2010 Şubat Anneleri

Canbahar gerçekten heyecandan mı bilmiyorum ama dün gece çok uyandım hiç rahat uyuamadım bakalım bu gece nasıl olacak. Kendimi sakin ama sinirli hissediyorum. Hem annemler hem kayınvalidemler var. ortam gergin değil. am ben en küçük şeye sıkılıyorum.

kızlar yıne agrım war adet agrıları sabahtan berı azcık uzancam duzelır belkı. optum hepınızı gorusuruz.

slm teyzeler sepetimizi tamamlayamamış olsakta şekerler tamam profilimde bakabilirsiniz:)))hepinize 1 er tane gönderdim alkisalkisalkis dolaplarınıza asın emiibayanssulusmile

ay bendede bı hareketlılık var bende bıraz uzancam kızlar
ayshe kacarrrrrrrrrrr

Canım senin için dua edicem.Biribirimiz için ettiğimiz dualar çok kıymetli bence.Hepimiz şu anda hamileyiz ve özeliz diğer insanlar arasında.Yaradan alsın götürsün sıkıntılarını,öyle bir ferahlık gesin ki içine sen bile şaşır kendi haline.

slm teyzeler sepetimizi tamamlayamamış olsakta şekerler tamam profilimde bakabilirsiniz:)))hepinize 1 er tane gönderdim alkisalkisalkis dolaplarınıza asın emiibayanssulusmile

Neden bilmem sabah beri sen aklımdasın,nerde bu kız diye düşündüm,acaba iyi mi??Ben birkaç gün giremedim,bugün de geçmişi okudum bitirdim,baktım sen yoktun.İnşallah iyisinizdir,Gencer bey nasıl???

eliferdi,şekerlerin çok şeker olmuş.Ellerine sağlık.Benim şekerler doğumdan sonraya kaldı.Malzeme almaya bile gidecek halde değilim.Fazla yürüyemiyorum hep kısa mesafeli yerlere gidiyorum.

Neden bilmem sabah beri sen aklımdasın,nerde bu kız diye düşündüm,acaba iyi mi??Ben birkaç gün giremedim,bugün de geçmişi okudum bitirdim,baktım sen yoktun.İnşallah iyisinizdir,Gencer bey nasıl???[/QUOTE]

canım beni düşünüyo olman çok mutlu etti beni:)) aslında evdeyim hep ama topiğe girme şansım olmuyor geceleri uykusuz geçiriyoruz gündüzleride haliyle sürekli dinlenmek zorunda kalıyorum.gencer sanıyorum rahat ayakları göbüşümü delicek sanıyorum:)) sen nasılsın bebiş nasıl

şekerler içinde teşekkür ederiz olsun sende mevlüt yaparsan o zaman dağıtırsın sıkma canını önce sağlığın zemuszemus

Selam kızlar ciciler aldık geldik biz siz nasılsınız. Geçmişi okuyamadım
Cucusçum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Yorgunum de yat uzan sakin sakin...Şimdi hormonların ve duyguların karışıktır. Sakince kendi kendine kalmak iyi gelir canım...Allahım evladını sağlıkla kollarına almayı nasip etsin şekerr....

Ya kızlar yarın kontrolümüz vardı hastaneden aradılar şimdi doktorumuzun iki tane sezeryanı çıkmış. O saatlerdeki randevulardan doğumu yakın olanlara öncelik veriyorlarmış o yüzden Pazartesiye atmışlar bizi üzüldük acık:çok üzgünüm: Neyse Allah başka keder göstermesin bekleriz ne yapalım.

Hoşgeldiniz havva annesine ciciler mi aldınız siz Esranınkaydirigubbakcemile2
Ya insanın her çarşıya gidişte insanın birşeyler alası geliyor kendimi tutmak için bu hafta doğru düzgün yürüyüşe çıkmadım valla. Bugün çıktım ama kafamı çevirdim hep mağazalardan geçerkenkaydirigubbakcemile3

Serapçım sıkma canını her işte bir hayır vardır. En azından haber veriyolar bizim hastane onu da yapmıyo... Parayı da ödedikten sonra haberimiz oluyo ve saatlerce beklemek zorunda kalıyoruz..

Canım ben mecbur olmasam almayacaktım. Hiçbir şeyim kalmadı doğru düzgün. inanmayacaksın ama en sevmediğim şey kıyafet alış verişi...lcw en yakın mağaza olduğu için oraya gittimhoşuma gidenleri toparladım valla...

Serapçım sıkma canını her işte bir hayır vardır. En azından haber veriyolar bizim hastane onu da yapmıyo... Parayı da ödedikten sonra haberimiz oluyo ve saatlerce beklemek zorunda kalıyoruz..

Aaaa olur mu öyle şey sanli insanların şi gücü yokmuş gibi. Geçen gittiğimizde biz de 1 saat bekledik ama normal doğum gelmiş acil onu kontrol ediyormuş bizim doktor. Planlı olduğunda arıyorlarmış demek ki ben de bilmiyordum.

Valla ben de hep işe giyecek kıyafet almıştım tabi evde giyecek gecelikten başka birşeyim yok. Şimdilik çalıştığım için evde geceliklerle idare ediyorum akşamdan akşama, haftasonları da evde kocişin üstlerini giyiyorum uzun oluyor onlar rahat geliyorkaydirigubbakcemile3 benimkilerin bol olanları bile göbeğimi kapatmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…