2010 Şubat Anneleri

kocişle çıktık dışarı kardan adam yaptık biraz üşüdüm ama kar harıka yağıyor hasya olmam inşallah...

Slm kizlar herkese, yarin bu saatlerde annem babam yanimda olcak insalah. okadar sevincliyim ki anlatamam. 1 gun daha sabret kizim diyorum ananen beni boyle gorsun sonra ne zaman cikmak istersen cik kaydirigubbakcemile3
Gözünaydın şimdiden canım.Doya doya sarıl anneciğine.

Bence de havva doğru söylüyor,aynı şekilde düşünüyorum.Bebeğimiz sağlıklı doğsunda normalin de sezeryanın da acısı unutuluyor her acı gibi.

Şimdi daha heyecanlısındır sen canım.Günü bilerek beklemek de bi değişik heyecan.Ben de rüya gördüm geçen de,birisi bana 5 şubatta doğuracaksın dedi iki kez.

Biz o kadar şanslı insanlarız ki canım eliferdi nin dediği gibi.Milyonlarca kadın sıra bekliyor tüp bebek için.Ağlayanlar,adak adayanlar...Her ay adet olmamak için gün sayanlar.Hatta kk de bile bunla ilgili sayfaları okusak şansımızın farkına varırız.Yaradan bu özel duyguyu bizi üzmeden nasip etti.Bu ne muhteşem bir olaydır.Ne özel insanlarız.Ve bir de bebeklerimiz içimizde sağlıklı.Bu da artısı ve daha güzeli.
Çok üzüldüm üzülmene.Ve ne yazık ki bebişin bu düşüncelerini duydu ve o da üzüldü annesi.Bozma moralini ve her ne düşünüyorsan bizimle paylaş.Evinde yalnız olabilirsin ama burda sana destek oluruz canım,belki bir lafla bakış açını değiştirebiliriz,mutlu bitirirsin hamileliğini.Zaten daha sonra bunlar için üzüldüğüne üzüleceksin sende.

karlı bir sabahla günaydın herkese.buyrunnnnnnnnn
nasılsınız bakalım bugün güzel anneler a.s.

Günaydın sumifercim,biz iyiyiz sen nasılsın canım???

günaydın kızlar çok güzel kar yağıyor burda da lapa lapa
papatyacım zehracım doğum tarihleriniz belli olmuş çok sevindim Allah sağlık sıhhatle bebişlerinize kavuştursun gözünüz aydın canlarım

Kızlar herkese merhaba nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. ben 22,01,2010 saat 14,05 te meleğimi dünyaya getirdim. Kızım 3,600 gr ve 53 cm doğdu ve normal doğum (38 hafta 2 günlük) yaptım biraz önce eve geldik çok mutluyum, sizler içinde dua ettim doğum yaparken, kızlar bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.

ayyy canimm hadi gözünn aydinnnn... nasildi yaa zormuydu? epidural normal dogummuydu?

gözünaydın analı babalı büyüsün

hadi gözün aydın maşallah allah analı babalı büyütsün
ayy nerdeyse hergün bi bebeğimiz geliyo

aaaaa cok sevındım artık her gun bı melek gelmeye basladı kaydirigubbakcemile2
Allah uzun omurler versın yavruna şansı açık bahtı güzel olsun inşallahhh
darısı başımıza :lepi:

Ay ne güzel burda sadece dağlara kar yağıyor kuru soğuğu oluyor sadece. :çok üzgünüm: Bizim yerimize de seyret canım..
Sağol canım darısı başına inşallah. Tarihi bilince daha çok heyecanlanıyor insan iki gecedir uyuyamıyorum..kaydirigubbakcemile3

gözün aydın Allah analı babalı buyütsün.1 tam gün bile kalmamışşın nerdeyse hastanede.Senin 3.doğum ama belki daha rahat olmuştur.öp kokla Zeynep Ceren'i bizim içinde.

Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olur inşallah..:Saruboceq: Ne güzel normal doğum olmuş maşallah.. Darısı başımıza inşallah..yerimseniben:Saruboceq:

ay ne kadar guzel allah bağışasın yavunuzu canım resim varsa resim koyarmısnız??hergun bi bebek doguyor ama nedense kmse resim koymuyor...
ne kadar ii normal dogum yapmışsın hem de cok sevindim darısı basımıza:))kaydirigubbakcemile2

escos,sana da günaydın canım,sen nasılsın.Daha doğrusu siz nasılsınız???
canım iyiyiz biz ya gec cevap yazıyorumama gormedim bi gidip bi geliyorum yataktayım sabahtan beri karnım sırtım heryerim agrıyor basım catladı biraz daha uyudum geldim.. hava d abuz gibi ya koçişte evde yapılcak seyler vardı onları yapıo.. oyle takılıoz..olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…