2010 Şubat Anneleri

Teşekkürler Escos cevabın için.... bende dogumla alakalı oldugunu düşünmüştüm.... desene bizde yavaş yavaş kuyruktaki yerimizi alıyoruz.... :)

Evet Zeynep aynen..... hatta suyummu geldi diye panik oldum bugün ilkkez... o kadar yogundu....
Escosun söyledigi gibiyse iyi bisey sakin olmalıyız o zaman....
bak canım zeynep sen ben hep peşpeşeyiz ve bizde aynı sorun :)) ayy biz de kuyruktayız dimi :)) bana da hep sanki topiktekiler dogurcak ben de izlicem gibi geliyorguclubacismile

Slm kizlar herkese, yarin bu saatlerde annem babam yanimda olcak insalah. okadar sevincliyim ki anlatamam. 1 gun daha sabret kizim diyorum ananen beni boyle gorsun sonra ne zaman cikmak istersen cik kaydirigubbakcemile3

Slm kizlar herkese, yarin bu saatlerde annem babam yanimda olcak insalah. okadar sevincliyim ki anlatamam. 1 gun daha sabret kizim diyorum ananen beni boyle gorsun sonra ne zaman cikmak istersen cik kaydirigubbakcemile3

ayyy canimm benimmmm seni en iyi anlayan benim geliba! bende yurt disindayimm ay yalnizlik cok zor degilmi? insallah benimkilerde haftaya cuma bugün burdalar. ay su günler bi gecmek bilmiyor valla! okadar ay bekledim ama su 1 hafta sanki 1 yil gibi geliyor sanki bana! neyse senin yarin insallah yanindalar biraz daha sik disini! bende diyorumm kizimm biraz daha dur annecimm Annanne gelsinn ondan sonra nezaman cikmak istersen cikkk kaydirigubbakcemile2

ZEYNEP6672 kullanıcısından alıntı
kızlar merhaba, şu anda 35+2 deyim. beyaz bir akıntım var. böyle olan veya neden oldugunu bilen varmı?

iki zeynep arkadaşım, yazdıklarının aynısı bende de varrr...
haftalarımız aynı gibi, bebeklerimiz aynı şeyleri yapıyodur belki! kaydirigubbakcemile5

Çok üzgünüm çoookslm kızlar bende dün doktordaydım
kısaca anlatayım size nts normal cıktı ama ultrason da ters bebeğim yani yüzüstü gelmesi gerekirken sırtüstü geliyomus sertleşmen ondan dedi bebeğin rahat değil dedi benimde moralim bozuldu.sertleşme oldugunda gel dedi bende gün içinde 4-5 kez oluyo coguda gece yarısı eşimde dışarda çalışıyo kayınvalidemlerde kalıyom zatennasıl diyecem gece yarısı dedim bi şey olursa sorumluluk size ait dedi bende o zaman alalım cocugu dedimeşimlede konustuk çarşamba gel dedi tahlilleri yapalım diye korkuyorum yani normal doguracam diye bişey falan olursa böle işte 3 kilo olmus bebeğim kilosuda az gibi ama ne yapayım

Canım güzel haberler bunlar sıkma canını. normal ya da sezeryan önemli olan sağlıkla doğmaları

selam canlar..bende doktordan geldim..artık tarihimiz kesin belirlendi hatta yatış kagıdımızı bile aldık.erken gelmezse benim kız 5 şubat cuma günü dogum tarihimiz.ben artık muayeneye gitmeyecegim ..çünkü benim doktor izne ayrıldı.5 şubatta gelecek .gelincede zaten hemen dogum olacak.sabah 9 da gel dedi.şimdilik herşey yolunda.suyumuz. falan iyi.doguma kadar bol bol yat dinlen sancılanma beni bekle dedi..ay nasıl dinleneceksem bilmiyorum yapılacak birsürü iş var gelde yapma yani..
siz nasılsınız kızlar...

ayşegülcüm biz senle aynıydık.heyecanlandım okurken.bende haftaya perşembe gidicem kontrole bakalım bize ne diyecek sanırım tarih vericek oğlum dönmedi henüz teyzesi.
dinlen canım ya sende ne yoruyorsun kendini.benim evde temizlik yapılması lazım ama annem henüz gelmedi artık annem mi önce gelir yoksa oğlum mu görücez olmadı biz hastanedeyken temizlerler evimizi

bende varım! :teytey:
evvet sen de bizim kuyruktasın!!!

kızlar sonunda cantamı hazırladım.. 3 eksikle tabi.. kurumayan sabahlık,battaniye ve kendime almadığım terlikle.. olsun kapıp gidebilirim artık cantayı acil durumda.. herseyi koyasım geldi valla...

hem orkid hem hasta bezi koydum hepsini koymak istedim ama yer yok yoksa yurtdışı valizimi mi hazırlasaydım.. ama valla gulerler hastanede diye yapmadım... neyse hastane yakın ne lazım olursa birine soyler aldırırım.. :)

ay sanki tatile cıkıyourm yaw!!opuyorumnanaktan

Canım hadi gözün aydın. Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin inşallah...

Ayyy evet tatile gider gibi hazırlamıştım ben de valizimi...Her şeyi koyasım geldi valize valla...:ecrin_bebek:

Gözün aydın canım. Hayırlı doğumlar olsun inşallah. Ne güzel tarihin kesinleşmiş.a.s.
Bizim doğum tarihimiz sata göre çok yakın seninle ama bizim 29 yada 30 ocakta sezeryanımız olacak. Bebeğim dönmemiş ve suyumuz azalmaya başlamış. Bende 2 Şubat istiyordum ama böylesi hayırlıymış demekki.a.s

Canım hadi gözün aydın... Allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin..

kızlar bir arkadaşımla konuştum doğumuna bir hafta kalmış olan... öyle moralimi bozdu ki anlatamam. kalkıp yemek yemek bile istemiyorum. "niye yaptık ki bu bebeği şimdi bir sürü acı çekecez, sonra da bir sürü ayak bağı" falan derken buldum kendimi mafoldumben ağlamak istiyorum. zaten ağrılardan doğru düzgün yatıp uyuyamıyorum dinlenemiyorum. çok yorgunum. ne yesem midem volkanik dağ gibi yanıyor ve ağzıma doğru acı acı asit geliyor. offfff geri dönüşü olmayan bir yoldayım, dışarıda rüzgar. biryerlerden güzel bir umut tutacak olsam elimin içinde köpük gibi sönüyor. aklıma neler neler geliyor ama yazmıyorum çünkü sizin de moralinizi bozmak istemiyorum mafoldumben

Canım yaaa.. Kulak tıkamalısın bence o laflara... Annelik ve beebek o kadar kötü bi şey olsaydı kadınlar bu kadar yıldır doğurur muydu... Bence arkadaşın hormonlar azmıştır da ondan söylemiştir o kadar sözü... Annelik herkese nasip olmayan bir duygu ve bunu yaşadığımız için çok şanslıyız... Benim annem benim için ayak bağı olduğumu düşünseydi eğer ömüür boyu kalbim kırılırdı ona... Çünkü bu dünyaya gelmeyi ben istemedim. Beni onlar çağırdı...Ben çok kızdım arkadaşın aAkpakçım kusıra bakma klava:

ayy canimm ne demek yeee! bebek ayak bagi olur mu hic! nekadar yanlis bir düsünce! ve hamilelikte arkadaslar " eger bebek gercekten istem disi dünyaya gelmisse bunu bir ömür boyu hisseder, hem anne karninda , hemde dogduktan sonra kisisel bozukluk icine kapanma, kendine olan güven duygusu , disa kendini kapama gibi bircok " özellikleride bebk kendinde tasirmis! :gitme:

canım hazırlıklar tamam desene.ben hastanemizin doğum kat hemşiresiyle görüştüm hasta bezini biz buradan veriyoruz sizin getirmenize gerek yok sadece orkid getirmeniz yeterli dedi.
birde atlet istemiyorlarmış emzirirken zor oluyor kullanmıyoruz dedi.olsun ben yedek bir tane koyarım olmazsa çıkarken giyerim dedim. siz bilirsiniz dedi.
haberin olsun canım nasıl olsa aynı hastanede doğum yapıcaz.

canım sen kendini neden strese sokuyorsun.bir senmisin bu dünyada doğum yapacak olan hepimiz aynı sıkıntı ve stresleri yaşıyoruz.bebeklerimizi kucağımıza aldıktan sonra bütün sıkıntılarımız sona erecek meleğinle göz göze geldikten sonra bunca acıya değmiş diyeceksin.hadi bırak ağlamayı yüzün gülsün biraz sona yaklaştıkça bunlar gayet normal.

iyim canimm benimm iste ne olsun ara sira bi sanci giriyor ama sanirim bebek bi tarafa toplandigindandir. cünkü dün ebe geldi eve o öyle dedi! sag tarafimda hissediyorum genellikle! ay bi dogursaydik bacim :ecrin_bebek: ama yok annem gelsinn öyle dogurayimmmm eyvahedigeldismile " bebisimm birazz daha sikk disinii " senden nehaber canim? nasil gidio?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…