2010 Şubat Anneleri

Kızlar hepiniz çok sağolun darısı başınıza inş.
doğumum normal oldu kızlar epiduralsiz, 5 cm açıklıktan sonra sunni sancı verdiler sonrada 9 cm de doğumhaneye aldılar..

gözün aydın canım ne mutlu sana Allah analı babalı büyütsün olumunekankayizsmile
darısı başımıza inşallah
bugün moralim biraz daha iyi kızlar. uzun süredir eşimi de göremiyordum, nöbetlerden dolayı evde olsa bile uyuyordu. eşim de destek oldu bana sizlerin de destekleri kendime getirdi beni sağolun Şeniz

hayırlı olsun canım sağlıkla annesinin kallorında büyüsün opuyorumnanaktan

kızlar kızım 3750 gr ve 50 cm çatımız bacamız herbirşeyimiz normal
dr. epidural normal doğum önerdi sezeryana yanaşmıyor beklemedeyız hayırlısı bakalım

kız maşaalh bebişine benimki zor bela 3 kilo olmuskaydirigubbakcemile3
37 haftalık benim senin dogum yakın heralde:uhm:

kendını ıyı hıssetmene sevındım canım hamıleyız arada boyle bunalıma gırebılıyoruz bunlar hormonlarımızın oyunu oyuna gelmeyelım kaydirigubbakcemile3

Kızlar hepiniz çok sağolun darısı başınıza inş.
doğumum normal oldu kızlar epiduralsiz, 5 cm açıklıktan sonra sunni sancı verdiler sonrada 9 cm de doğumhaneye aldılar..

oh masallah darısı basımıza ıns bızde boyle kolay dogum yaparız boshayallersmile

kızlar kızımın yatagı bugun geldi elbiselerini yerleştirdim teyzeleride görsün diye ekledim profilekaydirigubbakcemile2

:dance:ayyy kizlarr bi cikamadim gitti haaa ev, ortalik göcüyo vallaaakaydirigubbakcemile2 okus pokus yapsam oratlik biranda toplansaa :tomato: benim bebeisimde 36+2 iken 3200-3300 dedi. boyuda 48 dedi! ay pazartesi randevum var

Selamcım gözün aydın canım. Maşallah sana da Zeynep Ceren'e de. Allah analı babalı büyütsün...Sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin canım... Doğuma Kezban hn. girdi di mi? Yaklaşımı nasıldı?Ayy benim bebişim de dönmüş. Normal doğum için bir engel yok şimdilik. o yüden soruyorum canım...

:dance:ayyy kizlarr bi cikamadim gitti haaa ev, ortalik göcüyo vallaaakaydirigubbakcemile2 okus pokus yapsam oratlik biranda toplansaa :tomato: benim bebeisimde 36+2 iken 3200-3300 dedi. boyuda 48 dedi! ay pazartesi randevum var

Canım maşallah bebişine... Tosuncuk oluyolar yavaş yavaşşş

Havvacım sağol canım benim, hadi darısı başına, Esranın dönmesine de çok sevindim gözünaydın , Kezban hanım yaptırdı doğumu canım hatta aynı zamanda iki doğum yaptırdı diyebiliriz iki hastası vardı biri ben (selma1) diğerininde adı selmaydı oda selma2 bi ona gitti, bi bana geldi, ben Kezban hanımdan çok memnun kaldım sağolsun çok iyi davrandı çok rahatlattı beni ebelerde çok iyilerdi canım inş.senin doğumunda çok rahat geçer....

Ayy canım çok sevindim...Allah analı babalı büyütsün tekrar... Resim koy da biz de sevelim kızımızı

haklısın zeynep hormonların oyununa gelmemek lazım alsanaalsanasmile
ay bende azcık iş yapsam yoruluyorum o yüzden evde iş hiç bitmiyo ben bitirene kadar diğer taraf kirleniyo tekrar laelaelaelaelae
aman boşver anenesi gelince kızımın heryeri temizler :lepi:

kızlar ben de kızımın odasını çekecem ama foto mak cdsini kaybetmişiz bilgisayar görmüyor makineyi. aynı şekilde telefonun cdsi de yok ortalıkta
taşınınca hepsi kayboldu akannehir

Merhaba arkadaslarGeçmisi okuya okuya geldim hele sükür

slm kızlar
size YARENden haber getirdim
oğlunu kucağına almış sağ salim
genel anestezi oldu 3250 gr ve 52 cm bebek
hülyanında çok az ağrısı kalmış herkese selamı var
Hülyacim gözün aydin canim Allah anali babali saglikla büyütsün oglusunu

Canim sikma canini sagligi yerinde olsun bebisinin Allahtan hayirlisi

oh ne güzel tarihiniz de belli oldu artik beklemek kaldi desene. Firsat buldukca dinlenmeye çalis canim yorma fazla kendini

Hadi hayirlisi zehra seninde tarih belli olmus

kızlar kızım 3750 gr ve 50 cm çatımız bacamız herbirşeyimiz normal
dr. epidural normal doğum önerdi sezeryana yanaşmıyor beklemedeyız hayırlısı bakalım
Ebrucum Masallah kizina canim ne güzel hersey yolunda

Selmacim seninde gözün aydin canim sende kavustun melegine Allahin izniyle ay ne güzel ya hergün bi bebisimiz geliyo artik Allah anali babali saglikla büyütsün ins

Havvacim seninde gözün aydin canim Esra hanim dönmüs sonunda çok sevindim sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…