım seninde az kalmış ben senden daha çok heyecanladım valla Allah kurtarsın ikinizide güzel haberleriniz bekliyoruz sağ salim kavuşursun inş.:Saruboceq:

Güzel dileklerin için teşekkürler canım. Hepimizi Allahım sağlıkla kurtarsın.
selam kızlar
fatocum tebrikler kaydirigubbakcemile2
bende 37+1 oldumara ara sancılarım basladı doktor 1 hafta sonra artık otur bekle dedi
allah yardımcımız olsun
voles napıyo bilen var mı bu arada
ooo Senin minik sabırsız desene. Biz 39. haftaya başladık benim minikte tık yok. Sezeryan olacağını biliyor herhalde. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin.

Güzel anneler ben çıkıyorum. Yarın anestezi testlerini yaptırıp yatış illemlerini halledeceğiz. Eve dönünce akşam üstü size anestezi ve yatış işlemleri ile bilgi vermeye çalışırım. Hepinizi ve bebekleri öpüyorum.

slmm canlarimm yeni bebisimi gördümde geldimm 36+2 oldummmmm uyyyy kuzummm 3200-3300 arasinda dedi doktorum boyuda 48 cm dedi. bu arada stg ye girdim sancilarin baslamis dedi doktorum eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı

gözün aydın duygucum herşeyin hayırlısı olsun seninki sabırsız cıkıcak herhalde

ayşecim hiç kafanı bozma aslında böyle şeyleri doktorun bu dönemde söylememesi lazım ufak şeyleri kafaya cok takıyoruz önemli olsa böyle söylemekle kalmazdı herhalde

canımm çok sevindim Allah sağlık sıhhat versin ikinize de dualarım seninle :Saruboceq:
gözün aydın tubacım biz de kocişle sana benziyor bana benziyor kavgası yapıp duruyoruz ultrason üzerinden
Herkeze selam benimde doğum yapacağım tarih belli oldu 27 ocak da hataya çarşamba kısmetsse hayırlısyla sezeryan ile olacak...çok heyecanlıyım çok korkuyorum....
ebrucum senin de vaktin belli oldu ha ne mutlu artık sabahlar olmaz heyecandan Allah o günleri bana da göstersin inşallah dayanıcak sabrım kalmıyor gitgide.. hiç korkma Allah o an geldiğinde kuvvetini verir

berrincim pofidicim havvacım slmlar bizde şimdi kontrole gidiyoruz.berrincim akşam seni rüyamda gördüm doğurmuşsun hemen ayaklanmışsın maşallah.diyorumki berrin ne çabuk ayaklanmışsın.ben çıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum

Kızlar çok kötüyüm karnım taş gibi oluyo yarılacak sanki dok. Gitsem mi içinizde böle olan varmı

izmirli arkadaslarrr ege ünv dogum yapacak arkadasımız varmı varsa tarih verildimi sezeryan olacaklar

hastaneyi aradım şimdi sizi rahatsız ediyosa gelin bakalım dedi dokorumun cep no yok bende ne yapcam yawÇok üzgünüm çoook

Kızlaaar doğuracaklara allah kolaylık versin!!sağ salim kavuşsunlar bebişlerine..
Ama onlar ocak anneleri oluyorlar değil mi ben asıl subatta ilk kim doguracak onu merak ediyorum!!ee bu topikte 9 ay gecirdik dimiii??:ecrin_bebek::dance:

hastaneyi aradım şimdi sizi rahatsız ediyosa gelin bakalım dedi dokorumun cep no yok bende ne yapcam yawÇok üzgünüm çoook
canim bende de oluyor ayy sanki ortadan yarilacak gibi! ama doktor normal dedi. bebek büyüdügü icin dönme yeride kistli oldugu icin bi tarafta toplaniyor dedi! birde canim bi yerrinde mi serlik var mesela sadece sol tarafinda yoksa karninin heryerindemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…