CR20012006 canım tahlili hastanede yapacaklarmış. Doktorum öyle dedi sabah 8 de orda olacağız tahlillere göre 11 gibi doğum olur dedi. Ama 1 hafta önce kan testi, şeker ölçümü gibi testler yapılmıştı.
Kızlar az önce geldim doktordan perşembe günü sezeryan oluyorum.eyvahedigeldismile
Cuma yada cumartesi diyordu doktorum bugün perşembe dedi suyum azaldığı için bekletmek istemiyor.
Oğlumun kilosuda 3422 gr. olmuş. dualarınıza ihtiyacım var..
hımmm....demekki benim yarın testi ve şeker ölçümüm yapılacak bana tahlil yapacam dedi ne oldugunuda sormadım nedenseCADIARZU
teşşekkür ederim canım saglıkla bebeğini kucagına alırsın inşaalaah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlısı olsun cnm benimde tam tersi perşembe olucaktı dr mun işleri gereği ctesiye ertelendi allah hayırlısıyla hepimizi kurtarsın inşallah:ecrin_bebek:
selam kızlar iki annemiz daha doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün. yoğunluktan bir türlü buraya bakamıyorum sürekli temizlik ev toplama modundayız yaptıkça yeni şeyler çıkıyor artık fazla sokağa da çıkamıyorum evin içinde sıkıldıkça bişilere vuruyorum kendimi. dün dr kontrolümüz vardı herşey iyi çıktı haftaya pzt catına bakıcam dedi yusuflardayım bilmiyorumkismile
Zehracım sonunda geliyor ha bebişin ben de merakla iyi haberlerini bekliyorum arkadaşım Allah güç kuvvet versin sana gözünüz aydın
CR20012006 benimkinde tık yok hayatım ben ocak nasıl geçicek derken subat oldu nerdeyse, iyi ki annemler var kafam dağılıyor yoksa bugünleri nasıl geçirirdim bilmiyorum
mrb subat anneleri bayadr giremedm biz 1 şubat pazartesi sabahı kızıma kavuşacm nasip olursa dualarımız sizinle sizde bizden eksik etmeyin canlarım dualarınızı...
hakkaten vallahi yaa...ee herkes beklemede diye m boyle.. ne biliyim bir sıkıntı var ama cozemedim millet memlekte gitti internet mi yok ne.. he bi de evin de interneti yok milletin belki ondandır herkes artık izinli evinde ya. anlamadım gitti..ohaoldumsmilekızzz escos bizden başka kımse yok
topiğin eski tadı kalmadı saatlerce sayfa bile ilerlemiyo eskıden 1 saat girme onlarca sayfa ilerlerdi......
Ebrucum sıkma canını... Erkekleri böyle işte ne yaparsın...
offf kızlar yaa eşim akşamları büroya gidiyor çalışmaya çok sinir oluyorum allah göstermesin birşey olsa ne yapçam ben yanımda olsun istıyorum ama benı düşünen yok neymış daha günüme varmış sankı kontratı var offf offf:sinifsinif:
erkeklerin hepsi öyle başlarına gelmedikleri için bende bugün bebek az hareket etti dedim hiç etmezse o zaman kötü az hareket ettiyse bişey olmaz diyo tıpçı ya ayy allahım yaa
ayyy işte ondan bir tane bizdede var ağrım olsa da bunlar normal dayanıcaksın olacak bunlar gibi sözler ediyor profesör..
Allah bize sabır versin sinirlerimi bozmamaya çalışıyorum ama olmuyo belki 1 aydır ayak ağrısından ölüyorum geceleri ağrıdan ağlıyorum bizimki dayan yapıcak bişey yok uyuyamıyorum falan diyo kendisinin bileği acımış pazar günü nerdeyse mahalleyi ayağa kaldırcak gece yarısı beni uyandırıp krem soruyo bunun böylesine ne dersin??
Alacaksın oklavayı Sevilcim, Ebrucumklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?