arkadaşlar alışveriş için bi hayli sabrsızım bebek odası takımlarını gezmek görmek istiyorum aklımda belirleyim diye bide çocuk odamda duvardan duvara normal kapılı dolap var bebeğin odasının rengine göre onun kapaklarını değiştirip sürgü yaptırmak istiyorum sizce erkenmi biraz daha beklemelimiyim..
Akşam yazdıklarınızı okudum gene çok güzel bilgiler vermişsiniz kızlar saolun ben şimdi size ne zamandır aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum
1.Bebekleriniz için hangi şampuan ve bebek yağını kullandınız ve pişik kremi
2.Bebeklerin kıyafetleri için hangi deterjan ve kullandıysanız yumuşatıcı hangisi
3.Bebeklerin kıyafetlerini yıkarken nasıl ayrım yaptınız,renk dökme gibi olaylar yaşanıyormu
4.Bebek kıyafetleri için satılan bebek torbasından aldınız mı kullanışlı mı?
5.Bebeklerinizin tırnakları ve saçlarını taramak için markaların ürünlerini aldınız
Akşam yazdıklarınızı okudum gene çok güzel bilgiler vermişsiniz kızlar saolun ben şimdi size ne zamandır aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum
1.Bebekleriniz için hangi şampuan ve bebek yağını kullandınız ve pişik kremi
2.Bebeklerin kıyafetleri için hangi deterjan ve kullandıysanız yumuşatıcı hangisi
3.Bebeklerin kıyafetlerini yıkarken nasıl ayrım yaptınız,renk dökme gibi olaylar yaşanıyormu
4.Bebek kıyafetleri için satılan bebek torbasından aldınız mı kullanışlı mı?
5.Bebeklerinizin tırnakları ve saçlarını taramak için markaların ürünlerini aldınız
arkadaşlar alışveriş için bi hayli sabrsızım bebek odası takımlarını gezmek görmek istiyorum aklımda belirleyim diye bide çocuk odamda duvardan duvara normal kapılı dolap var bebeğin odasının rengine göre onun kapaklarını değiştirip sürgü yaptırmak istiyorum sizce erkenmi biraz daha beklemelimiyim..
yorumlarınıza açığızz
yorumlarınıza açığızz
bence çok güzel ben oğluma dolap almıcam dolabımmız var bir park yatak alıcam çünkü odası küçük 2 yaşa kadar yatıyomuş içinde normalde bakalım çok haraketli olmazsa yatar büyüyene kadarda evi değiştiririz gibi geliyor borcu bitiyıooo::))
bebeksi derken canım 2 sene sonrasını düşünerekten söyledim zemuszemusyeşimcim ne demek bebeksi :) e gelen de minnacık bi bebek zaten :)
bence de çok şirin...
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.
Ben de çok beğendim şimdi 1 yaşında oğlu olan arkaşım da bu modeli kullanıyo. çok da memnun.Bebişi de çok sevmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?