2010 Şubat Anneleri

aman çok kilolu olmasın doğurması zor olur... sonra ben beslerim yavrumu sankim aç mı kalıyor boshayallersmile

allah analı babalı büyütsün inşallah hadi gözün aydın kurtuldun sağlıcakla büyüsün inşallah bebişin:Saruboceq:

Kızlar hepiniz çok sağolun darısı başınıza inş.
doğumum normal oldu kızlar epiduralsiz, 5 cm açıklıktan sonra sunni sancı verdiler sonrada 9 cm de doğumhaneye aldılar..

a.s.Gözünaydın cnm Allahım bizede nasip etsin.:Saruboceq: Uzun sağlıklı anneli babalı büyümek nasip etsin.doğum hikayeni bekliyoruz hiç doğum hikayemiz yok halen.boshayallersmile

Herkese selammmmmmmm
Çoktandır uĞrayamadım Şımdılık herŞey yolunda gÜnÜm 6 Şubattı doktorum yokmuŞ 9a aldık nasıpse :)

slm kızlar nasılsınız kimseler yok bugün buralarda

selma cım hayırlı ömürlü olsun canım ALLAH analı babalı büyütsün

inşallah benimde kızım olucak
ALLAH hepimizin evlatlarını hayırlı eylesin.
sende şubat sonu doğum yapacaklardansın.bende öyleydim ama sağlık problemlerinden 2 hafta sonra sezaryen olucam yani erken kavuşucaz kızımla

herkeze merhaba benim az kaldı bu karda kışta sancı gelse nasıl gidecez yaa çarşamba günü bende sezeryan olcam hayırlısıyla ama ondan önce acayip stresliyim anlatamam çok korkuyorum yaa...

Birde sezeryan öncesinde neler yapmak gerekir birisi 1 gün öncesinde kayısı kompostosu için tuvaleti rahat yapmak için demiş sizlerin bildiği böyle şeyler varmı?

Canım benim duyduğum kadarıyla 12 saat öncesinde yemeyi içmeyi kesmek gerekiyormuş. Onun dışında yapacağın bi şey yok... Valizini alıp gidiyosun. Kayısı kompostosu sezeryandan sonrası için...Kolay tuvalete çıkmak için. Sakın sezeryandan önce içme... Sorun yaratabilir.

Sakin olmak da çok önemli hormonların düzeni açısından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…