2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

bende yeni doğanını alma direk premium care ile başla çok dah güzel hiç dışarı sızdırmıyor bencede 2-3 paket 1 numara alabilirsin zaten günde 10 tane falan kullanıyorsun çok gidiyor

ben oğlum 4 kilo doğmasına rağmen 1 ay 1 numara kullandım 3-4 paket kullanmışımdır herhalde.. sonra 2 numaraya geçtim..

bende yeni doğanını alma direk premium care ile başla çok dah güzel hiç dışarı sızdırmıyor bencede 2-3 paket 1 numara alabilirsin zaten günde 10 tane falan kullanıyorsun çok gidiyor

cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.

güzel annelerr benimde bir sorum var bu pişik kremi bebek yapı sabunu şampuanı felan bunların hangi markası daha iyi oluyo

tecrübeli annecikler bende bişi sorcam bu hastane çıkışları daha sonrada giyriliyomu yani en azından bir iki ay falan kaç tane alınmalı ben bi tane 5li aldım bide 8li alıcam başkada lamak gerkirmi

merhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim.az önce kontrolden geldim.moralim çok bozuk doktor bebeğin 2 hafta geri dedi.430 gr mış.o anda çok kötü oldum hiçbirşey soramadım doğru dürüst.böyle bir durum yaşayan var mı?çok kötüyüm ya.ilk aylar bulantı ve kusma çok olmuştu.5 kilo vermiştim.52 kilo ile başladım.bulantılardan sonra 47 oldum.yeni yeni yemeye başladım .şu anda 51 kiloyum.ne olur cevap yazın.

güzel annelerr benimde bir sorum var bu pişik kremi bebek yapı sabunu şampuanı felan bunların hangi markası daha iyi oluyo

Ben Chicco ve Babe kullanıyorum memnunum. Bübchen in de iyi olduğunu duydum...

tecrübeli annecikler bende bişi sorcam bu hastane çıkışları daha sonrada giyriliyomu yani en azından bir iki ay falan kaç tane alınmalı ben bi tane 5li aldım bide 8li alıcam başkada lamak gerkirmi

Evet canım kullanılıyo. Ben bir takım hastane çıkışı almıştım. Zaten çıkışlar da 0-3 ay oluyo. İlk doğduklarında kayboluyolar içlerinde. Daha almak gerekir miye sen karar ver. Nasıl istersen istersen tek takım ve tulumları da götürebilirsin hastaneye. Renk renk giyer...

Canım yaaa kıyamma... Sıkma canını olur böyle şeyler bir hafta sonra bir bakmışsın önde gidiyo. Bu senin kilonla alakalı değil. Bebeğin ve senin bünyelerinizle alakalı. Moralini yüksek tut ki bebişin de üzülmesin. Ayrıca bol bol meyve yemeye özen göster...

ben 1 numaradan 1 paket almıştım (primanın yeni doğanı)iyikide öyle yapmışım o paketten 1 tane bezimiz arttı hemen 2 numaraya geçmek zorunda kamıştık kampanya varken almak istediğiniz bez bence 3 - 4 filan olmalı çünkü en uzun ve en çok kullanılan bunlar diğerleri biterse yetmezse 1 paket olarak alınabilir bence

hangi markanın iyi olup olmadığı konusunda kullanınca kendin karar verebilirsin canım çünkü kullanıcıya göre değişiyor.ben cansınbaby serisini almıştım şampuan-pişikkremi filan hepsi içinde ama ben oğlumun vücudunu amway sabunu ile yıkadım 4 ay filan ne pişik oldu nede başka bişiy ama her banyodan sonra bebeyağı masajı şart

evet canım daha sonrada giydirebilirsin ama çok uzun değil bence senin aldığın 2 tane yeterlidir tulumlar çok kullanılıyor ve ayaklı altlardan bol bol edinin derim ilk zamanlar sızdırma bol oluyor malum:))
canım hiç canını sıkma bu senin kilonla alakalı değildir bebiş kendi kilosunuda en kısa sürede alıcaktır bak gör.geriden geliyo olmasıda bence çok problem değil bi çoğumuzunda böyle geriden ve önden gidenler olmuştu sen moralini yüksek tutki bebiş etkilenmesin

Merhaba güzel anneler ve anne adayları,benim kansızlık problemim var her ay yaklaşık 1lt kadar düşüyor en son 10du doktorum giderek düşecek bu da hamilelik de normal dedi ama ben merak ediyorum siz de bu problemi yaşadınız mı? Neler yaptınız yükselmesi için? Ben kan ilacıma devam ediyorum ve sabahları 3 kaşık pekmez içiyorum daha neler yapabilirim? Teşekkürler şimdiden:1rolleyes:

arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için.benim son regl tarihim 14 mayıs.bu tarihe göre 23 hafta olması gerekiyor,ama kızımın gelişimi 21 haftalık gösteriyor.acaba geç döllenme ya da yumurtlama yüzünden oabilir mi bu sonuç?

Canım onu bilemiyorum ama bu aylara göre genel paylaşımda hangi ay hatırlamıyorum ama ebe bir bayan vardı sorulara cevap veriodu. Bi de ona sorsan belki yardımcı olabilir sağlık sektöründe sonuçta. Bu arada benim de son adet tarihim 14 mayıs aynı gün seninle

ben yaşamadım ama arkadaşlarımdan biliyorum kan ilacı içiyolardı onun dışında siyah kuru üzüm çok faydalıymış onuda dene istersen.

olabilir bence dr un söyler zaten benimde 1 hafta önde bana erken döllenme demişti doktorum.

ben de direk 2 numara ile başlamıştım.

nivea pişik kremi ve ıslak mendili, chicco pişik kremi ve jhanson şampuan ve yağ kullandım ama bittikçe komili alıcam. numunesi gelmişti, çok beğendim. (milupa, baby star vb sitelere üye olursanız. numune gönderiyorlar belli dönemlerde..!)

bencede canını sıkma ve neler yapabileceğini düşün. daha düzenli ve yararlı şeyler tüketmeye bak. (ceviz, sebze, meyve, balık vb gibi)

2 tane yeter bence. bende öyle almıştım. sonra da kullanılıyor 1-2 ay.

yeşil yapraklı sebzeler ve kırmızı et de bol bol tüket. bizim minik kuş için önerdi dr. hatta pekmezden daha çok kan yapar dedi.

az önce dr dan geldik bu başkası.eski ultrasonlara baktı.hamileliğin her döneminde varmış.bu yüzden geç döllenme olduğunu söyledi.içim biraz rahatladı ama niyeyse tam olarak oh demedim.

teşekkür ederim hulen a.s.

Ben Chicco ve Babe kullanıyorum memnunum. Bübchen in de iyi olduğunu duydum...

teşekkürler

haklısın eliferdi teşekkürler

dün markette gözüme çarptı daliinin bebek sabunu 2 lirayken sebamedinki 14 liraydı şok oldum ne özelliği var acaba çokmu iyi

ben sebamedle başladım onunla devam ediyorum.. sebamed bu konularda bilinen marka diye tercih etmiştim.. hiç pişik olmadık konak ta olmadı..
ancak sen çocuğun için en iyisini bulursun bana iyi gelen sana gelmeyebilir.. içine sinen bişeyi alıp denersin..

2 takım almıştım 2 ay giydik çok fazla almaya gerk yok..

o kadar dert etme doktorun zaten kötü bişey olsa söyler ..
senin kilonla alakası yok hiç sıkma canını bebeğin yapısından da olabilir geç döllenmeden de.. 2 hafta geri ileri çok olur bunlar dert değil..

dün markette gözüme çarptı daliinin bebek sabunu 2 lirayken sebamedinki 14 liraydı şok oldum ne özelliği var acaba çokmu iyi

her pahalı olacak şey daha kaliteli olacak diye bi kaide yok ama diğerlerni de görünce kaliteli bişeyin o kadar da ucuz olması bana çok mantıklı gelmiyo

Bende 1 ay kadar 1 numara kullandım yanı 4-5 paket gitmiştir 2 saatte bir alt değiştiriyorsun.her emmeden önce altını değiştir demişti dr ilk ay çok bez gidiyor.alıp kenara atmak iyi fikir benim kızım da 3400 gr doğdu.

ilk 3 ay zaten hastane çıkışlarını giydiriyorsun.eve geldik bitti işi değil yani.ben tulumlardan çok memnun kalmadım sürekli kaka yapıyordu ve taşınca değiştiriyorsun tulumda tüm üstü soyman gerek ama alt olunca daha rahat ilk 3 ay üstten çok alt lazım oluyor.2 tanede sadece alt -üst takım olanlardan al derim yetmez çok sık kirleniyor.

arada bir olması sorun değil bizde yaşadık 2 hafta ilerde oldu 1 hafta geride oldu hani bunu sana 1 kere der sonraki ay normaldir yada 15 gün arayla gidiyorsunuz galiba.yani bi 15 gün sabır canım inşallah herşey yoluna girer.

bol meyveyi bende destekliyorum özellikle portakal.birde patlamış mısırda güzel kilo yapıyor hem anneye hem bebeişe sengözlerimebaksanab

he bak buda olabilir.

tecrübeli anneler biberon olark ne öeneriyorsunuz dr. browns mu, chicco mu yoksa nuby mi
emzirdiğiniz zaman zaten biberona ihtiyaç olmuyor
ne zaman kullanmaya başladınız mamaya ne zaman geçtinzi

tecrübeli anneler biberon olark ne öeneriyorsunuz dr. browns mu, chicco mu yoksa nuby mi
emzirdiğiniz zaman zaten biberona ihtiyaç olmuyor
ne zaman kullanmaya başladınız mamaya ne zaman geçtinzi

eğer çalışıyorsan bu ne zaman çalışmaya başlayacağınla alakalı ben ilk eve geldiğimizde sütüm gelmediği için 2 kere falan mama vermiştik avent kullandım sonra nasılsa 6 ay sonra işe başlayacağım deyip vazgeçtim biberon vermedim sonrada hiç almadı hiçbir marka farketmedi almayan çocuk almıyor deneyip bulacaksın ama arkadaşlar genelde dr. browns kullandılar

Ben ilk üç ay Dr. Browns kullandım. 120 cc olanlarından. Büyüdükçe Avent ve Chicco aldım . Chicco yu PBA sız olandan aldım. Diğerlerinde süt saklıyorum. Chicco da ısıtıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…