kızlar maşallah bebekleriniz iyice büyümüş.saglıkla dosunlar artık.
bugün iyim dün kötüydüm hatta çok kötü.ayy çok dinlendim hep eşim yat dedi.valla bende sürekli yattım.çok iyi geldi.eşimde diyo atama artık hep yatacaksın agrılarını nedeni belli oldu iş yapmaktan oluyomuş dedi.valla sevinmedim degil
dikkat et kendine.. zorlama.. işler kaçmıyor.. senin ve bebeğin sağlığından önemli değil canım yaa.. salla gitsin işleri :))
Sağol canım amin. senin meleğinede maşallah.
Sağol canım haberler genel olarak güzel suyumuz azalmış sadece ona üzülüyorum. Ama ayın 29 yada 30 unda doğumumuz belli oldu. Salı günü kesinleşecek. Peşpeşe doğuracağız galiba..kaydirigubbakcemile3
inşallah canım inşallah saol canımamin canim
oglusunun sagliginin iyi olmasina sevindim saglikla büyüsünde annesine kavussun tez zamanda
saol canımay yok sancı felan kandırıkçılar var onlarda bi işe yaramıyo kaydirigubbakcemile3
yarın gidicem bakalım ne var ne yok 40. Haftama giriyom yaw cumartesi...
fatoş maşallah arasa canım allah daha iyi etsin inş.
öle canım haklısın allahım hepinizi sağlıkla kurtarsın inşallahfatoşum gözünüz aydın çok sevindim sağlıklı olmasına... Canım sen en güzel listenin en başındasın...hiç tuhaf olma...o listeye girebilmek için can atıyoruz biz...ben bir haftadır izindeyim... Az sonra da kontrole gideceğim. Bakalım ne diyecek dr teyzemiz.
Bende adet sancısı flan yok kızlar da malum bölgemde çok sancı var...
inşallah serapçım koyucam tabiah canım çok sevindimm. Inşallah çabucak kilosunu alsın da evine gelsin oğlumuz. Sen de bol bol resmini koy bizeopuyorumnanaktan
seninki aniden gelecek galiba kuşum.
saol canım evet çok şükür allahımacanım allah yardımcın olsun. Inşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırsın kuzunu kucağına..:saruboceq:
fatoşcum seninde gözün aydın çok şükür herşey yolundaymış. Bir an önce kucağınada alırsın oğluşunu inşallah..
Kızlar bizimde doktor kontrolümüz var bugün geçen hafta suyumun azalmaya başladığını söylemişti. Bugn ne durumda acaba. Bakalım bugün bize tarih verecekmi doktorumuz. Dualarınızı bekliyorum:saruboceqpuyorumnanaktan
saol canım oda olcak inşallahfatoş böbrek problemi olmamasına da çok sevindim bebeğinin. Bi de hayırlısıyla kucağına alıpp evine getirseydin...
saol plajcımfatoş gözün aydın bebiş sağlıklıymış maşallah....güle güle büyüt kuzuyu.....
doktora gidenler hayırlı haberle gelin işallah......
kısss cr20012006 anam ne bu acele ağrı bendede varda duuur ne acele edyon azcık daha büyüsün kıssss
saol burcucumselam kızlarrrrrrrr
selda gözünüz aydın canım hem bebişimiz iyi hem sen iyiymişsin çok şükür kötü günler bitttiiiii.
Fatmada doğurmuş alkisalkisalkis ohh kavuştu meleğine inşallah biran önce iyileşirlerde bebekleri ile keyif sürerler.
Fatoş aras iyiymiş gözün aydın canım.
3 gündür giremedim bilgisayar bozuktu amma birikmiş.
Cucus bugün doğum yapacak allah yardımcısı olsun.(muhtemelen yapmıştırda)
kızlar arada unuttuklarım var ise hepinizi öpüyorum.oku oku yazacaklarımıda unuttum.
Biz dün gittik dr a duru kızım 52 cm ve 2900 olmuş.uykusuzluk için yapacak birşey yok hamile kadın son aylarında uyumaz otur diyor dr.2-3 gün uyuma sonra 5-6 saat uyursun diyor yapacak birşey yok.
Sancısı ağrısı olanlar sıkın dişinizi kızlar son 15-20 günümüz hayırlısı ile kavuşacağız meleklere.
işallah canım soalhadi gözün aydın canım biz demiştik zaten bişey çıkmayacak içini ferak tutu diye inşallah evine tez zamanda gelirr
ay canım benim inşallah en kısa zamanda alalahın izniyleherkes telaşede burası sessizleşmiş iyice,
doğuranlara geçmiş olsun darısı bizim başımıza artık,
fatoscum cok sevindim böbrekler sorunsuz çıkmış, inşallah en kısa zamanda evimizdeyiz mesajını da okumak kısmet olur,
maviyeshil merak ettik doğurdun mu diye dedikodun bile yapıldı, az daha sabır canım,
[ı]zehra[/ı]' cım sorun olsa idi doktor gizlemek gibi bir lukse sahip değil zaten, kendi başına dert açar, sen sıkma canını, ya ne zaman doğacağını bilmek de ayrı bir stres, bilmedne beklemek ayrı bir stres değil mi? Haftaya cumartesi bebeğini kollarına alabilme ihtimalini bilmek garip gelir sahsen ben olsam :d heyecannnn, odaları gezmekle iyi yapmışsın ben de gezdim, insanı epey rahatlatıyor değil mi?
Herkesi opuyorum, işlerimi bitireyim bu hafta, izne başlıyorum artıkk haftaya :d
canım gözün aydın maşallah esracığabu arada biz de dr teyzemizden geldik... Esram 2800 olmuşBoyunu söylemedi önemli değil dedi.yüzünü gösterdi kızım yine... Dr teyzemiz de anneisne benziyo dedi :1hug: çok sevindirdi bizi...çatala çıktık açılmam yokmuş... Veeeeeeee bebişim dönmüş kızlar yaaaa allaha şükür :saruboceq: Haftaya nst ye gireceğiz...bizden haberler bu kadar
neyse ben çıkayım kızlar.malum koca işten geliyo...hepinizi öptüm by
canım benim tarih de 24 subat daha cook var bie.. insanın canı istiyor tabi ocakta dokulen subat annelerini gorunce ama saglıklı olsun da bosver vakti uzun sürsün dimi.. ben de kendimi boyle avutuyorum..:))en son ben doğurcam anlaşılan :)) 22 şubatta sezeryan olacağım eğer ki oğluşum bi sürpriz yapmazsa :))
ii o zaman canım ya.. yorgunluktan gibi gelio bana da zaten..valla canım braxton hicks kasılmaları denen şey olması lazım.. vücut kendini doğuma hazırlıyor.. bildiğim kadarıyla böyle olması lazım :))
ayyy ne güzel canım ya maaşallah size darısı bizim başımıza ben daha bi kere goremedim bebişmin yuzunu meraktan catlıyorum dogurunca gorucem galba.. cok surpriz olucak.. ama kızcam ona haftaya gostersin artık ZORO koycam yoksa adını!!!:sinifsinif:bu arada biz de dr teyzemizden geldik... Esram 2800 olmuşboyunu söylemedi önemli değil dedi.Yüzünü gösterdi kızım yine... Dr teyzemiz de anneisne benziyo dedi :1hug: Çok sevindirdi bizi...Çatala çıktık açılmam yokmuş... VEEEEEEEE bebişim dönmüş kızlar yaaaa Allaha şükür :Saruboceq: Haftaya nst ye gireceğiz...bizden haberler bu kadar
ayy bakalımm işallah guzel haberlerle gelir merak edyorum ben de onu biz ayno doktordayız da..selam kızlar nasılsınız ben annemlerde kaldıgım ıcın fazla giremiyorum kardeşlerimden fırsat kalmıyor bizde yarın 37 olluyoruz çok şükür , bebeklerini kucaklarına alan arkadaslar gözünüz aydın inşallah saglıklı sıhatli dönersiniz aramıza ...
escos canım sumifer henüz doğum yapmadı evde ınternetı yokmuş bir kac gundur o yuzden giremiyor bugun doktora gitti kontrole henüz gelmemiştir ama daha meleğini almadı oda kollarına bizimde aramızda 3 gün var sumifer ile bakalım doktordan gelince ne haberler getirecek ..
maşşallah maaşallah canım hayırlısı olsunKızlar merhaba biraz önce geldik doktordan boyumuz 50 cm. Kilomuz 2168 gr olmuş.
Yanlız suyum çok azalmış bebeğimin başıda tam dönmemiş.:çok üzgünüm:
Önümüzdeki salı tekrar kontrolümüz var. Bu cuma yada cumartesi sezeryana alırız dedi doktor.
Salı günü tarihimiz kesinleşecek. Hem çok heyecanlandım hemde çok korktum suyum neden azaldı acaba günde 3 litreden fazla su içiyorum. İnşallah oğlumun böbreklerinde sorun yoktur. Sorun olsa doktor söylerdi dimi?
Doktordan sonrada doğum yapacağım hastaneye gittim odaları gezdim. İnşallah sorunsuzca olur doğumumuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:
canım sen bayramda ben de 4 gun yataktaydım antibiyotik içtim sonra iki kulağım da şişti onun için hap vermedi kulak urun boğazcıya gittim ben entibiyotik tarzı damla verdi..dışardan olduğundan kana karışmıyormus hamilelere veriyorlar biri antiseptik digeri de antibiyotik ama kana karışmayan bence sen ondan sor kulak burunboğazcıya git bi de acil doktorunun verdiğiyle kalma derimm...kızlar benim sinirlerim çok bozuk,yine antibiyotik kullanmak zorundayım.Dün sabaha karşı şiddetli kulak ağrısıyla ve tıkanmasıyla acile gittim.İltihap varmış kulağım duymuyor şu an.Öksürük yüzünden bir kutu içmiştim antibiyotik, o geçti bu başladı.Ne yapcam bilmiyorum.Çok korkuyorum kızımı etkileyecek diye.Doktor içmen lazım diyo,zaten ağrısından ağlıyorum.Vücut atamadı şu iltihabı yaaaaa.Çok canım sıkkın.Kızım da üzülüyor hissediyorum ben ağlarken hiç durmuyor içerde.
Geçicek biliyorum ama,acıya ağrıya karşı dayanıksız oldum artık.Sinirlerim çok yıprandı.Sırf bu yüzden sezeryanı düşünüyorum.
ay kız sen saydıkça yapacaklarım daha hala yapmadıklarım gelioo aklıma!!!kızlar ben de okuyorum güzel haberlere çok seviniyorum ama pek yazamıyorum beni unutmayın olur mu yazamadığım için :kedi:
uzun süredir kızımın odası bitse de foto çeksem teyzeleri görse diyorum ama bi türlü bitmedi. uyku setini yıkadım ütü masamız kırıldı açamadım bilmiyorumkismile bi de perelerimiz konişe takılandan gelmedi, mecbur terziye gidecek, babamızın boş bir vakti olursa onu bekliyor. bir de park yatağını silmedim, bi sürü iş var daha ve benim sürekli uykum geliyo :kedi:
bi de foto makinesini bilg bağlayamadım, belki cep tlf eker gönderirim pek güzel çıkmaz ama idare eder artık.
neyse öptüm hepinizi ve doğan bebişleri oy yerim ben onları Allah sağlık ve uzun hayırlı ömür versin hepsine boshayallersmile
evet canım birer gün arayla kavuşcaz inşallah meleklerimize suyu neden azalmış peki doktorun bişey söylemedimi yada ufak ufak akıntın varmı acaba sızıntımı var kesede aklına kötü şeyler getirme hemen böbrekler filan son günlerimiz artık böyle şeylere hazırlıklı olmamız lazım dimi çok şükür herşey yolundaymış bişey olsa doktorun söylerdi takılma boşver. canım kilosunu yanlışmı yazdın banamı öyle geldi 2180 gr yazmışsın 3180 olmasınbilmiyorumkismile
havvacimm ohhh iyii hadi gözünn aydinn bebisinide gördüün! cok sükürr basida dönmüss cok sevindimm canimm!Escos canım bende de var ödem ama seninki kadar değil. Ayak biileklerim senin dediğin gibi ama.Bi de sabah kalktığımda çok şiş oluyorum ellerimi kapatamıyorum...Ama yarım saate kadar geçiyo hareket edince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?