ebruli sen nasılsın inş iyisindir
aa ne değişik.. demişlerdi zaten evde doğum pek yaygınmış amerika ve ingilterede.. ama hastane ortamı tam donanımlı evde oyle olmaz ki.. peki ebe mi giriyor doguma doktor mu orda... biz iyiyiz valla ka rkış kocaeli işte...tatlim ben 1 ay gecti ingilteredeyim burdaki ebemiz var burda dogurmaya geldim ya bugun ebe sordu evdemi dogurmak istiyosun hastanedemi hastanede dedim evde sikilirim birde riske girmem sen nasilsin cnm bebis nasil
ay ben de biraz fast food yedim valla ozellikle 5-6 cı aylarda bi de ilk 1 ay..birşey olmaz ama aşırı yememelisin birkereyle birşey olmaz
ben neler yedim ama kızımın maşallahı var özellikle fast food bayağı bi tükettim ....
dogru valla hadi hayırlısı olsun cnm optk:Saruboceq:eskos cnm evet ebede yanimda olcak doktorda hastane daha iyi riksli bisi olsa hemen mudahele edicekler kocaeli de merkez hastanesine gidiyodum pelin hanima cok memnundum orda dogursadim onun ameliyata girmesini isterdim doguma ama olmadi ebemiz zenci ama cok iyi biri eskos cnm 3 gun kucuksun benden
selam kızlar
fatocum tebrikler kaydirigubbakcemile2
bende 37+1 oldumara ara sancılarım basladı doktor 1 hafta sonra artık otur bekle dedi
allah yardımcımız olsun
voles napıyo bilen var mı bu arada
Kızlar az önce geldim doktordan perşembe günü sezeryan oluyorum.eyvahedigeldismile
Cuma yada cumartesi diyordu doktorum bugün perşembe dedi suyum azaldığı için bekletmek istemiyor.
Oğlumun kilosuda 3422 gr. olmuş. dualarınıza ihtiyacım var..
ayyy hadı hayırlısı canım cok az kalmıs cok sevındım dualarımız senınle kaydirigubbakcemile2Kızlar az önce geldim doktordan perşembe günü sezeryan oluyorum.eyvahedigeldismile
Cuma yada cumartesi diyordu doktorum bugün perşembe dedi suyum azaldığı için bekletmek istemiyor.
Oğlumun kilosuda 3422 gr. olmuş. dualarınıza ihtiyacım var..
ben bu akşam doguracam herallde dün gece biraz sancım vardı gecti sabahtan belli ara ara gelip gidiyo anam içimi bi korku kapladı hasempatiksalakcinni
Zeynep, CR20012006 çok teşekkür ederim kızlar ama çok heyecanlandım.
Cuma olacaktı zaten bir günle ne değiştiyse bende kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?