2010 Şubat Anneleri

meleksen napıyorsun canım? annenin yanına yolculuk ne zman? doktor beni bir saatlik yola bile göndermedi sen nasıl gideceksn bilmiyorumkismile dikkat et kendine olur mu!
bu sırada benim kız da kaburgalarıma ayaklarını sokuyo acıtıyo. doğsun ısıracam onun ayaklarını, yaramaslık neymiş görsün boshayallersmile meleğimmmm :asigim:

slm hanımlar herkes nasıl bakalım,bugun yogun bı gun gecırıcem ınsallah dısarda bı yerlerde dogurmamkafamçokkarıştı mınık kızımın karne gunu bugun torenı olacak ona gıdıcem
sabahta okula gıderken enı tembıhlıyo 'annecım kardesım bugun cıkarsa karnından okula ve bana haber ver' dıye
tövbeeeeeee
ıcıne mı dogdu kızımın ne bılmıyorumkı sabahtan berı bı sancı var ama kanama falan yok bılmıyorumkı

neyse kızlar cucustan haberı olan varmı

ay yerim ben o tatlı kızını ne kadar düşünceli yacrum yaŞeniz

bu arada hepinize günaydın kızlar hayırlı cumalar
deyip kaçıyorum hemen eşim gelcek birazdan kahvaltı hazırlayım ben

ay yerim ben o tatlı kızını ne kadar düşünceli yacrum yaŞeniz

bu arada hepinize günaydın kızlar hayırlı cumalar
deyip kaçıyorum hemen eşim gelcek birazdan kahvaltı hazırlayım ben

saol cnm
sanada hayırlı cumalar kızlar bende kacayım ıslerımı halledeyım yavas yavas ordanda kızımın yanına gıtcem
buarada dogum hıkayelerını yazıyorlarmı arkadaslar
ben bulamadımda nereye yazıolarzemuszemus

benim de uykum geldi mirmirmirmir zaten gece pek uyuyamamıştım
hayırlı cumalar

canım melek neredeyse 1 aydır londrada annesinin yanında doğumuda orada yapacak.
bende haftasonu istanbula annemlerin yanına gidicem pazar akşamı dönücez bakalım kar müsade ederse tabi.çok soğuyacak diyorlar haftasonu için.

selam kızlar... bugün ayrı bi dökülüyorum. bir an evvel doğurasım var halaa.... yaren (hulya) doğurdu mu? haber çıkmadı galiba sonradan. yazacak derman da yok ama bi selam vereyim dedim. çok yorgun hissediyorum artık..!

slm kızlar
size YARENden haber getirdim
oğlunu kucağına almış sağ salim
genel anestezi oldu 3250 gr ve 52 cm bebek
hülyanında çok az ağrısı kalmış herkese selamı var

canım benim ya Allah analı babalı büyütsün maşallah paşamıza

bugün sabah girmiş sezeryana akşam 5 te yürüteceklermiş yarında taburcu olcak inş
bebek ağlıyodu çok tatlı geliyodu sesi yaa

Slm kızlar demek yarencimde aldı miniğini kucağına.yavaş yavaş sıra bize gelmeye başladı sanırım.yarencim Allah uzun ömürler versin kuzuna çabucak toparlanır gelirsin inşallah aramıza.

bugün sabah girmiş sezeryana akşam 5 te yürüteceklermiş yarında taburcu olcak inş

ayyy duygulandım ya.cnm benim.büyüselerde bir görsek şu melekleri.doğum hikayeside alamadık daha hiç.

ya kızlar annemin arkadaşlarının sürekli arayıp doğurdumu diye sormalarıbenim sinirime dokunmaya başladı neden bilmiyorum birde anneme erken mi gittin yanına diolar hepten sinir oluyorum.tmm sevdiklerinden soruyorlar ama bana batıo nedense.piskolojimi bozuldu nedir.birde dikkatimi birşey çekiyor bebişlerimiz hep dr dediği kg zayıf doğuyor.hiç dr dediğinden tombiş olan olmadı.

Allah acılarını azaltsın canım.

slm kızlar
size YARENden haber getirdim
oğlunu kucağına almış sağ salim
genel anestezi oldu 3250 gr ve 52 cm bebek
hülyanında çok az ağrısı kalmış herkese selamı var

Ne güzel haberler bunlar.Oyyy yerim onu ben.Ben de benim kızımın ağlamasını bile merak ediyorum.

kızlar kocaelindeyim ben ve kar yağmaya başladı.
hep diyordumki kar yağınca oğlum gelecek annesinin kucağına.
şimdi karı görünce içim bi tuhaf oldu.
gelsin kuzum artık ben onu çok özledim. :asigim:

Herkese günaydın kızlar...
Ne güzel haberler alıyoruz böyle
Allah analı babalı büyütsün Yarencim...Maşallah ikinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…