2010 Şubat Anneleri

canım ya benimkiler de erken geldi temizlikle falan ugrasıp duruyorlar hava soguk diye dısarı da cıkamıyorlar kendi kendine kafama hiçbişi takmıcam diye telkin yap bende işe yarıyor. kız bebek her an gelebilir sen huzurunu bozma sakin ol e mi

teyzişler biz ananemıze gidiyoruz akşam üstü kontrol var çatımıza bakılacak ona göre doğuma karar verilecek hepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakınŞeniz

Anaaam Hülya da oğlunu almış kucağına. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Tez zamanda aramıza gelsin de hikayesini dinleyelim oğluşun fotolarını görelim.

Cnm sağlıkla inşallah.insanın içinde kocaman bir özlem oluyor bende öyleyim.sanki daha önce doğurmuşum sevmişim sonra tekrar içime sokmuşum gibi çok değişik bir his.

cnm walla annemde öyle evde 2 hafta oldu geleli işlerde bitti bir temizlik dip köşe kaldı onuda yapmıo doğumayakın yaparım dio onlara kalırsa emreyle ikisine ben 40.haftada doğurucam illaki.birde şu doğum şeklinin belirsizliği geriyor beni.dr çatı kontrolü yapsada söylese artık o kadar sakinki dr.daha var daha var diyor.salı günü kontrolüm cnm bakalım bu sefer söler ölçer belki çatıyı.nst yede bağlamadı dr beni.arada kasılmalarım başladı birde çatımmı genişliyor nedir acıdan penguen gibi yürümeye başladım.

iyiyim hayatım ya sen nasılsın kontrolünüz nasıl geçti

teyzişler biz ananemıze gidiyoruz akşam üstü kontrol var çatımıza bakılacak ona göre doğuma karar verilecek hepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakınŞeniz

hadi hayırlısı hakkınızda cnm.güzel haberlerle gel inşallah.

kızlar öpüyorum hepinizi kayınvaldem gelicekte üstümü filan değişeyim.kendinize dikkat edin.hep güzel haberler alırız inşallah.

şubat annelerinin nerdeyse yarısı ocak annesi oldu sanırım bende öyle olucam bu pztesi dr gidicem sanırım o hafta alır bebişi heyecan var ama daha çok korku var nedense bende üstelik bu ikinci bebeğim

slm arkadaşlar nasıllarsınız bugün ben bişe soracağım sizlere 34 6 haftalık oldum bebeğim hep sağ tarafımda hareket ediyor sizlerinde ölemi

aynen benimde öyle cnm buaralar hiç solda hissetmiyorum sürekli sağımda oynuyo

müjdeyi ben vereyim dedim ama geç kalmışım :) camdankalp benden önce davranmış. tabi bu saate kadar uyursam olacağı bu -tatlicadiarzu- neyse gece uyuyamadığım için affediyorum kendimi naniknanik
yaren kavuşmuş oğluna
bakalım sıra kimde :)

şubat annelerinin nerdeyse yarısı ocak annesi oldu sanırım bende öyle olucam bu pztesi dr gidicem sanırım o hafta alır bebişi heyecan var ama daha çok korku var nedense bende üstelik bu ikinci bebeğim

hadi hayırlısı canım kaç haftalık hamileydin?

Selam kızlar Yaren'de kavuşmuş meleğine Allah analı babalı buyütsün 2 gün önce bu sancılar 5 dk düşeceğine 10 dk yükseliyor yazmıştı niye sezeryan oldu acaba?Tez zamanda iyileşirler inşallah.
Berrin iyimisin kızlardan alıyordum haberlerini.
bende bebeişi sağ tarafta hissediyordum kafası diye düşünüyordum ama değilmiş kızlar o poposuymuş doğum pozisyonunda olduğu için poposunu sağ tarafa dayıyormuş.

ay hiç haberim olmadı. taşınmadan sonra biraz kkyı ihmal ettim mecburen bilmiyorumkismile canım senin yol ne kadar? doktor bana niye izin vermedi ya akannehir buralar yaz gibi sıcacık ve güneşli, ben de kar istiyorum boshayallersmile git de gel canım annenin yanına haber ver bize a.s.
noluyo canım sen kendini çok sıkmışsın galiba rahatla biraz. bebişler ne kadar doğarsa doğsunlar biz onları sütümüzle besleriz merak etme :1hug: kendine güven rahat ol tatlım a.s.

gelecek annesi az kalmış, biraz daha ciğerlerini geliştirsin yakışıklımız Şeniz
ay ben de çok heyecanlandım delikafadulden

doğum pozisyonu olunca poposunu sağ tarafa mı dayıyormuş :asigim: benim meleğim nerdeyse bir aydır öyle duruyor üzmedi hiç annesini. adı gibi olacak herhalde: ELİF
bu sırada kızlar isimler karakterler üzerinde etkilidir bilirsiniz. bir başlık açılmış bu konuyla ilgili. siz de bilgilerinizi gözlemlerinizi paylaşın buyrun: http://www.kadinlarkulubu.com/nasil...1-isim-kisilik-baglantisi-3.html#post11165733

iyiyim Burcucum sen de iyisin inşallah hayatım Allah sağlık sıhhat versin hepimize Şeniz

evet kafası aşağıda dedi dr ee karnımın sağındaki ne toplanıyor sertleşiyor dedim ufak bi sertlikse dirsek -diz yada ayaktir.kafa kadar sertlik ise poposunu dayıyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…