Ben onun için işte soruyorum ya ne alalım ne kadar alalım diye elimizde patlarsa yandık,daha 6.ayda alış veriş yapıcam ama hiç olmazsa listem tam olsun ve aklımdaki soru işaretleri gitsin istiyorum canım ben
ama uyku tulumunun kolları yok ki???????????
ben dün buna benzer bişi gördüm çok güzeldi ama kolsuz olmaz diye almadım
alsaymışım keşkee(((((((((
arkadaşlar yeni gördüm bu topigi. Benim size önerim kesinlikle mükemmel çocuk yetiştirmeye çalışmayın ve kuzularınızı oldugu gibi kabul edin. mükemmel anne yada mükemmel cocuk diye bisey yok.
diger önerim gece uykusunu bebege ilk günden ögretin. bunun sistemide: gece bebeğin altını açmamak. uyandığında kendisiyle konuşup iyice uykusunu acmamak. ve gündüzleri aydınlık odada uyutup. geceleri karanlık yada loş odada uyutmak. 3 ay herşeye ragmen uyanacak emmek isteyecek ama bu sistemle 6. aydan sonra rahat edersiniz.
bez olarak prima kullandım 1 gün bile pişik olmadı. unibaby ıslak mendilden şaşmayın. ve yüzüne hep gülerek bakın ki güler yüzlü bir bebek olsun.
dogru anlamıssın yasmin. ben ilk 1 ay genelde değiştirmemeye calıstım altını. zaten bebeğe bunu ögretirsenizki zaten onlarda o şekilde oluyor nasıl oluyorsa geceleri kaka yapmıyorlar. ama baktın kaka yapmış eminsin tabiki degistireceksin o zaman. bekletmek olmaz. benim oglumu ben gece degistirmezdim. sabah 6-7 gibi degistirirdim. 1 saat içinde kakasını yapardı. cocuk senin düzenine uyuyor cünkü onun icinde oylesi cok rahat. gece uykusu onun icin yemek kadar önemli. ilk 1 ay emzirmeye kalkınca bakarsın kaka yapmışsa yada cok çişliyse değiştirirsin. sonra yavaş yavaş gece değiştirmeyi bırakırsın.
Uyku tulumu bu mu zeynep tchibo'nun sitesinden ekledim :))
Ha bi de pişik yapan bezler bebeğin cilt özelliğine göre değişiyo. Bunu denemeden öğrenemezsiniz. Tanıdıkların bebişlerine pişik yapan sizin bebişinize yapmayabilir. ya da tam tersi de olabilir.
Ben hamileyken Kk da okumuştum. Kalça arası geniş olduğu için Huggies i öneriyorlardı. İlk zamanlar kalça çıkığına tedbir olsun diye. Bizim arkadaşın kızı kalça çıkığı sınırındaydı ve dr iki bez üstüste bağlatıyodu.
bişey merak ediyorum hamileliğinde göğüslerine bişey kullandınmı ben 5 aylık hamileyim göğüs uçlarım çok acıyo bebeğim doğduğunda emziremezsem diye korkuyorum..
he heee
ben tam da öyle yaptım
boy boy 17 tane çıtçıtlı body
10 lu hastane çıkışı
3 tane 0-3 ay tulum
2 tane pijama takımı ama onlar 3-6 ay
ilk 3 ay için yeter mi diye düşünüyodum yeter gibi sanki
sırada 3-6 aylık alt üst takım alıcam çok değil 3-4 tane
sonra gelişimine göre alırım iri mi olur ufak mı olur belli olmaz ki şimdi
bi de battaniye aldım hastane çıkışında da var etti 2 bi de triko battaniye istiyorum belki b,i penye daha
kış bebeleri battaniyeli, olacak hep
0-3 ay tulumlarım kadife değil penye havalar kışın soğuk ama evler kaloriferli sıcacık gerek yok kadifeye diye düşündüm sıkıca giydirir sararız battaniyeye
bi de ben arabayı hemen almıcam
zaten ilk zamanlar kış ve araba kullanılmaz
port bebe düşündüm
nisan sonu mayıs gibi alırım arabayı di mi?????
aaayy bi de alt açma aldım tavşanlı:)))))çok tatlıııı sağlıkla kullanalım hepimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?