kızlar bir de sumifer vardı ne zamandır gelmiyor o benden 2-3 hafta ondeydi.. doğurdu mu acaba yoksa ya bilen var mı??
hoşgeldinnn.. canım spinal sezeryan ile epidurl arası ne fark var.. spinal demek genel anestezi mi demek?erkn bey 38-39 gibi sezeryan yapıo benim bildigim belki haftaya sezeryan olucaksın deseenee..geldim canım geldimmm.
henüz doğum yapmadım oğlum doğum pozisyonunu almamış drumuz erkan bey böyle giderse spinal sezeryan olacak dedi.
haftaya perşembe kontrolümüz var bakalım o zaman belli olacak herşey.
ARKEOS canım rüyan gerçek çıkmadı bak ayın 19unda doğum yapmadım bekliyorum hala lülülülülülü
geldim canım geldimmm.
henüz doğum yapmadım oğlum doğum pozisyonunu almamış drumuz erkan bey böyle giderse spinal sezeryan olacak dedi.
haftaya perşembe kontrolümüz var bakalım o zaman belli olacak herşey.
ARKEOS canım rüyan gerçek çıkmadı bak ayın 19unda doğum yapmadım bekliyorum hala lülülülülülü
hala iştesin??? offf allah kolaylık versin uykusuzlukla cok zor valla..Günaydınlaaar. Haftanın son günü çoook mutlu bir gün. Artık son bir kaç iş günümüz kaldı bizim de mutluyuzkaydirigubbakcemile2
Bu sabah kimsecikler yok gece de pek gelen olmamış herkes güzelce uyumuş galiba bugün.
Ben pek düzgün uyudum sayılmaz dön sağa dön sola hop sırt üstü hiç bir yerde rahat edemedim. Sersem gibi gezcez bugün artık:bbo:
hoşgeldinnn.. canım spinal sezeryan ile epidurl arası ne fark var.. spinal demek genel anestezi mi demek?erkn bey 38-39 gibi sezeryan yapıo benim bildigim belki haftaya sezeryan olucaksın deseenee..
bak yaaaa dıl cıkarmıs bıde valla gece tam o saatler senı dusunuyordum bu kız naptı dıye:sm_confused: bıde cıksaydı napardım ben akannehir bekle canım ya zaten ne kaldı gelseydı ıyı olurdu yanı bı tane daha bebıs ama hayırlısı ıste kaydirigubbakcemile3
günaydın anneler..
bn de bugün annecime gidiyorum
bebişimi alıp gelicem inş.
yani doğumu orda yapıcam
sizleri son durumlardan haberdar edecem
ama msn ye ve topike giremezsem mrk etmeyin oldumu
bebişim gelirse hberini z olur inş.
dualarda unutmayın ...bnim her duamda varsınız:Saruboceq:
RABBİM HEPİNİZİ KURTARSIN VE MELEKLERİNİZE KAVUŞTURSUN İNŞAALLHA
topiki annemlerde fırsat buldukça takip ederimmm
SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİOOM A.EMENET .OLUNN
yerimsenibena.s.a.s.
Eşim yazık ben gideyim sen rahat yatacaksan deyip duruyor ama önemli değil ki kalçalarımın ağrısıyla bütün gece uyanığım. Niye ağrıyor anlamıyorum resmen etlerim acıyor.
Bi de izne çıkınca sürekli uyucam diyorum mafoldumben
Bizim kızlar gece oturuyo sabahları da uyuyor galiba:)
hala iştesin??? offf allah kolaylık versin uykusuzlukla cok zor valla..
günaydın anneler..
bn de bugün annecime gidiyorum
bebişimi alıp gelicem inş.
yani doğumu orda yapıcam
sizleri son durumlardan haberdar edecem
ama msn ye ve topike giremezsem mrk etmeyin oldumu
bebişim gelirse hberini z olur inş.
dualarda unutmayın ...bnim her duamda varsınız:Saruboceq:
RABBİM HEPİNİZİ KURTARSIN VE MELEKLERİNİZE KAVUŞTURSUN İNŞAALLHA
topiki annemlerde fırsat buldukça takip ederimmm
SİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİOOM A.EMENET .OLUNN
yerimsenibena.s.a.s.
serapcım o kalça ağrıları bende de çok oluyordu.ama bu sıralar pek yok.belime bacağıma ağrısı vuruyor gece yatakta dönemez oluyordum.
bende çatı büyümesinden dolayı ağırırmış diye duymuştum.umarım en kısa zamanda geçer rahat rahat uyursun.bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda yorgun olmak istemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?