Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canlarimm ne haber?bende yeni eve geldim! kocisle biraz carsida gezdik . sonra hic yürüyüs yapmiyordum birazda yürüyüs yaptim ama baya iyi geldi. normalde odadan odaya gidemiyodum inannin kizlar ayakkabimi bile giyemiyodum ama inannin bacaklarim nasil acildi baya iyi oldu! gercekten tavsiye ederim. artik basliycam bu sefer! gerci hep basliycam diyorum ama bitürlü baslayamiyorum anacim :kedi: bi üsengecliktir gidiyo vallaaeyvahedigeldismile
selam canlarimm ne haber?bende yeni eve geldim! kocisle biraz carsida gezdik . sonra hic yürüyüs yapmiyordum birazda yürüyüs yaptim ama baya iyi geldi. normalde odadan odaya gidemiyodum inannin kizlar ayakkabimi bile giyemiyodum ama inannin bacaklarim nasil acildi baya iyi oldu! gercekten tavsiye ederim. artik basliycam bu sefer! gerci hep basliycam diyorum ama bitürlü baslayamiyorum anacim :kedi: bi üsengecliktir gidiyo vallaaeyvahedigeldismile
Topik iyice ıssız artık. Ağırlaşmadan ziyade msn'ye bağlıyorum ben. Çatı muayenesinden ben de korkuyorum. Sezeryan planladığım için doktora bu muayeneyi istemediğimi söyleyeceğim. Umarım kabul eder.
Hulen bebek şekerini yaptırdın mı sen de?
ya yok, nerden yaptıracağımı bi bulsam yaptıracam ama bi türlü bulamadım ben adanada. dün hatta hastaneden çıkınca (özel adana- atatürk cd) karşıda bi şekerlemeci var ona sordum. bebek şekeri nedir, onu bile bilmiyorlar. küçük saat civarı bi yer tarif etti ama anlamdım nerde. senin bildiğin bi yer var mı?
Evet ben de geçen hafta keşfettim. Çok fazla model vardı seçemedim. Haftaya bi daha giderim ya da öbür haftaya kısmetse tabii. Baraj yolunda iki tane ışıklı kavşak var. Onların aşağıda olanı. Köşede ünlü bi fotoğrafçı var hatta. O sokakta okul da var. Geniş bi sokak. Tam köşesinde çiçekçi de var. Sokağa doğru bak görürsün. Biz baraj yolunda bi mobilyacı gördük bebek üzerine. Durup oraya bakalım dedik. Durabilmek için de tam ışıklı kavşak ya arabanın burnunu sokağa soktuk karşımızdaydı. Baraj yolundan görünüyor sokak dediysem de. Yani özetle baraj yoluna gir, Turgut Özal'a doğru kuzeye çıkarken ilk kavşakta sağda.
gunaydın kıızlarkaydirigubbakcemile2
gunaydın kıızlarkaydirigubbakcemile2
Fiyatlar en pahalısı 3TL. 1 küsürle 3 arası değişiyor sanırım. Ben beğenip beğenip fiyat sordum böyleydi. Belki daha azı daha da fazlası varsa bilmiyorum.