2010 Şubat Anneleri

slm kızlar nasılsınız ?
ciciliBicili fatolina selda58 cucus arkadaslarımız dogurmus Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Doktor bizim dogum tarihimizi 25 ocak olarak verdi . Normal dogum tarihim den bikaç gün önce . Benim sıpanın rahatı cok iyi maşallah .Çıkmaya pek niyeti yok.Pazartesi günü kilosu 3.500 grm dı bakalım kac kilo dogacak benim kuşum.
Eee kızlar sizler nasılsınız? Varmı baska doguran ?

hadi gözün aydın canım biz demiştik zaten bişey çıkmayacak içini ferak tutu diye inşallah evine tez zamanda gelirr

kızlar bugun gıremıyorum kayınvalıdem ve eltımın oglu bızde (4 yasında) o yuzden nete pek vakıt olmadı bı kacamak bakım dedım sızlere. herkes ıyıymıs aman bızde 36 ya gırdık bugun kızımla az kaldı artık tepınıp duruyo yerı dar heralde kaydirigubbakcemile2
artık yarın gorusuruz optum herkesı

abee erkesler gitmiş beee.....bende gidyom oozman byyyyyyyyy

kızlar ben de ömerimin kıyafetleirni ütülemeyi bitireyim ki çantamı toplayayım.. artık yavaş yavaş.. gelip gidiyorum arada.. siz de ses cıkarın... bir de bu adet sancısı gibi olanlar yalancı kasılmamı diye sormuştum kimse bişiii demedi...?

kızlar bir de sumifer vardı ne zamandır gelmiyor o benden 2-3 hafta ondeydi.. doğurdu mu acaba yoksa ya bilen var mı??

saol canım benim inşallah

inşallah tatlım seninde şafak azalmış.allahım kurtarsın

amin canım rabbim cümlemizi kurtarsın bi avazda inşallah

allah yardımcınız olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin

inşallah kuzun biraz daha sabrederde vaktinde gelir canım allah şifa versin durumun gerçekten zor bir an önce atlatırsın inşallah rahatsızlığınıda

oooo maaşallah canım pembiş pembişde pek hoş olmuşsunuz kızının odasıda pek şık duruyo güle güle büyüsün içinde inşallah her ne kadar yarım çıksada:))

neyse ben kaçar dok. gidecem daha zaten muhabbettte yok fazla öptüm bebişleri

güzel haberler getirirsin inşallah canım....

Kızlar merhaba biraz önce geldik doktordan boyumuz 50 cm. Kilomuz 2168 gr olmuş.
Yanlız suyum çok azalmış bebeğimin başıda tam dönmemiş.:çok üzgünüm:
Önümüzdeki salı tekrar kontrolümüz var. Bu cuma yada cumartesi sezeryana alırız dedi doktor.
Salı günü tarihimiz kesinleşecek. Hem çok heyecanlandım hemde çok korktum suyum neden azaldı acaba günde 3 litreden fazla su içiyorum. ınşallah oğlumun böbreklerinde sorun yoktur. Sorun olsa doktor söylerdi dimi?
Doktordan sonrada doğum yapacağım hastaneye gittim odaları gezdim. ınşallah sorunsuzca olur doğumumuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ben annemlerde kaldıgım ıcın fazla giremiyorum kardeşlerimden fırsat kalmıyor bizde yarın 37 olluyoruz çok şükür , bebeklerini kucaklarına alan arkadaslar gözünüz aydın inşallah saglıklı sıhatli dönersiniz aramıza ...

escos canım sumifer henüz doğum yapmadı evde ınternetı yokmuş bir kac gundur o yuzden giremiyor bugun doktora gitti kontrole henüz gelmemiştir ama daha meleğini almadı oda kollarına bizimde aramızda 3 gün var sumifer ile bakalım doktordan gelince ne haberler getirecek ..

herkes telaşede burası sessizleşmiş iyice,
doğuranlara geçmiş olsun darısı bizim başımıza artık,
fatoscum cok sevindim böbrekler sorunsuz çıkmış, inşallah en kısa zamanda evimizdeyiz mesajını da okumak kısmet olur,

maviyeshil merak ettik doğurdun mu diye dedikodun bile yapıldı, az daha sabır canım,

zehra' cım sorun olsa idi doktor gizlemek gibi bir lukse sahip değil zaten, kendi başına dert açar, sen sıkma canını, ya ne zaman doğacağını bilmek de ayrı bir stres, bilmedne beklemek ayrı bir stres değil mi? haftaya cumartesi bebeğini kollarına alabilme ihtimalini bilmek garip gelir sahsen ben olsam heyecannnn, odaları gezmekle iyi yapmışsın ben de gezdim, insanı epey rahatlatıyor değil mi?

herkesi opuyorum, işlerimi bitireyim bu hafta, izne başlıyorum artıkk haftaya

Canım benim maşallah bebişine...Kocaman oldular artık...

Canımyaaa geçmiş olsun...Sık dişini az kaldı bakkk. Allah yardımcın olsun...

Canım maşallah meleğine... Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin...

Kimse kalmamış topikte yavvvv

bu arada biz de dr teyzemizden geldik... Esram 2800 olmuş boyunu söylemedi önemli değil dedi.Yüzünü gösterdi kızım yine... Dr teyzemiz de anneisne benziyo dedi :1hug: Çok sevindirdi bizi...Çatala çıktık açılmam yokmuş... VEEEEEEEE bebişim dönmüş kızlar yaaaa Allaha şükür :Saruboceq: Haftaya nst ye gireceğiz...bizden haberler bu kadar

Canım maşallah meleğine... Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin...
Kimse kalmamış topikte yavvvv

Sağol canım amin. senin meleğinede maşallah.

Haklısın canım insan heyecandan stresten ne yapacağını şaşırıyor. Doktor yakın takibe alacağım dedi ama haftaya cuma yada cumartesi doğum olur dedi. Gerçekten çok heyecanlanıyor insan. :dance:
İlk defa bu kontrolde tam olarak yüzünü gösterdi oğlum teyzesi. O kadar güzelki cumartesiyi iple çekeceğim.
Hastaneden de çok memnun kaldım odaları çok güzel. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi :Saruboceq:
Sende izinde iyi dinlen canım habersiz bırakma biziopuyorumnanaktan

allah yardımcınız olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin

Sağol canım haberler genel olarak güzel suyumuz azalmış sadece ona üzülüyorum. Ama ayın 29 yada 30 unda doğumumuz belli oldu. Salı günü kesinleşecek. Peşpeşe doğuracağız galiba..kaydirigubbakcemile3

valla canım braxton hicks kasılmaları denen şey olması lazım.. vücut kendini doğuma hazırlıyor.. bildiğim kadarıyla böyle olması lazım :))

kızlar maşallah bebekleriniz iyice büyümüş.saglıkla dosunlar artık.
bugün iyim dün kötüydüm hatta çok kötü.ayy çok dinlendim hep eşim yat dedi.valla bende sürekli yattım.çok iyi geldi.eşimde diyo atama artık hep yatacaksın agrılarını nedeni belli oldu iş yapmaktan oluyomuş dedi.valla sevinmedim degil

en son ben doğurcam anlaşılan :)) 22 şubatta sezeryan olacağım eğer ki oğluşum bi sürpriz yapmazsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…