2010 Şubat Anneleri

maşallah meleğine canım.nasıl da güzel duruyor öyle kuzucuk.
Allah nazarlardan saklasın.

canım senin erkan beye randevun ne zaman.sana ne diyor normalmi şuan görünen. tahmini doğum tarihin ne zaman.oyyy ne çok soru sormuşum.
inşallah şubatı bekler benim kuzumda.

maşallah bu cimcimeye allah uzun ömur versin....

Canımmmmm maşallah kızımıza... Allah hayırlı ömür versin analı babalı inşallah....Ay ağlayacağım şşimdi ben ya...

canım cok tatlı bebegın masallah Allah nazarlardan saklasın... ogulların nasıl alıstılarmı kardeslerıne barı kaydirigubbakcemile2

eee kızlar lıste fazlalasmaya basladı bende beklıyorum sabırsızlıkla ınsallah bu aralar olur hayırlısıyla
somestr tatılı bıtmeden dogurmam lazım cunku okullar acılırsa annem gelemez baska bana bakacak kımsede yok
mahvolurum yanı,okullar tatılken dogurursam annemde gelebılır o zaman,kardesım kucuk cunku 8 yasında
onun okulu ve benım dogumum bır ararya gelmememsı lazım
offffffff offffffffff

Canım Allah bağışlasın maşallah çok tatlı kızın yaa. İnsanın öpüp koklayası geliyor.
Allah analı babalı büyütsün..Darısı başımıza inşallah..:Saruboceq:

havva,zeynep,zehra sizlerde çok sağolun kızlar darısı başınıza hayırlısıyla inş.

Canım benim 37+3 teyim benim bebişim de 2800 sıkma canını...Alır daha kilo o annesi

Canım o bende de oluyo

güzel haberlerle gelirain inşallah canımmm

kızlaarr haftaya bugün dogum yapan ilk subat annesi kim olacak acabaaa???

oyun kuralları geregi bu saatten sonra alınmış sezeryn randevusunu kabul etmem normal dogum olsun 1 subat olsun guclubacismileheheheeheeopuyorumnanaktan

Evet bakalım ipi kim göğüsleyecek

Ne oldu Ebruuuu

selam kızlar ...havvacım yeşermişsin hayırdır:))

havvacım eşim son anda bana bir sürpriz yaptı, kızımın adını değiştirdi canım,kızının adını sinem koymazsa gözleri açık gidermiş deyip beni cerenden vazgeçirtti,çocukların ikisininde isimlerini ben koymuştum kızımın adını babası koysun ne yapalım dedim, kızımın adını zeynep sinem olarak düzeltirmisin canım ya....
sonradan fikrimi değiştirmeyeyim diyede bugün gitmiş nüfus cüzdanını çıkartmış artık kızımın adı kesin değişmez...

selmacım allah analı babalı büyütsün canım maaşallah çok şirin bebişin sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
shinede doğum yapmış allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…