uyku icinde uyku tulumu kullandım. özellikle gece uykusuna yatarken kullanın. bebek onun icine girince de hemen gece uykusuna gectigini anlıyor. bizimki fermuarı çeker çekmez gözünü kapardı 1 -2 aylıkken.
aaaa konak olayındada tavsiyelerim var. mutlaka bebegi yaglayın banyodan sonra. kafasınada cok az damlatırsanız iyi gelir. biz sebamed kullanmamıza ragmen konak olduk. mustelanın bir köpük şambuanı var. konağı önlüyor. cok cok faydasını gördüm. hic gözde yakmıyor. hala onu kullanıyorum. 8 aydır aynı şişeyi kullanıyorm. cok ta uzun gidiyor. bebeyağınıda son durulama suyuna eklerseniz tüm vucuduna kolayca sürmüs olursunuz. kış olunca banyodan sonra bebegi açık tutmak zor oluyor yaglamak icin. hemen usuyorlar. ama banyodan cıkarırken sıkı sıkı tutun yaglı oldugu icin kaygan oluyorlar. allah göstermesin düşürürsünüz. en iyisi havluyu hemen yakınınızda tutup üstüne atmak. yeni dogan bebekler sıcagı cok seviyorlar. yeni kıyafetlerini banyodan sonra kalariferde ısıtarak giydirin cok iyi gelir onlara. penye battaniye cok kullanılıyor. ilk aylar fazla kirlenmiyor ama 3 aydan sonra cok sık kirleniyor. en az 2 adet olmasında fayda var. eldivende ben kullandım. cünkü tırnakları cok cabuk uzuyor. ama şapka kullanmadım. sadece banyodan cıkınca 1 saat taktım ısınana kadar. sonra cıkardım.
çağlayancım ben bezleri 6.ay bittikten sonra her markete gittiğimde alıcam görümcemde öyle yapmıştı çok işine yaradı ıslak mendilide ilk başta ıslaj pamukla silicem sonra mendil alıcam inş
uyku icinde uyku tulumu kullandım. özellikle gece uykusuna yatarken kullanın. bebek onun icine girince de hemen gece uykusuna gectigini anlıyor. bizimki fermuarı çeker çekmez gözünü kapardı 1 -2 aylıkken.
Ben bebek şampuanı dalin almayı düşünüyordum ama göz yakmıyor diyor mustela daha mı iyi diğerlerine göre
Peki boy ve kg'sı nasıl olacak çok değişken diyorlar ama :))
Uyku tulumu hangi marka almıştın canım sen
okadar aceleci davranmayın. Çocuğun ihtiyacı hiç bitmez. Doğduktan sonra yine ucuz buldukça alıcaz zaten.Çoğu şeyi giydiremeden kullanamadan vermek zorunda kalabiliriz.
okadar aceleci davranmayın. Çocuğun ihtiyacı hiç bitmez. Doğduktan sonra yine ucuz buldukça alıcaz zaten.Çoğu şeyi giydiremeden kullanamadan vermek zorunda kalabiliriz.
Uyku tulumu bu mu zeynep tchibo'nun sitesinden ekledim :))
evet canım bu ama mavisi... malum benimki oglan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?