Kızlaaar doğuracaklara allah kolaylık versin!!sağ salim kavuşsunlar bebişlerine..
Ama onlar ocak anneleri oluyorlar değil mi ben asıl subatta ilk kim doguracak onu merak ediyorum!!ee bu topikte 9 ay gecirdik dimiii??:ecrin_bebek::dance:
slm kızlar nasılsınız fatolinada doğurmuş çok çok güzel haberler bunlar melekler geliyor yavaş yavaş seldacımda yarın oğluşuna kavuşuyor 1 hafta sonra bayağı şekillenmiş olucağız sanırımmm yarencimde sancılanmış hadi bakalım neler olucak zehra sıra sende kız hadiiii bende bugün gittim pazartesi belli olucak benimde artık heycan dorukta kızlarrrrrr
kızlar doğumu yyaklaşanları allah kurtarsın..
Allah dualarımızı kabul etsin kızlar .... Güzel bekleyişler bunlar...Allah isteyen herkese nasip etsin....
arkeos bana da ilk şubat annesi sen olucakmışsın gibii geliyorduuu ama o kadar beklermi bilmem..:))ben ben ben delikafadulden saka bı yana hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile3
arkeos bana da ilk şubat annesi sen olucakmışsın gibii geliyorduuu ama o kadar beklermi bilmem..:))
amın havvacım amın.nasılsın ya gorunmuyon sabahta bakamadım hıc
kızlar ben kacıyorum hepınıze ıyı geceler,artık oturmak zor oluyor gezınıyım bıraz kendınıze ıyı bakın:ecrin_bebek:
günaydın kız...:) ben de esimle kalkıp kahvaltı ediyorum.. mutfagı tplayıp geldim...oğluşum çok agırlaştı akşam ruyamda hep doguma hastaneye gdyrm.. kalkınca da el ayak şiş gobek 1 ton lavoboya zor gdyrm... ki düşün benim daa 35 . hafta 38 olsam nolcak bilmiyorummmm...39 cu hafamda da amcam misafirliğ gelcekmişşşş... ee artık hastaneye gelir :))herkeslere gunaydın olsun,hayırlı bır gun olsun ınsallah,hıc uyuyamıyorum yahu buralardada kımsecıkler yok herkes uyuyor galıba mirmirmirmirkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?