ben doğru düzgün beslenemedim meyve dışında kiloyla meyve yedim
birazda anasına çekmiş galiba tombili olacak kaydirigubbakcemile3
masallah de totonu kaşı kız ne guzel ıste zemuszemus
Gözünaydın şimdiden canım.Doya doya sarıl anneciğine.Slm kizlar herkese, yarin bu saatlerde annem babam yanimda olcak insalah. okadar sevincliyim ki anlatamam. 1 gun daha sabret kizim diyorum ananen beni boyle gorsun sonra ne zaman cikmak istersen cik kaydirigubbakcemile3
Çok üzgünüm çoookslm kızlar bende dün doktordaydım
kısaca anlatayım size nts normal cıktı ama ultrason da ters bebeğim yani yüzüstü gelmesi gerekirken sırtüstü geliyomus sertleşmen ondan dedi bebeğin rahat değil dedi benimde moralim bozuldu.sertleşme oldugunda gel dedi bende gün içinde 4-5 kez oluyo coguda gece yarısı eşimde dışarda çalışıyo kayınvalidemlerde kalıyom zatennasıl diyecem gece yarısı dedim bi şey olursa sorumluluk size ait dedi bende o zaman alalım cocugu dedimeşimlede konustuk çarşamba gel dedi tahlilleri yapalım diye korkuyorum yani normal doguracam diye bişey falan olursa böle işte 3 kilo olmus bebeğim kilosuda az gibi ama ne yapayım
selam canlar..bende doktordan geldim..artık tarihimiz kesin belirlendi hatta yatış kagıdımızı bile aldık.erken gelmezse benim kız 5 şubat cuma günü dogum tarihimiz.ben artık muayeneye gitmeyecegim ..çünkü benim doktor izne ayrıldı.5 şubatta gelecek .gelincede zaten hemen dogum olacak.sabah 9 da gel dedi.şimdilik herşey yolunda.suyumuz. falan iyi.doguma kadar bol bol yat dinlen sancılanma beni bekle dedi..ay nasıl dinleneceksem bilmiyorum yapılacak birsürü iş var gelde yapma yani..
siz nasılsınız kızlar...
kızlar bir arkadaşımla konuştum doğumuna bir hafta kalmış olan... öyle moralimi bozdu ki anlatamam. kalkıp yemek yemek bile istemiyorum. "niye yaptık ki bu bebeği şimdi bir sürü acı çekecez, sonra da bir sürü ayak bağı" falan derken buldum kendimi mafoldumben ağlamak istiyorum. zaten ağrılardan doğru düzgün yatıp uyuyamıyorum dinlenemiyorum. çok yorgunum. ne yesem midem volkanik dağ gibi yanıyor ve ağzıma doğru acı acı asit geliyor. offfff geri dönüşü olmayan bir yoldayım, dışarıda rüzgar. biryerlerden güzel bir umut tutacak olsam elimin içinde köpük gibi sönüyor. aklıma neler neler geliyor ama yazmıyorum çünkü sizin de moralinizi bozmak istemiyorum mafoldumben
karlı bir sabahla günaydın herkese.buyrunnnnnnnnn
nasılsınız bakalım bugün güzel anneler a.s.
ayyy canimm hadi gözünn aydinnnn... nasildi yaa zormuydu? epidural normal dogummuydu?Kızlar herkese merhaba nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. ben 22,01,2010 saat 14,05 te meleğimi dünyaya getirdim. Kızım 3,600 gr ve 53 cm doğdu ve normal doğum (38 hafta 2 günlük) yaptım biraz önce eve geldik çok mutluyum, sizler içinde dua ettim doğum yaparken, kızlar bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
Kızlar herkese merhaba nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. ben 22,01,2010 saat 14,05 te meleğimi dünyaya getirdim. Kızım 3,600 gr ve 53 cm doğdu ve normal doğum (38 hafta 2 günlük) yaptım biraz önce eve geldik çok mutluyum, sizler içinde dua ettim doğum yaparken, kızlar bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
Kızlar herkese merhaba nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. ben 22,01,2010 saat 14,05 te meleğimi dünyaya getirdim. Kızım 3,600 gr ve 53 cm doğdu ve normal doğum (38 hafta 2 günlük) yaptım biraz önce eve geldik çok mutluyum, sizler içinde dua ettim doğum yaparken, kızlar bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
günaydın kızlar çok güzel kar yağıyor burda da lapa lapa
papatyacım zehracım doğum tarihleriniz belli olmuş çok sevindim Allah sağlık sıhhatle bebişlerinize kavuştursun gözünüz aydın canlarım
ay ne kadar guzel allah bağışasın yavunuzu canım resim varsa resim koyarmısnız??hergun bi bebek doguyor ama nedense kmse resim koymuyor...Kızlar herkese merhaba nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. ben 22,01,2010 saat 14,05 te meleğimi dünyaya getirdim. Kızım 3,600 gr ve 53 cm doğdu ve normal doğum (38 hafta 2 günlük) yaptım biraz önce eve geldik çok mutluyum, sizler içinde dua ettim doğum yaparken, kızlar bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.
canım iyiyiz biz ya gec cevap yazıyorumama gormedim bi gidip bi geliyorum yataktayım sabahtan beri karnım sırtım heryerim agrıyor basım catladı biraz daha uyudum geldim.. hava d abuz gibi ya koçişte evde yapılcak seyler vardı onları yapıo.. oyle takılıoz..olumunekankayizsmileescos,sana da günaydın canım,sen nasılsın.Daha doğrusu siz nasılsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?