2010 Şubat Anneleri

dikkat et kendine.. zorlama.. işler kaçmıyor.. senin ve bebeğin sağlığından önemli değil canım yaa.. salla gitsin işleri :))

dikkat et kendine.. zorlama.. işler kaçmıyor.. senin ve bebeğin sağlığından önemli değil canım yaa.. salla gitsin işleri :))

canım ya sallya sallaya bu zman geldim zaten.artık daha ne kadar durayım şurda 13 günüm var.mecbur yavaş yavaş halledecegim artık ne yapayım.eşimde bi yere kadar.o bilmez neyin nere konacagını.illaki bizler olacagız dimi.

neyse ben çıkayım kızlar.malum koca işten geliyo...hepinizi öptüm by

evet canım birer gün arayla kavuşcaz inşallah meleklerimize suyu neden azalmış peki doktorun bişey söylemedimi yada ufak ufak akıntın varmı acaba sızıntımı var kesede aklına kötü şeyler getirme hemen böbrekler filan son günlerimiz artık böyle şeylere hazırlıklı olmamız lazım dimi çok şükür herşey yolundaymış bişey olsa doktorun söylerdi takılma boşver. canım kilosunu yanlışmı yazdın banamı öyle geldi 2180 gr yazmışsın 3180 olmasınbilmiyorumkismile

amin canim
oglusunun sagliginin iyi olmasina sevindim saglikla büyüsünde annesine kavussun tez zamanda
inşallah canım inşallah saol canım
saol canım
öle canım haklısın allahım hepinizi sağlıkla kurtarsın inşallah
ah canım çok sevindimm. Inşallah çabucak kilosunu alsın da evine gelsin oğlumuz. Sen de bol bol resmini koy bizeopuyorumnanaktan

seninki aniden gelecek galiba kuşum.
inşallah serapçım koyucam tabi
saol canım evet çok şükür allahıma
fatoş böbrek problemi olmamasına da çok sevindim bebeğinin. Bi de hayırlısıyla kucağına alıpp evine getirseydin...
saol canım oda olcak inşallah
saol plajcım
saol burcucum
hadi gözün aydın canım biz demiştik zaten bişey çıkmayacak içini ferak tutu diye inşallah evine tez zamanda gelirr
işallah canım soal
ay canım benim inşallah en kısa zamanda alalahın izniyle
canım gözün aydın maşallah esracığa
neyse ben çıkayım kızlar.malum koca işten geliyo...hepinizi öptüm by

bizde seni öptük

en son ben doğurcam anlaşılan :)) 22 şubatta sezeryan olacağım eğer ki oğluşum bi sürpriz yapmazsa :))
canım benim tarih de 24 subat daha cook var bie.. insanın canı istiyor tabi ocakta dokulen subat annelerini gorunce ama saglıklı olsun da bosver vakti uzun sürsün dimi.. ben de kendimi boyle avutuyorum..:))
valla canım braxton hicks kasılmaları denen şey olması lazım.. vücut kendini doğuma hazırlıyor.. bildiğim kadarıyla böyle olması lazım :))
ii o zaman canım ya.. yorgunluktan gibi gelio bana da zaten..
ayyy ne güzel canım ya maaşallah size darısı bizim başımıza ben daha bi kere goremedim bebişmin yuzunu meraktan catlıyorum dogurunca gorucem galba.. cok surpriz olucak.. ama kızcam ona haftaya gostersin artık ZORO koycam yoksa adını!!!:sinifsinif:
ayy bakalımm işallah guzel haberlerle gelir merak edyorum ben de onu biz ayno doktordayız da..
maşşallah maaşallah canım hayırlısı olsun

kızlar ben de okuyorum güzel haberlere çok seviniyorum ama pek yazamıyorum beni unutmayın olur mu yazamadığım için :kedi:
uzun süredir kızımın odası bitse de foto çeksem teyzeleri görse diyorum ama bi türlü bitmedi. uyku setini yıkadım ütü masamız kırıldı açamadım bilmiyorumkismile bi de perelerimiz konişe takılandan gelmedi, mecbur terziye gidecek, babamızın boş bir vakti olursa onu bekliyor. bir de park yatağını silmedim, bi sürü iş var daha ve benim sürekli uykum geliyo :kedi:
bi de foto makinesini bilg bağlayamadım, belki cep tlf eker gönderirim pek güzel çıkmaz ama idare eder artık.
neyse öptüm hepinizi ve doğan bebişleri oy yerim ben onları Allah sağlık ve uzun hayırlı ömür versin hepsine boshayallersmile

kızlar bi de bi bitki çayı vardı düşük riski yaptığı için yasaktı, onu içince son hafta doğum kolay oluyormuş hangisiydi o hatırlayan var mı? bir arkadaşım bu hafta son haftası da..

kızlar benim sinirlerim çok bozuk,yine antibiyotik kullanmak zorundayım.Dün sabaha karşı şiddetli kulak ağrısıyla ve tıkanmasıyla acile gittim.ıltihap varmış kulağım duymuyor şu an.Öksürük yüzünden bir kutu içmiştim antibiyotik, o geçti bu başladı.Ne yapcam bilmiyorum.Çok korkuyorum kızımı etkileyecek diye.Doktor içmen lazım diyo,zaten ağrısından ağlıyorum.Vücut atamadı şu iltihabı yaaaaa.Çok canım sıkkın.Kızım da üzülüyor hissediyorum ben ağlarken hiç durmuyor içerde.

Geçicek biliyorum ama,acıya ağrıya karşı dayanıksız oldum artık.Sinirlerim çok yıprandı.Sırf bu yüzden sezeryanı düşünüyorum.

canimmmm yaa kulannmasan olmazmi? biraz siksan disini...ama nasil dayancaksinki agrisinaa :gitme: offf icsen bi dert icmasen bi dert! ama doktorum demistiki hic bir hap ama hic bir hap bebek icin iyi degildir! ufakta olsa en etkisiz bir hapta bile bebege etksi vardir dedi! offf eee napacann simdiiii:gitme:

canım sen bayramda ben de 4 gun yataktaydım antibiyotik içtim sonra iki kulağım da şişti onun için hap vermedi kulak urun boğazcıya gittim ben entibiyotik tarzı damla verdi..dışardan olduğundan kana karışmıyormus hamilelere veriyorlar biri antiseptik digeri de antibiyotik ama kana karışmayan bence sen ondan sor kulak burunboğazcıya git bi de acil doktorunun verdiğiyle kalma derimm...
ay kız sen saydıkça yapacaklarım daha hala yapmadıklarım gelioo aklıma!!!

kızlar ben kolumu bacağıma dayıyorum içine çöküyor bir ödem var ben de ki sormayın benim gib olan var mı coraplar bogum bogum yapıyor bileklerim de cok sis.. balon gibiyim.. patlıcaam!!akannehir

Escos canım bende de var ödem ama seninki kadar değil. Ayak biileklerim senin dediğin gibi ama.Bi de sabah kalktığımda çok şiş oluyorum ellerimi kapatamıyorum...Ama yarım saate kadar geçiyo hareket edince

canim bak internetten bunu buldum " Biberiye, oğulotu, kediotu, melisa yaprağı, ginseng, lavanta, Aloe vera, fesleğen, keten tohumu, yabanmersini, adaçayı, sinameki, karakafes otu, tan otu, sarı çiğdem, ökse otu, ada soğanı, ak diken kabuğu, melek otunun hamilelikte zararlı olduğu belirlendi "

eee kizlarr anlatinn daha ne var? bugün eve ebe geldi az önce gitti.iste baya konustuk. baya iyi geldi bana motive oldum en azindan. bilmem gereken, dogum aninda yapmam gereken seylerden bahsetti! insallah haftayada gelcek :ecrin_bebek: biraz rahatladim sanki yaa!

Ay evet canım yanlış yazmışım kilomuz 3168 gr.:kedi:
Suyun azalma sebebini söylemedi ama şu an için takip etmemi gerektiriyor dedi. Zaten zararlı olsa hemen müdahale ederdi herhalde.
Aslında çok su içiyorum en az 3 lire günde ama içtiğimiz suya bağlı değil dedi doktorum.
akıntım fazlalaştı evet ama sıvı değilki.:sm_confused: Bilemiyorum canım Allah hayırlısını göstersin en azından tarih açısından belirsizliğim olmayacak 8 günümüz kaldı hayırlısıylaopuyorumnanaktan

merhaba bugün kızımla gidip bakıma girdik ağda manikür kaş bıyık tüm kıllarımızdan arındık ...
yarında doktora gidicez çatımıza bakacak ve doğum şeklımıze karar verecek allahım hayırlısını göstersin...
sizde ne var ne yok...

canimm merak etme kötü birsey olsa doktorun söylerdi kesin. suyun geldigi zaman farkli oluyormus normal su sizmasi gibi seklindeymis. yani kendini siksan bile o suy akarmis bacakalrindan asagi. canini sikma canimm benimmkaydirigubbakcemile5

Escos canım bende de var ödem ama seninki kadar değil. Ayak biileklerim senin dediğin gibi ama.Bi de sabah kalktığımda çok şiş oluyorum ellerimi kapatamıyorum...Ama yarım saate kadar geçiyo hareket edince
havvacimm ohhh iyii hadi gözünn aydinn bebisinide gördüün! cok sükürr basida dönmüss cok sevindimm canimm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…