GÜnaydın arkadaŞlar.hamİle lİstemİz vardı bİ zamanlar o artıyodu sevİnİyoduk.Şİmdİde doĞum yapanlar lİstesİ gÜnden gÜne artıyo ne gÜzel allah hepİnİzİ saĞlıkla bİ avada kurtarsın...
Teyzelerİ. BebeĞİmİn bÖbrek sorunu yokmuŞ ultrasonu normal Çıktı doktor teyzesİ Çok ŞÜkÜr.sİzler nasılsınız.sancılar dıŞında.
saol canım benim inşallah
inşallah tatlım seninde şafak azalmış.allahım kurtarsın
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırsın kuzunu kucağına..:Saruboceq:
Fatoşcum seninde gözün aydın çok şükür herşey yolundaymış. Bir an önce kucağınada alırsın oğluşunu inşallah..
Kızlar bizimde doktor kontrolümüz var bugün geçen hafta suyumun azalmaya başladığını söylemişti. Bugn ne durumda acaba. Bakalım bugün bize tarih verecekmi doktorumuz. Dualarınızı bekliyorum:Saruboceqpuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız?
bir kaç giremedim neler olmuş buralarda böyle
benide merak etmişsiniz dineva aradı sağolsun ALLAH razı olsun düşündüğünüz için
fatolina ve selda kavuşmuş demek meleklerine çoookk mutlu oldum gözlerim dolu dolu oldu rabbim hayırlı evlat eylesin
yarenede ALLAH kolaylık versin bir avazda kurtaesın inşallah
bizden haberler kızım ısrarla erken gelmeye çalışıyor dün çok şiddetli sancılarım vardı bütün gece sürdü doktorum ilaçları arttırdı biraz daha dayanman lazım dedi bakalım hayırlısı karnımdaki miyomda nefes aldırmayacak duruma geldi şu 36. haftam dolsada bende kavuşsam meleğime.
hepinizi öpüyorum canlar RABBİM hepimizin yardımcısı olsun
neyse ben kaçar dok. gidecem daha zaten muhabbettte yok fazla öptüm bebişleri
selam kızlarrrrrrrr
Selda gözünüz aydın canım hem bebişimiz iyi hem sen iyiymişsin çok şükür kötü günler bitttiiiii.
Fatmada doğurmuş alkisalkisalkis ohh kavuştu meleğine inşallah biran önce iyileşirlerde bebekleri ile keyif sürerler.
Fatoş Aras iyiymiş gözün aydın canım.
3 gündür giremedim bilgisayar bozuktu amma birikmiş.
Cucus bugün doğum yapacak Allah yardımcısı olsun.(muhtemelen yapmıştırda)
kızlar arada unuttuklarım var ise hepinizi öpüyorum.oku oku yazacaklarımıda unuttum.
Biz dün gittik dr a Duru kızım 52 cm ve 2900 olmuş.uykusuzluk için yapacak birşey yok hamile kadın son aylarında uyumaz otur diyor dr.2-3 gün uyuma sonra 5-6 saat uyursun diyor yapacak birşey yok.
Sancısı ağrısı olanlar sıkın dişinizi kızlar son 15-20 günümüz hayırlısı ile kavuşacağız meleklere.
slm kızlar nasılsınız?
bir kaç giremedim neler olmuş buralarda böyle
benide merak etmişsiniz dineva aradı sağolsun ALLAH razı olsun düşündüğünüz için
fatolina ve selda kavuşmuş demek meleklerine çoookk mutlu oldum gözlerim dolu dolu oldu rabbim hayırlı evlat eylesin
yarenede ALLAH kolaylık versin bir avazda kurtaesın inşallah
bizden haberler kızım ısrarla erken gelmeye çalışıyor dün çok şiddetli sancılarım vardı bütün gece sürdü doktorum ilaçları arttırdı biraz daha dayanman lazım dedi bakalım hayırlısı karnımdaki miyomda nefes aldırmayacak duruma geldi şu 36. haftam dolsada bende kavuşsam meleğime.
hepinizi öpüyorum canlar RABBİM hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar merhaba biraz önce geldik doktordan boyumuz 50 cm. Kilomuz 2168 gr olmuş.
Yanlız suyum çok azalmış bebeğimin başıda tam dönmemiş.:çok üzgünüm:
Önümüzdeki salı tekrar kontrolümüz var. Bu cuma yada cumartesi sezeryana alırız dedi doktor.
Salı günü tarihimiz kesinleşecek. Hem çok heyecanlandım hemde çok korktum suyum neden azaldı acaba günde 3 litreden fazla su içiyorum. İnşallah oğlumun böbreklerinde sorun yoktur. Sorun olsa doktor söylerdi dimi?
Doktordan sonrada doğum yapacağım hastaneye gittim odaları gezdim. İnşallah sorunsuzca olur doğumumuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:
Canım maşallah meleğine... Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin...
Kimse kalmamış topikte yavvvv
zehra' cım sorun olsa idi doktor gizlemek gibi bir lukse sahip değil zaten, kendi başına dert açar, sen sıkma canını, ya ne zaman doğacağını bilmek de ayrı bir stres, bilmedne beklemek ayrı bir stres değil mi? haftaya cumartesi bebeğini kollarına alabilme ihtimalini bilmek garip gelir sahsen ben olsamheyecannnn, odaları gezmekle iyi yapmışsın ben de gezdim, insanı epey rahatlatıyor değil mi?
herkesi opuyorum, işlerimi bitireyim bu hafta, izne başlıyorum artıkk haftaya
allah yardımcınız olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin
kızlar ben de ömerimin kıyafetleirni ütülemeyi bitireyim ki çantamı toplayayım.. artık yavaş yavaş.. gelip gidiyorum arada.. siz de ses cıkarın... bir de bu adet sancısı gibi olanlar yalancı kasılmamı diye sormuştum kimse bişiii demedi...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?