2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

lohusa pijamanız kısa kollu olsun kış diye uzun kolluları almayın.zaten üstünde sabahlık varsa tamam işte.hastane çok sıcak olacak sonra eve çıkıncada bebek için sıcak olacak.üzerinize alacağınız bi hırka bi şal olduğu sürece çok kalın almayın lohusa teri adamı bitiriyor.atlet alın çok terliyorsunuz.
biraz zıt gibi olacak ama mutlaka yün patik edinin ayaklarınızı üsütmezseniz gazınız çabuk çıkar ne kadar sık gaz çıkartırsanız ve kalkıp yürürseniz sezeryan olacaklara söylüyorum o kadar çabuk iyileşirsiniz.
bebeğiniz için ufak sıcak su torbası alın sancılandığında beline koyarsınız , ayaklarının altına koyarsınız rahatlar.

süprizzzzz
süprizzzzz kaydirigubbakcemile5 yaaaa sen süpersinnnn....... duygulara tercüman olan süper bir yazzı buuuu tebrikler gerçekten çok başarılı olmuş teşekkürler zeynep ya bravo !!!!!:hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Arkadaslar yazdimi bilmiyorum ama aklima gedi simdi
Hastane için terlik alirsaniz en az iki numara büyük alin kizlar
son aylarda ayaklariniz sisicek ve dogumdan sonra davul gibi oluyolar
Ben almistim yanima ama giyemedim ayak parmaklarim zor girdi :)))
Bu sisliklerin inmesi 15 günü buluyo aklinizda olsun

Bu şişme işi bana olmaz diye hayal kurmak istiyorum. Yazın bir arkadaşım doğum yaptı, doğumdan önce kızın ayaklarına baktıkça içim gitti. Sanki iki ayaktan tek ayak çıkmış gibi. Gerçi biz biraz daha avantajlıyız, yazın daha çok şişiyor insan

bu terlik ve pijama meselesi iyi oldu düsünmemiz gereken okadar cok sey var ki oyhh ins bisesi unutmayiz

kızlar göğüs ucu kremini hastane çantanıza koyun benim ilk gün hastanede yara oldu göğsüm ve sonrasında göğüs kalkanı kullanmama rağmen ağlayarak emzirdim kızımı... siz bunları yaşamamak için tedarikli gidin..

Göğüs ucu kremi olarak hangi ürünü almamız lazım

evet insan şişiyo ama emzirmek birebir... ben geceleri emzirdikten sonra üstümden ter boşalıyodu... 2 haftada ne karnım kaldı ne şişim... 1 haftalık lohusayken kızımı topuk kanı için dr. götürdüm insanlar inanamadı yeni doğum yaptığıma..

bu arada bebek yeni doğduğunda çok fazla ememediği için (malum çabuk yoruluyolar) sık emmek istiyo o yüzden göğüs ucu kremi uzun süre göğüste kalmıyo.. temizleyip emzirildiği için.. buda işin dezavantajı.. her emzirmeden sonra hemen krem sürün kurumasına müsade etmeyin.. kurursa ve bebek o kuru haliyle emdirilirse vay halinize...

Son düzenleme:
evet en iyisi lansinoh.ve 10 gr ının alın kızlar fazlası ile yetiyor.ben yarısını bile bitiremeden başkasına verdim.boşuna buyük almayın gerek yok mercimek tanesi kadar sürüyorsunuz zaten.çantanızın olmazsa olmazı olsun ve doğumdan çıkıp ilk emzirmeden sonra hemen başlayın.

ben doğum öncesi kullanmadım dr um erken doğumu tetikler göğüslerini uyarma dedi.doğumdan çıkınca sürdüm ıh mıh yaptım ama akşamına birşeyciğim kalmadı.

İkinci çocuğu yaparsam sırf emzirebilmrk için yapacağım valla. Ayşardır sıkıldım makineden ya...Ben de göğüs ucu kremi kullanmak istiyorum kardeşimmmmmm

merhaba güzel anneler..
size bir konuda sorum olacaktı...ben kız için örgü elbise ,beresi ve patikleriyle bir set almak istiyorum. kaba değil.çok şirinler..birde hırka alacam..sizce kaç yaş için alayım..bebeklerin üzerinde hoş durduğu dönem ne zaman..bir de kullanışlı olur mu çünkü 2 takım beğendim..bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum...

Canım en iyisi bir yaş için alman. Bu kış zaten battaniyeyle geçer. Minicik yelekler falan :)))) yaşlarına girdiklerinde hele de minik minik adımlamaya başladıysa daha şık durur. Yalnız naylon karışımlı olabiliyor birçoğu onlara dikkat et. Benim kendi düşüncem örgüyü kurutması yıkaması vs sorun olabiliyor. O yüzden tercih etmiyorum. Ama çok da güzel duruyor.

aaa kızlar,annemler bana doğumdan çıkınca daha ben ayılmadan ve bebek hiç emmeden soğan sürmüşler ne yara oldu ne bere ...hiçde krem falan kulklanmadım hiç bişi olmadı şükür aklınızda olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…