2010 Şubat Anneleri

Pembe Canım hayırlı olsun bebişin. İki haftalık hamilelik çıkmaz ki kanda da olsa

canım bende ilk öğrendiğimde iki haftalıktı...
ama şimdi çok şükür 37 haftalık ay ne çabuk geçirdik o günleri benim ilk 5 ay kabus gibiydi hiç bitmeyecek sanmıştım...eyvahedigeldismile

Duru canım az kaldı evet. Ben dqah ayeni ayrıldım izne. Temizlik için de kardeşim geldi şimdi. Sağolsun mutfağı temizliyo.yavaş yavaş. Temizlik yeni başladı yani. Ben de dinlene dinlene yardım ediyom ona. Sancılar, kasılmalar başlar yavaş yavaş sende de.Yalancı sancılar onlar. Ama sen yine de sıklığını kontrol et. Düzensiz ve dinlenerek geçen ağrılar olmalı. biliyosundur.
enim bebiş de ters. Perşembe kontrol var bakalım dönmüş mü.. Ama bacak aram da ağrıyo. baaklım açılma falan var mı....Of beklemesi ne zor ya....

kızlar sizin günlere bkınca bana daha çoook var gibi ama sancılar başlıyorum benim kız doğum kanalına girmişti ama ben hep kafasını göğüsümün altında hissediyorum döndü kaliba Salı gün gidicem bakalım ne diyecek.Ebru-Havva sizin az kaldı heyecan doruktadır şimdi.dün kardeşimle ablam geldi temizlik işimde bitti erken oldu ama olsun en azından cam-perde zor olanlar bittiolmadı ben doğuma gidince üstte bi temizleseler yine yeter.

bu son günler daha zor geçiyor sankı
benımde annem sağolsun zor işleri bitirdi dediğin gibi biz doğuma gidince birileri elbet bir süpürge tutar..yeterkı hayırlısı ile doğuralımzemuszemus

Duru canım az kaldı evet. Ben dqah ayeni ayrıldım izne. Temizlik için de kardeşim geldi şimdi. Sağolsun mutfağı temizliyo.yavaş yavaş. Temizlik yeni başladı yani. Ben de dinlene dinlene yardım ediyom ona. Sancılar, kasılmalar başlar yavaş yavaş sende de.Yalancı sancılar onlar. Ama sen yine de sıklığını kontrol et. Düzensiz ve dinlenerek geçen ağrılar olmalı. biliyosundur.
enim bebiş de ters. Perşembe kontrol var bakalım dönmüş mü.. Ama bacak aram da ağrıyo. baaklım açılma falan var mı....Of beklemesi ne zor ya....

benımkı dönmüş şekerim darısı başına...:emir_bebek:

hepinize selam kızlar
fatolinacım allah kurtarsın inşallah bir an önce

selam kızlar ne haber ne var ne yok msn çöktü benim merak etmeyin dün doktordaydım nst iyi çıktı salı gene gidicem bakalım hayırlısı...fatolina gelcek senin bızdık galibaaaa

selam kızlar. gene ewdeyım gene ewdeyım ıkıye ayrılcam sıkıntıdan az kaldı mafoldumben
benımde sancım war bugun gene az az... bu ılacları bosuna mı alıyorum anlamadım gıttı alsamda agrıyo almasamda agrıyo!
salıya falan gecmezse yıne doktora bı alo dıcem artık napıyım :sinifsinif:
su 36-37 haftaları bı gorseydım bı 18 gun daha gecseydı de 37 haftam dolsaydı bı ohh cekıcem ama... boyle sancılandıkca tedırgın oluyorum üffffffff mafoldumben

selam kızlar. gene ewdeyım gene ewdeyım ıkıye ayrılcam sıkıntıdan az kaldı mafoldumben
benımde sancım war bugun gene az az... bu ılacları bosuna mı alıyorum anlamadım gıttı alsamda agrıyo almasamda agrıyo!
su 36-37 haftaları bı gorseydım bı 18 gun daha gecseydı de 37 haftam dolsaydı bı ohh cekıcem ama... boyle sancılandıkca tedırgın oluyorum üffffffff mafoldumben

sorma zeynepcim 36-37 haftalar daha zor geçiyo bendede az az sancı var gibi bugün ama nst de çıkmadı hayır olsun inş.

bu arada dun esra ıle konustum (voles) soylemeyı unuttum sıze cok pardon ya tamamen cıkmıs aklımdan... salı gunu gıdıcekmıs kontrole daha dogurmamıs ama sancıları baya artmıs bu hafta beklıyorum dıyodu. ıyıymıs herkesı cok opuyodu selamı var cok cok...
artık bırı bı dogursun be soyle 37-38 lerde olan bırınden sıftah beklıyoruz topıgımız senlensın bebıs resımlerıyle kaydirigubbakcemile2

selam kızlar ne haber ne var ne yok msn çöktü benim merak etmeyin dün doktordaydım nst iyi çıktı salı gene gidicem bakalım hayırlısı...fatolina gelcek senin bızdık galibaaaa

serap bende bugun senı dusundum valla napıyokı falan dıye laptopu bırakıyomu evekaydirigubbakcemile3

sorma zeynepcim 36-37 haftalar daha zor geçiyo bendede az az sancı var gibi bugün ama nst de çıkmadı hayır olsun inş.

zorluguna razıyım ınan tatlım ya boyle tedırgın oluyorum korkuyorum agrım oldukca pımpırıklı bırının tekı oldum cıktım bu cadı sayesınde kaydirigubbakcemile

bu arada dun esra ıle konustum (voles) soylemeyı unuttum sıze cok pardon ya tamamen cıkmıs aklımdan... salı gunu gıdıcekmıs kontrole daha dogurmamıs ama sancıları baya artmıs bu hafta beklıyorum dıyodu. ıyıymıs herkesı cok opuyodu selamı var cok cok...
artık bırı bı dogursun be soyle 37-38 lerde olan bırınden sıftah beklıyoruz topıgımız senlensın bebıs resımlerıyle kaydirigubbakcemile2

ayyy zeynep sen adamı oldurursun kız nası guldum yazdıklarına kaydirigubbakcemile3 hakkaten bırı dogursun yahuuuuaklinialirimsmile

bende diyorum nerde bu hatun
iyi bari herşey yolundaymış sevindin canım
bize msn mi dayanır benimde geçen öyle oldu yeniden yükledim
gelsin artık hayırlısıylada ısırıyım o totoşunu cimcimenin :ecrin_bebek:

sıkma canım kendini sende ne sıkıyosun
biz geldikte ne oldu sankim 38.haftaya hala bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
sancılar olcak rahim hazırlıyo kendini bi ılık duşa falan gir iyi geliyo tatlım

serap bende bugun senı dusundum valla napıyokı falan dıye laptopu bırakıyomu evekaydirigubbakcemile3

ah canım çok sağol valla bıraksada msn yok yaptırıp bırakır sanırımmm yoksa evde tüm gün sizle haberleşmeden çatlarım ben fallaaa :gitme::gitme::gitme:

iyiyim yavru kuşum ne olsunn msn ye sinir oldum beceremedim gitti kızımın rahatı iyi valla teyzesi ipek böcüğün ne yapıyo bakımmm

kaldır msn ı tekrar kur canım. ıpek bocugum de napsın fır donuyo sıkıldım yawrum heralde babasıda gelsın gelsın dıyıp duruyo. ben ıcımde tutmaya calısıyorum adam cagırıyo gel kızım sen bakma anneye dıye :oklava:

Back
X