2010 Şubat Anneleri

ay çok atmışlar ya, neyse sabredeceksin artık, doğurana kadar evliyaya döneceğiz sabırdan ya, akannehir

yağmurda parlyan su damlası demek

hımm anlamı çok güzelmiş canım.adıyla yaşasın...

kızlar yıne agrım war adet agrıları sabahtan berı azcık uzancam duzelır belkı. optum hepınızı gorusuruz.

ay hep agrılarımız var.dinlen canım.valla yerinizde olmak isterdim şimdi bi uykum var nasıl resmen esneyip duruyorum.ahh ..

şuan defnennin odasına klima yerleşiyo.bizde zeynoyla oturuyoruz.artık tamalandı ihtiyaçlar.bide temizlik işimizi bitirsek rahatayacagım.bir an önce yaptırayım onuda.ocak sonu diyodum ama bu agrılara beni panik yaptı erken yapıracagım temizligi....
çantamızıda yerleştiriyorum.ütülüydüde yerleştirmiyordum krışır diye.artık koyuyorum yavaş yavaş..

Allah baska dert vermesın canım az daha sabret annesı sende olumunekankayizsmile

[/QUOTE]canım beni düşünüyo olman çok mutlu etti beni:)) aslında evdeyim hep ama topiğe girme şansım olmuyor geceleri uykusuz geçiriyoruz gündüzleride haliyle sürekli dinlenmek zorunda kalıyorum.gencer sanıyorum rahat ayakları göbüşümü delicek sanıyorum:)) sen nasılsın bebiş nasıl

şekerler içinde teşekkür ederiz olsun sende mevlüt yaparsan o zaman dağıtırsın sıkma canını önce sağlığın zemuszemus[/QUOTE]

sevindim iyi olduğuna canım.Biz de iyiyiz kızımla bacaklarıma kramp girmesinin dışında.Şu an kızıma ördüğüm minik elbiseyi dikiyorum,bitmek üzere.Bitsin de resmini çekeyim siz de görün,ben çok beğendim sevimli oldu.
[/QUOTE]Valla ben de hep işe giyecek kıyafet almıştım tabi evde giyecek gecelikten başka birşeyim yok. Şimdilik çalıştığım için evde geceliklerle idare ediyorum akşamdan akşama, haftasonları da evde kocişin üstlerini giyiyorum uzun oluyor onlar rahat geliyorkaydirigubbakcemile3 benimkilerin bol olanları bile göbeğimi kapatmıyor :)[/QUOTE]

Ben de ne zamandır kocamın kazaklarını,atletlerini giyiyorum.En büyük bayan atleti bile boydan kısa oluyor.Ayrıca bütün gün eşimin kokusuyla geziyoruz kızım ve ben.

Son düzenleme:
zeynepcim ben de bir 40 dk uzandım soluma rahatladım, adet gorurken bu sancılar ayda birdi en azından :) şimdi kesintisiz suruyor gibi, hele bacak sızlaması çekilmez oluyor di mi? kolay gelsin canım,

serap teyzesi valla hamilelikteki sabır çocuk büyütmek için gereken sabır eğitimi herhalde, ben oyle düşünmeye başladım, uykusuzluğu açlığı yoğrgunluğu tadıyoruz sonuçta bol bol...

haklısın canım her an adet olucakmısım gıbı agrı bıde uzerıne bacaklarım agrıyo sanırım kasıgımın agrısı vuruyor. sankı ergenlık cagına yenı gırmısım de boyum uzuyo gıbı bıde bacak agrısı var...
gecelerı daha da sıddetlenıyo gunduz normale donuyo.
Allah hepımıze kolaylık versın eyvahedigeldismile

havvacım,hava çok soğuktu ben cesaret edemedim dışarı çıkmaya.Zaten penguen gibi yürüyorum.Gözüm yemedi açıkçası.Bugün yalnız takıldık kızımla evde.

havvacım,hava çok soğuktu ben cesaret edemedim dışarı çıkmaya.Zaten penguen gibi yürüyorum.Gözüm yemedi açıkçası.Bugün yalnız takıldık kızımla evde.

bende çok yoruluyorum.nereye gitsem arabayla gidiyorum ama kilometrelerce yürümüşüm gibi yorgun dönüyorum evekafamçokkarıştı

ben bacak ağrısından yürüyemiyorum bile evde bile gezemiyorum çok canım acıyo az kaldı ama ölüücem sanıyorum hayırlısıyla bi doğsaydı bebiş

Allah baska dert vermesın canım az daha sabret annesı sende olumunekankayizsmile

Sona yaklaştıkça herşey bir an önce olsun bitsin istiyoruz galiba. Bi de oğlum 1 haftadır falan bir dayıyor o minik totosunu göbeğime iktiriyor da iktiriyor. Oturamıyorum onun gerginliğinden o yüzden daha bi darcanlı oldum sanki.

Ben de ne zamandır kocamın kazaklarını,atletlerini giyiyorum.En büyük bayan atleti bile boydan kısa oluyor.Ayrıca bütün gün eşimin kokusuyla geziyoruz kızım ve ben.

Bak hiç kocamın kokusuyla geziyorum diye düşünmemiştim sengözlerimebaksanab Valla ne kaldı şurda idare ederim onun pijamalarla artık hamile kıyafetlerine para vermeye gerek yok:)

olabilir canım hazırlık yaptırıyorlar bize herhalde

bende çok yoruluyorum.nereye gitsem arabayla gidiyorum ama kilometrelerce yürümüşüm gibi yorgun dönüyorum evekafamçokkarıştı

Canım sen Zeynonun peşinde de yoruluyorsun bu ara oda hazırlığıyla eşya işleriyle de uğraştın yoruldun. Ne zaman dinlencen bilmiyorum artık bundan sonra Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
travazol krem.ben yazacaktım ama sormanı bekledim.belki istemezsin ilaç kullanmak diye.ama ben kullandım doktor tavsiyesiyle.
travazol içinde kortizon var ve bu da hamileikte pek i değil.. hormonları etkiliyor benim bildiğim.. dineva dah ii bilir belki ama...

canım bu adet sancısı şeklindeki ağrılar yalancı sancı dedikleri mi bende hep oluyor da.. ozellikle aksamları.. normal miymiş yoksa ne bunlar rahim gerilmesimi yoksa sancı mı??akannehir

kızlarrrr selam,

hepinize hayırlı doğumlar, sağlıkla alın kuzularınızı kucağınıza :)) size bir tavsiye nooolur nolur uyuyun bol bol...gerçekten zor gecelr sizleri bekliyo :))) ben şu anda 24 saat uyusam hiç uyanmasam diorum :))

Ayy canım ne adar harika dua etmişsin. Allahım hepimize aynı ferahlıkları versin İnşallah. Başkası iin edilen dua çok hayırlı diyorlarya gerçekten sana katılıyorum. Allah epinizden razı olsun. Dualarınız ve desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. İnşalah size en yakın zamanda iyi habrler ile dönerim.

Teşekkür ederim canım. Valla iyi tavsiyeymiş.

ayy bende sıkayet edıyordum ne kadar cok uyuyorum dıye kaydirigubbakcemile3 sıkayet etmıyım barı ama ne kadar uyursak uyuyalım yıne doymıcaz uykuya buda bı gercek kaydirigubbakcemile3

slmmmm canlarimmm ne haber? yaa offf bacaklarimin agrisindan ölüyorum bide sislik var karnimda! bende valla yaklasik 3 haftadir esimin kazaklarini atletlerini giyorum olmuyo anacimm göbek 5 metre öteden gidiyo vallaa:CüvCüv: yarinda ebe gelecek evimeee ayy heyecan bastiiiidelikafadulden kafamçokkarıştı

kızlar benımde kaburgamın sağ tarafında hiç hayır kalmadı sağolsun kızım oydukça oyuyor rahat oturamıyorum

hosgeldın canım sende bendensın demekkı bende pıjamalarını gıyıyorum valla esofmanlarını tısortlerını falan yakında camasırlarınıda gıyerım heralde kaydirigubbakcemile3 aynen hıc bısey olmuyo

ya kizlar aranizda gebelik sekeri olan varmi bu arada! benim var ve her ögün ve her yemekten önce ve sonra ölcmek zorundaayim igneyle. sekeri olan annelerinde bebeklerinde seker oldugu icin dogumdan hemen sonra bebege mudahale yapilmasi gerekiyor kan sekeri biranda düsüyor. e ben simdi normal dogum yapsam bebek biraz zorlasa cikmasa icerde havasiz kalsa hadi ya cok korkuyorum:gitme: sizce sezeryanmi demeliyim. yarin eve ebe gelecek ona bi sorayim ya kafam cok karisik!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…