Yaz canım maşallah bebişine....
Papatyacım kilodan ziyade sağlıklı olsun da sen onu besler büyütürsün sütünle...
ay sorma yaaa nasıl alınıyor hem de... amannn benm arkadaşım da 20 kilo aldıydı gecen misafirliğe gttik hamile kaldığında daha topluydu valla tığ gbi olmuş.. uyusuzluk emzirme.. sürekli bebiş bişiler istiyor.. iki dakka duramadı yerinde anaaamm dedim biz de boyle olcaz.. ben şimdi sanıourm yatırcaz uyucak kalkıcak emcek uyucak. ama bir emziriyor bir masaj bir gaz cıkarma tam uyudu derken uyanıyor sıkınıyor megere tuvaletini yapmış açtı çişmiş temizledi yeni be zkoydu kapattı sıkındı pırt cırt sesler geldi kakasını yapmış açtı... böyk bir kokuuu kakasını yapmış bezi yeniden değiştirdi.. kapadı güldü bebecik... çok tatlıydı ama annesne bi bakışı var sorma sevgi dolu o bakışa değer beeeeee dedimmm.. sonr ayeniden emme uyumaa... aynı şeyler. bu ne döngü böylee dedim.. kızcaaz da gıld.. hadi ben konuşmayayım goreceksin den de.. dedi....valla 250 gr poposu var sığdıramıyorkaydirigubbakcemile3 bi o tarafa atıyo bi bu tarafa yavrum
Sorma Esa ya benim de 1 aydır iştahım çok açıldı. 3 haftada 3 kilo almışım
Güzel haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan
oyleler canım sorma..ben acayip hurma aşeriyordum yiyordum.. ama erken doguma neden oluyormuş bugunden sonra yemem artık!!benımkıde bazen cok hareketlı bazen durgun ne iş bende anlamıyorum kafasına gore takılıyor salakcinni
ben de yarın doktora gitcemmm cok heyecanlıyım!!eyvahedigeldismileıyi haberlerle gel canım...
Yaz canım maşallah bebişine....
Papatyacım kilodan ziyade sağlıklı olsun da sen onu besler büyütürsün sütünle...
Realage : Sağlık Haberleri : Hayata İlk Bakışın Fotoğrafları
Kızlar bi bakın yaaaa opuyorumnanaktan çok tatlılarrrr
ben de yarın sabah doktora gitcemmm cok heyecanlıyım!!eyvahedigeldismile
gülşah naber canım ya bende istedim 2 şubat..ama doktorum yok şuan 5 şubatta gelecek.dedi istersen başka doktor girsin doguma.yani 2 şubatta uygun dedi.amaan düşündüm ne işi var başka doktorun benle.bende vazgeçtim 5 şubata karar verdim.ama bayagı istemiştim yani..
sanki içime dogmuş bu 5 şubat.ya kızlar taa ilk haftalarda dogum tarihlerini yazdırıyorduk yarene bende muhtemelen 5-6 şubattan biri olur demiştim.ben o tarihi biliyomuşum demekkizemuszemus
ben de yarın doktora gitcemmm cok heyecanlıyım!!eyvahedigeldismile
yarın nts ye sokar seni.hadi bakalım güzel haberlerle gel.
çatıyı sormuştum ben doğum başladığı zaman bakıyoruz demişti erkenden bakmıyo yani stgres yapma sakın onu.
oğlunu görcen ne güzel.gamyoncuiremsu
meleksen maşşallah bebişinee de sen kocaelnde misin yoksa ingilterede mi şu an nerden bildiriyorsun :)) biz seni gttin sandk..merhaba kizlar nasilsinizben iyim bugun ebemizle gorustuk dun ultrasondaydik hersey iyi kizim 3200 gm olmus dogum kanalina girmeye baslamis ebemiz bir sorun yok normal dogrucaksin dedi artik gelsede sorun yok bebekte dedi idrar falan aldi 4 subat yine kontrol bizden boyle bebeklerini kolarina alan arkadaslara allah agislasin bir omur anali babali olsun yavrulari dilerim saglikli
sen de de cok halsizlik var galba ben oyle anlıyorum cnm.. allah kolaylık versin hepimize...herkese merhaba,nasılsınız kızlar??? ben bi geçmişi okuyayım da geleyim,birikmiş yine
kızlar burcu berru diye bi kız vardı ne oldu ona?
bi de hazır ton balığı yesem bişiii olur mu şimdiye kadar hamilwliktw hiç yemedim bikaç yerde yemeyin diyor diye..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?