2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

bizim topige yazdim ama size de koyayim fikir olsun

kızlar İbrahim Saraçoğlu anne sütünü arttırmak için şunları verdi
1. taze beyaz üzün sabah 15 ö?leden sonra 15 tane
2. dereotu
3. beyaz dut 3 bardak suda kaynat yarısını öğleden önce yarısını öğleden sonra iç
4. 8-9 kuru incir yıka ortadan kopart 3-4 bardak suda 15 dk kaynat. yarısını öğleden önce yarısını öğleden sonra iç
5. 2 orta boy havuç taze sıkılmış

günlük yapın için diyo
hepsini aynı anda değil 1 hafta 1 hafta yapılmalıymış

arkadaşlar alışveriş için bi hayli sabrsızım bebek odası takımlarını gezmek görmek istiyorum aklımda belirleyim diye bide çocuk odamda duvardan duvara normal kapılı dolap var bebeğin odasının rengine göre onun kapaklarını değiştirip sürgü yaptırmak istiyorum sizce erkenmi biraz daha beklemelimiyim..

tam hatırlamamakla beraber galiba 22. haftamda falandım bende odayı aldığımızda.10 gün içindede teslim edilmişti.yaptıracaksan al kokusu çıkmıyor hele odasında yatıracaksan mutlaka al.ben doğurduğumda odanın kokusu halen duruyordu herhalde bi 2-3 aydır koku almıyorum. öyle erken alma gibi hurafelere inanmıyorum Hepsi Allaha emanetler.

bende net hatırlamıyorum ama 28-30 haftalık falandım sanırım oda alındıgında...
gelmesi neredeyse 1 ayı buldu zaten,problem yaşadık firmayla
leş gibi kokuyodu kızım doğana kadar anca çıktı kokusu desem yeridir.
hepsi Allah a emanet,bende erken alma gibi hurafelere inanmıyorum...

1)sebamed şampuan, dalin badem yağlı olanı
2) ilk altı ay hacı şakir granül, sonra ve hala omo baby
3)ayrım yapmadım 40 derecede hepsini yıkadım
4)hayır gerek yokki
5)bebdorun tırnak makası. Saçlarını nerdeyse 1 yaşına kadar taramadım çok azdı

1-ilk başlarda chicco nun yağı şampuanı ve pişik kremini kullandım sonra sadece şampuanı değiştirdim sebamet kullandım.pişik kremini çok kullanamdım alışmasın diye hafif bi kızarıklık olduğunda bepanten kullandım.şu anda pişik sorunumuz var hametan krem sürüyorum.
2-omo nun bebek deterjanı,dalinin yumuşatıcısı.
3-koyu renk olanları ayrı yıkadım ama renk dökme gibi bişey olmadı.
4-ben bebek torbası almadım ama fermuarlı yastık kılıfım vardı küçük parçaları onun içinde yıkadım.
5-ben tırnak makası,tarak gibi ürünleri mothercare den aldım çokda memnunum.

Teşekkür ederim anneler güzel bilgiler için,bunların hepsini toparlıyorum sonra kendi seçimimi sizin verdiğiniz cevaplar üzerinden yapıcam çok işime yarıyor verdiğiniz bilgiler a.s.

aynı benimde öyle canım benimde çocuk odamda duvardan duvara sürgülü dolabım var karyolasını ona takım aldım aralıkda almıştım ama teslimatı geç yaptılar baya bi sinir küpü olmuştuk..o karyolanın gelmesiyle okadar sevinmiştikki insan çok mutlu oluyo almak istiyosan al yada araştırmaya başla ancak zaten..

yeşim tepe home bak
büyüyüp genç odası olanlar var ama öyle cicili bicili değil daha spor ben öyle istiyorum:))))
%30 indirim varmış ben beğendim bi takım ama
bi da ankaraya sitelere bakıcam ben bembeyaz olsun istiyodum
tepe home dakiler çok güzel kaliteli ve kullanışlı ama meşe ve krem
beğenirsem alırım bende hemen değil ama 25-30 belki daha odamız badana olacak işimiz çok bizim

hepinize teşekkürler değerlendiricem tepe home da güzel fikir oraya bakmak aklıma gelmezdi bende bembeyaz olsun istiyorum azcıkta içinde tabi maviler olsun biraz kararsız yapıya sahibim oğluma en güzeli olsun istiyorum kolay karar veremem sizin al demeniz benim keyfimi yerine getirdi herkes bi erkendir tutturmuş gidiyor bende panikliyorum duvar kağıdı yaptırmak istiyorum daha odamızın çok işi var hemen yarın bakmaya başlayım ben saolunnn zemuszemus:lepi:

bu mobilyayı beğendim internetten sonradan çok bebeksi geldi sizce nasıl??

Eklentiler

• $61911443.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 35
yorumlarınıza açığızz

bence çok güzel ben oğluma dolap almıcam dolabımmız var bir park yatak alıcam çünkü odası küçük 2 yaşa kadar yatıyomuş içinde normalde bakalım çok haraketli olmazsa yatar büyüyene kadarda evi değiştiririz gibi geliyor borcu bitiyıooo::))

bizim odamız büyük ama ben yinede büyüyebilen beşik almıcam normal sallanan yatağını istiyorum dolabı şifonyeri sonra hevesim var arabalı yataklardan istiyorum tabi o zamana oğluşum beğenirse
şimdi ne yapıyosak kendi zevkimize göre sende inş. büyük eve çıkınca oğluşunun beğendiği şekilde yaparsın odasını..

yeşimcim ne demek bebeksi :) e gelen de minnacık bi bebek zaten :)
bence de çok şirin...
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.

Ben de çok beğendim şimdi 1 yaşında oğlu olan arkaşım da bu modeli kullanıyo. çok da memnun.Bebişi de çok sevmiş

yeşimcim ne demek bebeksi :) e gelen de minnacık bi bebek zaten :)
bence de çok şirin...
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.
bebeksi derken canım 2 sene sonrasını düşünerekten söyledim zemuszemus
Ben de çok beğendim şimdi 1 yaşında oğlu olan arkaşım da bu modeli kullanıyo. çok da memnun.Bebişi de çok sevmiş

ayy ne güzel bunu duymak içime sinmeye başlıyorr...

bence bebeksi:))))))))))))))))))normali de bu:)))))
tepe home dakiler daha klasik ama daha uzun süre kullanılır resim ekleyemiyorum ama
netten
caploonba royal bebek odası diye gir
bembeyaz bi takım var
benim favorim o ama bi de yakından görmek lazım
bembeyaz olsun istiyorum duvarlar açıkmavi olacak
perdeler de beyaz ve açık mavi halı da öyle
beyaz ağırlıklı ama mavi de var
oğluşumun gözleri de mavi olsun inşallah:)))))))
o takım 8-9 yaşlarına kadar rahat rahat kullanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…