2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

uyku icinde uyku tulumu kullandım. özellikle gece uykusuna yatarken kullanın. bebek onun icine girince de hemen gece uykusuna gectigini anlıyor. bizimki fermuarı çeker çekmez gözünü kapardı 1 -2 aylıkken.

uyku icinde uyku tulumu kullandım. özellikle gece uykusuna yatarken kullanın. bebek onun icine girince de hemen gece uykusuna gectigini anlıyor. bizimki fermuarı çeker çekmez gözünü kapardı 1 -2 aylıkken.

uyku tulumunda bir sürü seçenek var sen normal tulum gibi olanlardanmı kullandın canım

çağlayan unibaby ilk baslarda haftada 1 paket gider. oyle hesap et. ama ilk 1 ay benimde tavsiyem mothercareden pamuk al onları ıslat ılık suyla tabiki. soguk olursa bebegin aglar. ben kalariferin üzerinde su tutardım altını degistirirken pamugu ona sürüp temizlerdim. ama sonra 1 ay sonra yani unibaby ye geçtim. bazen jokerde falan kampanyalar oluyor. onları takip edersen uygun fiyata alırsın. digerlerinden biraz pahalıya gelebiliyor. bizim oglan 8 aylık oldu. artık altını prima, dalin yada baska markalarla temizliyorum. ama yine mutlaka alkolsüz olanlarla. en son da unibabyle siliyorum. yüzünü ellerini flanda unibabyle siliyorum. unibaby yenidogan olanıyla tabiki.

Buketcim bebek bezini sen stok yaptın mı,birde çeşitli bakım ürünleri kullanmak bebeğe zararlı değilmi hani hepsini bir markadan kullansak olur mu,yada şöylemi oluyor her bebeğe o bakım ürünü iyi gelmeye bilirmi.[/QUOTE]

canım ben çok fazla stok yapmadım. İlk ay primanın yenidoğanını kullanmıştım. Islak mendille hiç poposunu temizledim. doktorum ıslak pamukla temizle demişti. İnş. bu bebişimdede aynısın yapıcam. Islak mendili vücut temizliğinde kullandım Poposunun dış çevresini sildim koltuk altlarını sildim. Kızımda 15 eylülde doğmuştu evim çok sıcak olamdığı için hergün yıkayamıyordum ondan. Dalini sadece bebeyağını öneririm uzun süre nemli tuttuğu için.

Ben bebek şampuanı dalin almayı düşünüyordum ama göz yakmıyor diyor mustela daha mı iyi diğerlerine göre

çağlayancım ben bezleri 6.ay bittikten sonra her markete gittiğimde alıcam görümcemde öyle yapmıştı çok işine yaradı ıslak mendilide ilk başta ıslaj pamukla silicem sonra mendil alıcam inş

Peki boy ve kg'sı nasıl olacak çok değişken diyorlar ama :))

Uyku tulumu hangi marka almıştın canım sen

dalin, nivea göz yakmıyor demesine aldanma yakıyor. mustela kesinlikle yakmıyor. güvene bilirsin.

bebek bezinide cok yıgmayın popolar cok cabuk buyuyor elinizde patlar bezler. carrefourda kampanyaları takip edin.

Ben en iyisi bu yazılanların bir çıktısını alıyımda defterimin arasına kaldırıyım,unuturum yoksa,zeynep canım gelmen çok iyi oldu buraya bir sürü şey öğrendim sayende
Buketcim sanada tabi teşekkür ederim canım,zaten sen bizim topiktesin başını bol bol ağrıtırız artık :))

uyku tulumu olarak görümcem kendi kızınınkini vermişti. istikbalden almış fermuarlı çocuğu sıkmıyor.Ama bir yaşından sonra normal koldan ve bacaktan giyilen tulum kullandım.Kızım beş yaşında hala kullanıyorum uyku tulumu ,çok deli yattığı için üstü hep açık.

onu sormadım daha nasıl yaptı bilmem ama tam oldu elinde patlamadı bezler :))))9

ben sebamedi öneririm ama mustela da kullananlar memnun 1 yaşına kadar bunları kullancam ondan sonra dalin yada başka bir markaya geçerim heralde.
ilk zamanlar bebeği yağlarken eviniz soğuksa son tas suyuna yağ döküp vücuduna dökerseniz öylede nemlenmiş oluyo.tabiki masaj yapmak daha iyi ama aklınızda bulunsun.
bez stoğu yapmıyın bence 2 tane yeni doğan alın diğerlerşni bittikçe alırsınız.

okadar aceleci davranmayın. Çocuğun ihtiyacı hiç bitmez. Doğduktan sonra yine ucuz buldukça alıcaz zaten.Çoğu şeyi giydiremeden kullanamadan vermek zorunda kalabiliriz.

okadar aceleci davranmayın. Çocuğun ihtiyacı hiç bitmez. Doğduktan sonra yine ucuz buldukça alıcaz zaten.Çoğu şeyi giydiremeden kullanamadan vermek zorunda kalabiliriz.

Ben onun için işte soruyorum ya ne alalım ne kadar alalım diye elimizde patlarsa yandık,daha 6.ayda alış veriş yapıcam ama hiç olmazsa listem tam olsun ve aklımdaki soru işaretleri gitsin istiyorum canım ben

evet kıyafet konusunda özellikle hic aceleci davranmayın. ihtiyacı oldukca gidin alın. mesela külotlu coraplar cok kullanılıyor. ama onuda dogunca alabilirsiniz. birsürü şeyde hediye gelecek. hediyeler gerci hep büyük oluyor genelde.

internettende alısveris yapabilirsin tchibodan cünkü genelde int. daha cok çeşit oluyor ama magazada bulamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…