anam kimse kalmadı burda hakaydirigubbakcemile2
kızlar bende dün akşam saat 3 tü daha uyumamıştım karnımın agrısından bugun dok.gidecem işte dok. diyecem vallah normal dogumu bekleyelim derken bu cocuk içerde taş kesilecek ya olmazsa sezeryanla olsun diye düşünüyorum siz ne dersiniz??ohaoldumsmile
mrb kızlar.
ya seldaya çok sevindim, ne güzel çektiği sıkıntıların hepsini unutmuştur bi anda. Allah dualarını kabul etsin, bizleri de unutmamış. analı babalı büyütsün inş.
kızlar dün gece ve şimdi yine çok fena sancım var, 5 dk aralıklarla geliyor. doktora gittik sabah, sancılar şiddetlenmiş ama açılma fazla yok dedi. sunni sancı ile doğum olabilir ama bekleyelim doğal olsun dedi alsanaalsanasmile
ama ben dayanamıyorum artık. belim ortadan ikiye ayrılcak heralde. eğer akşama kadar sürerse dicem doktora ya sunni sancı verip doğurttursun ya da fatolina gibi pes etcem sezeryan olsun diycem benneyaptımki
kızlar bende dün akşam saat 3 tü daha uyumamıştım karnımın agrısından bugun dok.gidecem işte dok. diyecem vallah normal dogumu bekleyelim derken bu cocuk içerde taş kesilecek ya olmazsa sezeryanla olsun diye düşünüyorum siz ne dersiniz??ohaoldumsmile
Canım seninle aynıyız biz. Neden acele ediyosun ki 40. haftaya kadar yolu var... Biraz dişimizi sıkacağız artık anne olmak kolay değil...normal doğumu çok istiyosan sonuna kadar zorla derim ben...Tabi dr un aksi bi şey demezse...
Valla canim bende normal olmak istiyorum ama kizim çok tombikmis normal dogum çok zor olur dedi doktor sezeryan olabilirsin dedi sali bakicaz artik kalça kemigi skaneri çekicem çati ölçüleri alincak eger olabilirse kesinlikle normal istiyorum ben. Yinede Allahtan hayirlisi hepimiz için
kız ben kendimde değilim kızımın saglıgında bişeymi var diye korkuyorum yok:gitme:FATOŞ gözün aydın bebiş sağlıklıymış maşallah....güle güle büyüt kuzuyu.....
Doktora gidenler hayırlı haberle gelin işallah......
kısss CR20012006 ANAM NE BU ACELE AĞRI BENDEDE VARDA DUUUR NE ACELE EDYON AZCIK DAHA BÜYÜSÜN KISSSS
slm kızlar nasılsınız?
bir kaç giremedim neler olmuş buralarda böyle
benide merak etmişsiniz dineva aradı sağolsun ALLAH razı olsun düşündüğünüz için
fatolina ve selda kavuşmuş demek meleklerine çoookk mutlu oldum gözlerim dolu dolu oldu rabbim hayırlı evlat eylesin
yarenede ALLAH kolaylık versin bir avazda kurtaesın inşallah
bizden haberler kızım ısrarla erken gelmeye çalışıyor dün çok şiddetli sancılarım vardı bütün gece sürdü doktorum ilaçları arttırdı biraz daha dayanman lazım dedi bakalım hayırlısı karnımdaki miyomda nefes aldırmayacak duruma geldi şu 36. haftam dolsada bende kavuşsam meleğime.
hepinizi öpüyorum canlar RABBİM hepimizin yardımcısı olsun
slm kızlar nasılsınız?
bir kaç gün giremedim neler olmuş buralarda böyle
benide merak etmişsiniz dineva aradı sağolsun ALLAH razı olsun düşündüğünüz için
fatolina ve selda kavuşmuş demek meleklerine çoookk mutlu oldum gözlerim dolu dolu oldu rabbim hayırlı evlat eylesin
yarenede ALLAH kolaylık versin bir avazda kurtaesın inşallah
bizden haberler kızım ısrarla erken gelmeye çalışıyor dün çok şiddetli sancılarım vardı bütün gece sürdü doktorum ilaçları arttırdı biraz daha dayanman lazım dedi bakalım hayırlısı karnımdaki miyomda nefes aldırmayacak duruma geldi şu 36. haftam dolsada bende kavuşsam meleğime.
hepinizi öpüyorum canlar RABBİM hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?