ya kızlar annemin arkadaşlarının sürekli arayıp doğurdumu diye sormalarıbenim sinirime dokunmaya başladı neden bilmiyorum birde anneme erken mi gittin yanına diolar hepten sinir oluyorum.tmm sevdiklerinden soruyorlar ama bana batıo nedense.piskolojimi bozuldu nedir.birde dikkatimi birşey çekiyor bebişlerimiz hep dr dediği kg zayıf doğuyor.hiç dr dediğinden tombiş olan olmadı.
sanada günaydın canbaharcım.Berrincim nasıl oldun?
kızlar kocaelindeyim ben ve kar yağmaya başladı.
hep diyordumki kar yağınca oğlum gelecek annesinin kucağına.
şimdi karı görünce içim bi tuhaf oldu.
gelsin kuzum artık ben onu çok özledim. :asigim:
canım ya benimkiler de erken geldi temizlikle falan ugrasıp duruyorlar hava soguk diye dısarı da cıkamıyorlar kendi kendine kafama hiçbişi takmıcam diye telkin yap bende işe yarıyor. kız bebek her an gelebilir sen huzurunu bozma sakin ol e mi
iyiyim hayatım ya sen nasılsın kontrolünüz nasıl geçti
teyzişler biz ananemıze gidiyoruz akşam üstü kontrol var çatımıza bakılacak ona göre doğuma karar verilecek hepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakınŞeniz
slm arkadaşlar nasıllarsınız bugün ben bişe soracağım sizlere 34 6 haftalık oldum bebeğim hep sağ tarafımda hareket ediyor sizlerinde ölemi
kızlar öpüyorum hepinizi kayınvaldem gelicekte üstümü filan değişeyim.kendinize dikkat edin.hep güzel haberler alırız inşallah.
şubat annelerinin nerdeyse yarısı ocak annesi oldu sanırım bende öyle olucam bu pztesi dr gidicem sanırım o hafta alır bebişi heyecan var ama daha çok korku var nedense bende üstelik bu ikinci bebeğim
ay hiç haberim olmadı. taşınmadan sonra biraz kkyı ihmal ettim mecburen bilmiyorumkismile canım senin yol ne kadar? doktor bana niye izin vermedi ya akannehir buralar yaz gibi sıcacık ve güneşli, ben de kar istiyorum boshayallersmile git de gel canım annenin yanına haber ver bize a.s.canım melek neredeyse 1 aydır londrada annesinin yanında doğumuda orada yapacak.
bende haftasonu istanbula annemlerin yanına gidicem pazar akşamı dönücez bakalım kar müsade ederse tabi.çok soğuyacak diyorlar haftasonu için.
noluyo canım sen kendini çok sıkmışsın galiba rahatla biraz. bebişler ne kadar doğarsa doğsunlar biz onları sütümüzle besleriz merak etme :1hug: kendine güven rahat ol tatlım a.s.ya kızlar annemin arkadaşlarının sürekli arayıp doğurdumu diye sormalarıbenim sinirime dokunmaya başladı neden bilmiyorum birde anneme erken mi gittin yanına diolar hepten sinir oluyorum.tmm sevdiklerinden soruyorlar ama bana batıo nedense.piskolojimi bozuldu nedir.birde dikkatimi birşey çekiyor bebişlerimiz hep dr dediği kg zayıf doğuyor.hiç dr dediğinden tombiş olan olmadı.
kızlar kocaelindeyim ben ve kar yağmaya başladı.
hep diyordumki kar yağınca oğlum gelecek annesinin kucağına.
şimdi karı görünce içim bi tuhaf oldu.
gelsin kuzum artık ben onu çok özledim. :asigim:
Selam kızlar Yaren'de kavuşmuş meleğine Allah analı babalı buyütsün 2 gün önce bu sancılar 5 dk düşeceğine 10 dk yükseliyor yazmıştı niye sezeryan oldu acaba?Tez zamanda iyileşirler inşallah.
Berrin iyimisin kızlardan alıyordum haberlerini.
bende bebeişi sağ tarafta hissediyordum kafası diye düşünüyordum ama değilmiş kızlar o poposuymuş doğum pozisyonunda olduğu için poposunu sağ tarafa dayıyormuş.
sen kaç haftalıksın cnm bide midemin altına kafasını bi dayıyor taş gibi oluyo
hadi hayırlısı canım kaç haftalık hamileydin?
Selam kızlar Yaren'de kavuşmuş meleğine Allah analı babalı buyütsün 2 gün önce bu sancılar 5 dk düşeceğine 10 dk yükseliyor yazmıştı niye sezeryan oldu acaba?Tez zamanda iyileşirler inşallah.
Berrin iyimisin kızlardan alıyordum haberlerini.
bende bebeişi sağ tarafta hissediyordum kafası diye düşünüyordum ama değilmiş kızlar o poposuymuş doğum pozisyonunda olduğu için poposunu sağ tarafa dayıyormuş.
evet kafası aşağıda dedi dr ee karnımın sağındaki ne toplanıyor sertleşiyor dedim ufak bi sertlikse dirsek -diz yada ayaktir.kafa kadar sertlik ise poposunu dayıyor dedi.doğum pozisyonu olunca poposunu sağ tarafa mı dayıyormuş :asigim: benim meleğim nerdeyse bir aydır öyle duruyor üzmedi hiç annesini. adı gibi olacak herhalde: ELİF
bu sırada kızlar isimler karakterler üzerinde etkilidir bilirsiniz. bir başlık açılmış bu konuyla ilgili. siz de bilgilerinizi gözlemlerinizi paylaşın buyrun: http://www.kadinlarkulubu.com/nasil...1-isim-kisilik-baglantisi-3.html#post11165733
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?