deneyimli anneler yardımınıza ihtiyacım var. bu aralar marketlerde bebek bezleri indirimli, çok abartmadan bir kaç paket alıp kenara koymayı düşünüyorum. primanın yeni doğanları yeni bebek 1 numara mı 2 numara mı almalı. bebeğin kilosuna bağğlıdır tabi ama 1 numara gerekli mi? direk 2 mi almalı? siz nasıl kullandınız?
ben oğlum 4 kilo doğmasına rağmen 1 ay 1 numara kullandım 3-4 paket kullanmışımdır herhalde.. sonra 2 numaraya geçtim..
bende yeni doğanını alma direk premium care ile başla çok dah güzel hiç dışarı sızdırmıyor bencede 2-3 paket 1 numara alabilirsin zaten günde 10 tane falan kullanıyorsun çok gidiyor
güzel annelerr benimde bir sorum var bu pişik kremi bebek yapı sabunu şampuanı felan bunların hangi markası daha iyi oluyo
tecrübeli annecikler bende bişi sorcam bu hastane çıkışları daha sonrada giyriliyomu yani en azından bir iki ay falan kaç tane alınmalı ben bi tane 5li aldım bide 8li alıcam başkada lamak gerkirmi
merhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim.az önce kontrolden geldim.moralim çok bozuk doktor bebeğin 2 hafta geri dedi.430 gr mış.o anda çok kötü oldum hiçbirşey soramadım doğru dürüst.böyle bir durum yaşayan var mı?çok kötüyüm ya.ilk aylar bulantı ve kusma çok olmuştu.5 kilo vermiştim.52 kilo ile başladım.bulantılardan sonra 47 oldum.yeni yeni yemeye başladım .şu anda 51 kiloyum.ne olur cevap yazın.
ben 1 numaradan 1 paket almıştım (primanın yeni doğanı)iyikide öyle yapmışım o paketten 1 tane bezimiz arttı hemen 2 numaraya geçmek zorunda kamıştık kampanya varken almak istediğiniz bez bence 3 - 4 filan olmalı çünkü en uzun ve en çok kullanılan bunlar diğerleri biterse yetmezse 1 paket olarak alınabilir bencebende yeni doğanını alma direk premium care ile başla çok dah güzel hiç dışarı sızdırmıyor bencede 2-3 paket 1 numara alabilirsin zaten günde 10 tane falan kullanıyorsun çok gidiyor
güzel annelerr benimde bir sorum var bu pişik kremi bebek yapı sabunu şampuanı felan bunların hangi markası daha iyi oluyo
tecrübeli annecikler bende bişi sorcam bu hastane çıkışları daha sonrada giyriliyomu yani en azından bir iki ay falan kaç tane alınmalı ben bi tane 5li aldım bide 8li alıcam başkada lamak gerkirmi
canım hiç canını sıkma bu senin kilonla alakalı değildir bebiş kendi kilosunuda en kısa sürede alıcaktır bak gör.geriden geliyo olmasıda bence çok problem değil bi çoğumuzunda böyle geriden ve önden gidenler olmuştu sen moralini yüksek tutki bebiş etkilenmesinmerhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim.az önce kontrolden geldim.moralim çok bozuk doktor bebeğin 2 hafta geri dedi.430 gr mış.o anda çok kötü oldum hiçbirşey soramadım doğru dürüst.böyle bir durum yaşayan var mı?çok kötüyüm ya.ilk aylar bulantı ve kusma çok olmuştu.5 kilo vermiştim.52 kilo ile başladım.bulantılardan sonra 47 oldum.yeni yeni yemeye başladım .şu anda 51 kiloyum.ne olur cevap yazın.
ben yaşamadım ama arkadaşlarımdan biliyorum kan ilacı içiyolardı onun dışında siyah kuru üzüm çok faydalıymış onuda dene istersen.Merhaba güzel anneler ve anne adayları,benim kansızlık problemim var her ay yaklaşık 1lt kadar düşüyor en son 10du doktorum giderek düşecek bu da hamilelik de normal dedi ama ben merak ediyorum siz de bu problemi yaşadınız mı? Neler yaptınız yükselmesi için? Ben kan ilacıma devam ediyorum ve sabahları 3 kaşık pekmez içiyorum daha neler yapabilirim? Teşekkürler şimdiden:1rolleyes:
arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için.benim son regl tarihim 14 mayıs.bu tarihe göre 23 hafta olması gerekiyor,ama kızımın gelişimi 21 haftalık gösteriyor.acaba geç döllenme ya da yumurtlama yüzünden oabilir mi bu sonuç?
deneyimli anneler yardımınıza ihtiyacım var. bu aralar marketlerde bebek bezleri indirimli, çok abartmadan bir kaç paket alıp kenara koymayı düşünüyorum. primanın yeni doğanları yeni bebek 1 numara mı 2 numara mı almalı. bebeğin kilosuna bağğlıdır tabi ama 1 numara gerekli mi? direk 2 mi almalı? siz nasıl kullandınız?
merhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim.az önce kontrolden geldim.moralim çok bozuk doktor bebeğin 2 hafta geri dedi.430 gr mış.o anda çok kötü oldum hiçbirşey soramadım doğru dürüst.böyle bir durum yaşayan var mı?çok kötüyüm ya.ilk aylar bulantı ve kusma çok olmuştu.5 kilo vermiştim.52 kilo ile başladım.bulantılardan sonra 47 oldum.yeni yeni yemeye başladım .şu anda 51 kiloyum.ne olur cevap yazın.
Merhaba güzel anneler ve anne adayları,benim kansızlık problemim var her ay yaklaşık 1lt kadar düşüyor en son 10du doktorum giderek düşecek bu da hamilelik de normal dedi ama ben merak ediyorum siz de bu problemi yaşadınız mı? Neler yaptınız yükselmesi için? Ben kan ilacıma devam ediyorum ve sabahları 3 kaşık pekmez içiyorum daha neler yapabilirim? Teşekkürler şimdiden:1rolleyes:
nivea pişik kremi ve ıslak mendili, chicco pişik kremi ve jhanson şampuan ve yağ kullandım ama bittikçe komili alıcam. numunesi gelmişti, çok beğendim. (milupa, baby star vb sitelere üye olursanız. numune gönderiyorlar belli dönemlerde..!)
Ben Chicco ve Babe kullanıyorum memnunum. Bübchen in de iyi olduğunu duydum...
hangi markanın iyi olup olmadığı konusunda kullanınca kendin karar verebilirsin canım çünkü kullanıcıya göre değişiyor.ben cansınbaby serisini almıştım şampuan-pişikkremi filan hepsi içinde ama ben oğlumun vücudunu amway sabunu ile yıkadım 4 ay filan ne pişik oldu nede başka bişiy ama her banyodan sonra bebeyağı masajı şart
dün markette gözüme çarptı daliinin bebek sabunu 2 lirayken sebamedinki 14 liraydı şok oldum ne özelliği var acaba çokmu iyi
arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için.benim son regl tarihim 14 mayıs.bu tarihe göre 23 hafta olması gerekiyor,ama kızımın gelişimi 21 haftalık gösteriyor.acaba geç döllenme ya da yumurtlama yüzünden oabilir mi bu sonuç?
tecrübeli anneler biberon olark ne öeneriyorsunuz dr. browns mu, chicco mu yoksa nuby mi
emzirdiğiniz zaman zaten biberona ihtiyaç olmuyor
ne zaman kullanmaya başladınız mamaya ne zaman geçtinzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?