2010 Şubat Anneleri

Duuygucum çok sağol...

Kızlar bi şey sorcam bugün ben de çatı muayenesi oldum dr açılma yok dedi. Ama normal doğuma uyugun mu değil mi bi şey demedi.. Ben de stresten sormayı unuttum. dar olsaydı söylerdi di mi?

sağol canım zararlıysa içmememk lazım tabi. herşey bebişlerimiz için :)

aaaa nelermiş doğum anında yapman gerekenler bize de söle nolurrrrrr delikafadulden
çok heyecanlıyım çok heyecanlıyım çok heyecanlıyımmmmmmmmmmm delikafadulden eyvahedigeldismile
derin nefesler alalım delikafadulden

kızlar slm bızde bugun drdaydık doğum seklımız epıdural sezeryan ve 11 şubatta gun aldık bı aksılık olmazsa inş.drmuz gebelık zehırlenmesınden suphelendı bunun içinde kan idrar falan verdık pzrtesi belli olacak inş. bi sorun yoktur bu arada oğlusum 2700 olmus cok sukur sımdılık bızden bu kadar teyzoşları

mrb teyzeler biz dr dan çıktık fakat hala eve gidemedim arkadaşımdayım meraklanmayın die haberleri yazayım dedim:)) bebişimiz 3.300 olmuş çatıya dama çıkamadık haftaya c.tesiye kaldı artıkım 1 hafta daha yusuf yusuf çekicez yani genel olarak herşey güzelmiş suyumuz filanda iyi cd de verdi dr amcamız bizden haberler böyle hepinizi öptük geçmişde okuyamadım malum evde değilim

Escos canım bende de var ödem ama seninki kadar değil. Ayak biileklerim senin dediğin gibi ama.Bi de sabah kalktığımda çok şiş oluyorum ellerimi kapatamıyorum...Ama yarım saate kadar geçiyo hareket edince
aynısı ben de de oluyor gece tuv. kalktıgımda bir bakıyourm yuzum gozum ellerim simsiş kıırdamıyor..tansiyon falan degildir dimii ben tırsıyrum dun ebe geldi sisiyorsun gel de tansiyon bakalımd edi bugun gitmedim.. ya çıkarsa??
canım ben agda faln yaptramıyorum ya.. kendim temizleniyorum.. çatıda naapcam bilmiyorum valla yarım yamalak oluyor.. bi de kızlar herkes basitce anlatmış çatıya cıktım geldim çatı muyanesi yaptı vs. vs.. cok kolay gibi anlatıyor herkes beklediğimizin aksine yani.. acı vermiyor mu demek bu sıkıntı d aolmuyor galiba herkes cok rahat anlatıyor dikkaitmi cekti de..oyle mi??olumunekankayizsmile

masallah bebısıne canım hersey yolunda cok sevındım gozun aydın tatlım

bılgenım canım gecmıs olsun Allah'ım yardımcın olsun dogum tarıhın de bellı olmus cok sukurkaydirigubbakcemile3 ınsallah tahlıllerınde temız cıkar

şu çatıya çıkanlar bir söylese nasıl bir duygu..akannehir

normal zamanda yapılan vajinal muayene gibi işte :kedi: defalerce muayne olsakta tedaviler için genede insan utanmaktan kurtulamıyo tabiki:kedi:

allah bi solukta kurtarsın canım. dualarım seninle. bir an evvel, sağlıkla bebişini kucağına al inş. :Saruboceq:

Ah canim ya hayirlisi olsun senin için
okadar dayanilmazmi sancilarin ay ins açilman olurda çektigin aciya deger bari
sende alirsin melegini kucagina hayirlisiyla

yarencim allah oyalamasın tez zamanda al yavrunu kucağına...

hülyacım allah yardım etsin canım çok sağlıkla al kuzunu canım kucağına

anaaaaaaaam doğuruyo buda abooooooooo ben niye doğurmuyom laaaaa kötükedihüso

canım benim allah yardımcın olsun kolayca olsun inşallah...

yarencim senide allah kurtarsın canım baya sıkıntıdasın belliki bir avazda kurtulursun inşallah canım...

Slm kızlar.Yarencim cnm sabır.Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

YAREN canım Allah kurtarsın bitanem
herşey en güzel şekilde olur inş.
Rabbim sabır versin

kızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun. bugün yatmakla geçti.sancılar artacağına azalıyor. 5 dk bi gelen sacı, 8 dk, 10 dk aralıklarla gelmeye başladı, şimdid de yarım saatte falan bir geliyor. gece nasıl oalcak bakalım. ama sancı gelince canım çok yanıyor, kaç gün sürecek böyle? bir de kan gelmesi devam ediyor tuvalete gittikçe. endişeleniyorum.

fatoşcum çok sevindim arasın böbreklerinde problem çıkmadığına. maşallah minik aras'a

havvacım gözün aydın.Esra dönmüş.

hepimiz bir avazda kurtuluruz inş kızlar.

çatı muayenesi doktoruna göre değişiyor kızlar. bazı doktorlar acıtmıyor :) bazısı benim doktor gibi çok acıtıyor. benim doktor elini ileri ittirip, bebeğin kafasını aradı, o yüzden acıdı. bazı doktorlar kapısından bi bakıp çıkıyo :)

kızlarrr ben geldimmm.
beni merakmı ettininiz olumunekankayizsmile
nerdeyse 1 haftadır giremedim nete.bilgisayar bağlantımız yoktu.2 günde kayınvalidemlerde kaldık.artık evde yanlız kalmamı istemiyorlar bu akşam eve geldik ama sanırım yarın yine gideriz kalmaya.
cicilibicili ve fatolina doğum yapmışlar çok okuyamadım geçmişi ama haberlerinizi özlemden aldım.allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah.zehradan ne haber hala olmadımı doğum.
bende bugün dr a gidecektim ama iptal ettim kontrolümü haftada bir çağırmıştı bende önümüzdeki haftaya perşembe gitmeyi uygun gördüm.bi sıkıntımız yok çok şükür.gece nefes daralmaları dışında zaten onada drumuzun bi çözümü yok.
yakışıklı oğlum doğum pozisyonunu almamış yukarda ondan ben zor nefes alıyormuşum.
bizden bu kadar haberler sizde merak ediyorum bakayım geçmişe biraz.

yarencim demek sancıların başladı canım hadi hayırlısı... hazırlıkların tam mıydı yoksa yardıma gelebilirim... ay canım oğlunu kucağına alınca hepsini unutursun inşallah! bebğini emzirdiğini sana tatlı tatlı baktığını düşün...
doğumunda da bana dua et olur mu?
biraz bekle de suni sancı yeme. sabret, inşallah normal doğum olur ve çok kolay geçer. dualarım seninle
öptüm canım, herhangi birşey gerek olursa ara beni. kendine iyi bak.

ıyi geceler kızlaar.

Doktora gidenler güzel haberlerle gelmiş. Havvacım Esra da dönmüş ne güzel çok sevindimolumunekankayizsmile

Hülyacım Allah bir an evvel kurarsın inşallah canım, peki kan gelmesi normal miymiş sordun mu doktora?

Son düzenleme:

Çok sevindim canım bebişin döndüğüne.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

Maşallah Gencer bey kocaman olmuş annesi.Yeri dar gelir ona iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…