Ya kızlar yarın kontrolümüz vardı hastaneden aradılar şimdi doktorumuzun iki tane sezeryanı çıkmış. O saatlerdeki randevulardan doğumu yakın olanlara öncelik veriyorlarmış o yüzden Pazartesiye atmışlar bizi üzüldük acık:çok üzgünüm: Neyse Allah başka keder göstermesin bekleriz ne yapalım.
ay çok atmışlar ya, neyse sabredeceksin artık, doğurana kadar evliyaya döneceğiz sabırdan ya, akannehir
yağmurda parlyan su damlası demek
kızlar yıne agrım war adet agrıları sabahtan berı azcık uzancam duzelır belkı. optum hepınızı gorusuruz.
Ya kızlar yarın kontrolümüz vardı hastaneden aradılar şimdi doktorumuzun iki tane sezeryanı çıkmış. O saatlerdeki randevulardan doğumu yakın olanlara öncelik veriyorlarmış o yüzden Pazartesiye atmışlar bizi üzüldük acık:çok üzgünüm: Neyse Allah başka keder göstermesin bekleriz ne yapalım.
zeynepcim ben de bir 40 dk uzandım soluma rahatladım, adet gorurken bu sancılar ayda birdi en azından :) şimdi kesintisiz suruyor gibi, hele bacak sızlaması çekilmez oluyor di mi? kolay gelsin canım,
serap teyzesi valla hamilelikteki sabır çocuk büyütmek için gereken sabır eğitimi herhalde, ben oyle düşünmeye başladım, uykusuzluğu açlığı yoğrgunluğu tadıyoruz sonuçta bol bol...
havvacım,hava çok soğuktu ben cesaret edemedim dışarı çıkmaya.Zaten penguen gibi yürüyorum.Gözüm yemedi açıkçası.Bugün yalnız takıldık kızımla evde.
Allah baska dert vermesın canım az daha sabret annesı sende olumunekankayizsmile
Ben de ne zamandır kocamın kazaklarını,atletlerini giyiyorum.En büyük bayan atleti bile boydan kısa oluyor.Ayrıca bütün gün eşimin kokusuyla geziyoruz kızım ve ben.
zeynepcim ben de bir 40 dk uzandım soluma rahatladım, adet gorurken bu sancılar ayda birdi en azından :) şimdi kesintisiz suruyor gibi, hele bacak sızlaması çekilmez oluyor di mi? kolay gelsin canım,
serap teyzesi valla hamilelikteki sabır çocuk büyütmek için gereken sabır eğitimi herhalde, ben oyle düşünmeye başladım, uykusuzluğu açlığı yoğrgunluğu tadıyoruz sonuçta bol bol...
bende çok yoruluyorum.nereye gitsem arabayla gidiyorum ama kilometrelerce yürümüşüm gibi yorgun dönüyorum evekafamçokkarıştı
travazol içinde kortizon var ve bu da hamileikte pek i değil.. hormonları etkiliyor benim bildiğim.. dineva dah ii bilir belki ama...travazol krem.ben yazacaktım ama sormanı bekledim.belki istemezsin ilaç kullanmak diye.ama ben kullandım doktor tavsiyesiyle.
canım bu adet sancısı şeklindeki ağrılar yalancı sancı dedikleri mi bende hep oluyor da.. ozellikle aksamları.. normal miymiş yoksa ne bunlar rahim gerilmesimi yoksa sancı mı??akannehirhaklısın canım her an adet olucakmısım gıbı agrı bıde uzerıne bacaklarım agrıyo sanırım kasıgımın agrısı vuruyor. sankı ergenlık cagına yenı gırmısım de boyum uzuyo gıbı bıde bacak agrısı var...
gecelerı daha da sıddetlenıyo gunduz normale donuyo.
Allah hepımıze kolaylık versın eyvahedigeldismile
Canım senin için dua edicem.Biribirimiz için ettiğimiz dualar çok kıymetli bence.Hepimiz şu anda hamileyiz ve özeliz diğer insanlar arasında.Yaradan alsın götürsün sıkıntılarını,öyle bir ferahlık gesin ki içine sen bile şaşır kendi haline.
Neden bilmem sabah beri sen aklımdasın,nerde bu kız diye düşündüm,acaba iyi mi??Ben birkaç gün giremedim,bugün de geçmişi okudum bitirdim,baktım sen yoktun.İnşallah iyisinizdir,Gencer bey nasıl???
Selam kızlar ciciler aldık geldik biz siz nasılsınız. Geçmişi okuyamadım
Cucusçum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Yorgunum de yat uzan sakin sakin...Şimdi hormonların ve duyguların karışıktır. Sakince kendi kendine kalmak iyi gelir canım...Allahım evladını sağlıkla kollarına almayı nasip etsin şekerr....
kızlarrrr selam,
hepinize hayırlı doğumlar, sağlıkla alın kuzularınızı kucağınıza :)) size bir tavsiye nooolur nolur uyuyun bol bol...gerçekten zor gecelr sizleri bekliyo :))) ben şu anda 24 saat uyusam hiç uyanmasam diorum :))
slmmmm canlarimmm ne haber? yaa offf bacaklarimin agrisindan ölüyorumbide sislik var karnimda! bende valla yaklasik 3 haftadir esimin kazaklarini atletlerini giyorum olmuyo anacimm göbek 5 metre öteden gidiyo vallaa:CüvCüv: yarinda ebe gelecek evimeee ayy heyecan bastiiiidelikafadulden kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?