2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

bencede 1 yaş al ancak seneye aralık itibari ile giydirirsin.bizim bebişlerin çoğu şimdiden 9-12 ay giyiyorlar hatta 1 aydan uzun zamandır 9-12 giyiyorlar.sende 1 yaş alırsan tam kışın giydirirsin.

evet bencede 1 yaş al hatta 1,5 yaş bile olabilir. cok yün şeyler bebeklere pratik olmuyor. biraz daha büyüyünce daha rahat giyerler. ben bebekken nerdeyse hiç yunlu birsey giydiremedim. bitek kücük süeter ve yelek giydi.

kızlar bu iki takımı ördürüyorum..2 yaş için ikisi de..umarım kullanışlı olur.biri merserize sanırım..

yaa çook güzel bende istiyorum, nerden sipariş verdin canımbilmiyorumkismile

canım ana sayfadan bebek örgülerini incelerken denk geldim.tırtılkurabiyem kullanıcısına sipariş vermek istediğimi söledim.net adresni verdi bende ordan beğendim..şu an link veremiyorum. msj sayım yetmiyor. örgücinivehobileri şeklinde ara istersen..

arkadaşlar çok sağolun..amin inşallah..daha doğmadan insanı kıyafet heyecanı basıyor..güzel herşeyi almak istiyor insan..ben örgü bilmediğim için kendim yapamıyorum ancak böyle alıyorum:))))

arkadaşlar ben 0-3 ay kıyafetlerini aldım yeterli diye düşünüyorum 2 tane hastane çıkışı 5li setlerdende 5 tane var sizce nasıl almalımıyım daha ...sormak istediğim esas soruda 3-6 ay kıyafetlerini kışlıkmı yazlıkmı almalıyım kaç aylıkken giymeye başlıyorlar şubatın 1veya 2 si doğum olucak gözüküyor...sizler bu zamanlardan geçtiniz neler giyildi ona göre başlıcam ...

Mayısa kadar giydik biz 3-6 ayllık kışlıkları. Zaten çok kalın olmuyo onlar. İki kat giydiriyordum mayıstan sonra(tabi havaların durumuna göre değişir.) da tek kat giydirdim. Ama altımızda çıtçıtlı badi vardı. Kısa kollu.

Tecrübeli anneler, bi sorum olacakti malum kis bebisleri olacak yavrularimiz insallah tulum konusuna takildim ben, 0-3 aylik mi almaliyim yoksa 3-6 aylik mi??? 3aylikken havalar cok soguk olmuyo ceketle mi idare edilir?? hic bi fikrim yok yardimci olursaniz sevinirim

mimix canım 0-3 ay kesinlikle tulum derim ben. Kucaklarken falan toplanmıyo. Ama zaten tulumlardan vazgeçme zamanı belli oluyo. Fazla da kullnamamak lazım çok çabık küçülüyolar. Bacakları içinde toplanıyo.Biz iki ay bile kullanamadık tulum. Alt üst pijama takımı giydirdim hep.

ilk 2-3 ay bebek kendini iyice toparlayana kadar bencede tulum daha iyi...

deneyimli anneler yardımınıza ihtiyacım var. bu aralar marketlerde bebek bezleri indirimli, çok abartmadan bir kaç paket alıp kenara koymayı düşünüyorum. primanın yeni doğanları yeni bebek 1 numara mı 2 numara mı almalı. bebeğin kilosuna bağğlıdır tabi ama 1 numara gerekli mi? direk 2 mi almalı? siz nasıl kullandınız?

ben oğlum 4 kilo doğmasına rağmen 1 ay 1 numara kullandım 3-4 paket kullanmışımdır herhalde.. sonra 2 numaraya geçtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…