merhaba güzel anneler..
size bir konuda sorum olacaktı...ben kız için örgü elbise ,beresi ve patikleriyle bir set almak istiyorum. kaba değil.çok şirinler..birde hırka alacam..sizce kaç yaş için alayım..bebeklerin üzerinde hoş durduğu dönem ne zaman..bir de kullanışlı olur mu çünkü 2 takım beğendim..bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum...
Eki Görüntüle 55670
Eki Görüntüle 55671
kızlar bu iki takımı ördürüyorum..2 yaş için ikisi de..umarım kullanışlı olur.biri merserize sanırım..
Eki Görüntüle 55670
Eki Görüntüle 55671
kızlar bu iki takımı ördürüyorum..2 yaş için ikisi de..umarım kullanışlı olur.biri merserize sanırım..
Eki Görüntüle 55670
Eki Görüntüle 55671
Eki Görüntüle 55670
Eki Görüntüle 55671
Eki Görüntüle 55670
Eki Görüntüle 55671
yaa çook güzel bende istiyorum, nerden sipariş verdin canımbilmiyorumkismile
Tecrübeli anneler, bi sorum olacakti malum kis bebisleri olacak yavrularimiz insallah tulum konusuna takildim ben, 0-3 aylik mi almaliyim yoksa 3-6 aylik mi??? 3aylikken havalar cok soguk olmuyo ceketle mi idare edilir?? hic bi fikrim yok yardimci olursaniz sevinirim
canim direk 2 numara al! hem bebgin rahat eder bacak aralari acimaz pisik olmaz en azindan!
deneyimli anneler yardımınıza ihtiyacım var. bu aralar marketlerde bebek bezleri indirimli, çok abartmadan bir kaç paket alıp kenara koymayı düşünüyorum. primanın yeni doğanları yeni bebek 1 numara mı 2 numara mı almalı. bebeğin kilosuna bağğlıdır tabi ama 1 numara gerekli mi? direk 2 mi almalı? siz nasıl kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?