Canım benim duyduğum kadarıyla 12 saat öncesinde yemeyi içmeyi kesmek gerekiyormuş. Onun dışında yapacağın bi şey yok... Valizini alıp gidiyosun. Kayısı kompostosu sezeryandan sonrası için...Kolay tuvalete çıkmak için. Sakın sezeryandan önce içme... Sorun yaratabilir.
Sakin olmak da çok önemli hormonların düzeni açısından..
slm kızlar ne habersinizzz
hosgeldın canım senı sormalı?gırersın ınsallah bundan sonra ya :hulya:
herkeze merhaba benim az kaldı bu karda kışta sancı gelse nasıl gidecez yaa çarşamba günü bende sezeryan olcam hayırlısıyla ama ondan önce acayip stresliyim anlatamam çok korkuyorum yaa...
oh ohh her gün bir annemiz meleğine kavuşuyor ne güzel.
şu karlar hafifleyene kadar kuzularımız beklesinler içerde yollar berbat havada çok soğuk insan telaş yapıyor ya sancım tutarsa diye :1shok:
bence de canım bizim evden hastaneye gitmek şu an çok zor herhalde ambulans çağırırız allah hakkımızda hayırlısını versin
yollar buzlanmaya başladı.perşembe kontrolümüz var o zamana kadar bişey kalmaz inşallah.
sizin o tarafların soğuğuda kötüdür şimdi hee.
bugun 3 kere uyudum hayırlısı olsun kar yagdı ben uyudum ama süper oldu walla... herkes ii bakıyorum tarihlerde belli olmaya basladı bakıyorum..:) su ana kadar sadece 1 normal dogum mu oldu budurumda kalan herkes sezeryan galibaa??Escoscum iyi hissetmene sevindim...Hep böyle yüksek olsun morallerimiz inşallah
bugun 3 kere uyudum hayırlısı olsun kar yagdı ben uyudum ama süper oldu walla... herkes ii bakıyorum tarihlerde belli olmaya basladı bakıyorum..:) su ana kadar sadece 1 normal dogum mu oldu budurumda kalan herkes sezeryan galibaa??
selam kızlar arkadaşlardan selam getirdim..... akrahan arkadaşımız dün doğurmuş sezer omuş bebişi 3.200 doğmuş oğluşu olmuş maşallah hepinize selamı var...
maksimen arkadaşımızında selamı var hepinizden dua istiyo bebişi tersti dönmüş ama bu seferde suyu azmış normal yapamıyo pazartesi sezer olcek büüyk ihtimalle..........
ay ne guzel doguran dogurana cook sevindim....zehracım ne güzel haberler getirmişsin bize.
maşallah akarahan a sağlıkla gelmiş meleği.
maksimende inşallah p.tesi alır bebeğini kucağına ama bu gece uyuyamaz heyecandan.
herkesin ters duran bebişleri dönmüş benim oğlum neden dönmüyor teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?