2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

tecrübeli anneler biberon olark ne öeneriyorsunuz dr. browns mu, chicco mu yoksa nuby mi
emzirdiğiniz zaman zaten biberona ihtiyaç olmuyor
ne zaman kullanmaya başladınız mamaya ne zaman geçtinzi

Doğumdan önce avent aldım ve 1 haftalıkken sarılıktan hastaneye yattı biberonla mama ve süt verdiler.bende emzirirken hem arada sağıp biberonla veriyordum iş başlayınca zor olmasın diye malum 2,5 aylıkken bıraktım hemde emziriyordum.sütün yettiği sürece mama verme mama yerine 4. ayından sonra az az ek besine geçersin sütün olsunda ne maması.
hastanede ilk gün hem biberonla az bi zemzem suyu verdim yani ilk gün kullandım ve ilk gün emzik verdim.

kızlar bizim bebeklerimizin kimisi asla ne biberon ne emzik almadı. siz siz olun daha hastanedeyken tabii vemek isteyenler 1-2 dk için emzik verin almadı mı almıyorlar sizde harap oluyorsunuz.şimdi aman sağlıkla doğsunlarda varsın emmesin dediğinizi duyar gibiyim bende dedim ama sonra yemedi verdim.iyikide vermişim hiç zorlanmadım bu konuda.emzik emen bebek daha sakin oluyor ve sonradan işinize çok yarayacak.karnı tokken bile emmek istiyorlar , uykuya dalamıyorlar falan işte o zaman çok işinize yarayacak

acaba senin bebeğin kaç kiloydu en son?kaydirigubbakcemile2 mı gamyoncuiremsu mi?

Son düzenleme:

bi de bende de her zaman kansızlık var.kendimi bildim bileli bu sorun var,gerçi benim bünyemle alakalıymış.vücudum kan üretemiyormuş yeteri kadar.tabi hamilelikle birlikte daha fazla arttı.hangi ilacı kullanıyorsun bilmiyorum ama hiçbir kan hapı işe yaramıyor.en iyisi ferplex:küçük şişelerde tek içimlik.ben kullanıyorum ,memnunum.pekmez zorla içsemde midemi çok rahatsız ediyor,bebeğime de zarar verir diye fazla içmiyorum

tecrübeli anneler biberon olark ne öeneriyorsunuz dr. browns mu, chicco mu yoksa nuby mi
emzirdiğiniz zaman zaten biberona ihtiyaç olmuyor
ne zaman kullanmaya başladınız mamaya ne zaman geçtinzi

ben biberon ve emzik olarak avent kullanıyorum
4 aylıkken işe başladım ondan sonra gündüzleri biberonla içti sütünü tabi ama doğduğundan itibaren biberona alıştırdım.. rezene kimyon çayı içirdim her gün.. süt sağıp içirdim özellikle dışarı çıktığımda iyi oluyordu..
emzik için pes etmeyin uğraşın alıştırın.. Burcunun dediği gibi uykuya dalmada ve emme isteiğini gidermede çok faydalı, yoksa sizi emzik niyeine kullanır.. benim oğlan 4 aylıkken alıştı ama sürekli değil uyku zamanlarında alıyor sadece..

Son düzenleme:

burcucum bu yazında eski günlerim geldi aklıma oyyy oyyy nekadarda çabuk geçmiş zaman ..ben vermiycem emzik biberon kullanmasın demedim... daha doğmadan 5 çeşit emzik biberon almıştım ama ilk gün vermedim yani hiç aklıma gelmedi 3 günlükken sarılıktan hastaneye yattık oradada vermediler git gel derken uzayan sarılık oldu çünkü emzik biberon yani alıştıramadım.. 4aylıkken emziğe alıştı zor zahmet (biberon bebedor un cam olanından almıştım ben çokta memnundum fakat chicco nunda çok iyi olduğunu biliyorum)biberon dahil olmak üzere fakat 3 ay sürdü sadece ne emzik ne biberon şuan kullanmıyoruz olan bana oluyor burcuya birebir katılıyorum hamilelikten önceki kilomdan bile daha zayıfım düşünün eridim bittim yani:)))

bende senin gibi kansızlık problemi yaşamıştım hamileyken bana doktorum bir gün 2 tana ferro alıyordum diğer gün iğne yaptırıyorum böyle hemen toparladım

Ben ilk üç ay Dr. Browns kullandım. 120 cc olanlarından. Büyüdükçe Avent ve Chicco aldım . Chicco yu PBA sız olandan aldım. Diğerlerinde süt saklıyorum. Chicco da ısıtıyorum.

arkadaşlar güzel önerileriniz için teşekkür ederim bu bilgilerden faydalanacağım çok makbule geçtia.s.a.s.

acaba senin bebeğin kaç kiloydu en son?kaydirigubbakcemile2 mı gamyoncuiremsu mi?

Bebeğim erkek en son 2 haftalıkken gittik 624 grdı. Ama ben hiç bulantı problemi yaşamadım canım yani kilo kaybım hiç olmadı. Bu yüzden bence sen sonra toplarsın kendini canını sıkma bu konuda. Zaten kilo bi anda alınıo sen hiç bi şe anlamıyosun alırken.Bu arada senin bebeğin kız mı erkek mi?

En son 22 haftalıkken gittik yanlış yazmışım canım.

Duafer kullanıyordum şimdi ferrum forta başlıcam o bitince ben bu ilacı doktora soriim o zaman gittiğimde inş. ii gelir.

slm kızlar aranıza yeni katıldım kaydirigubbakcemile2
sercim ve xxmilagros benimse SAT 14 mayıs benim bebeğim kız daha 2 gün önce sonunda gösterdi kaydirigubbakcemile3
yalnız size bişi sorcam arkadaşlar benim 3 gündür midem ekşiyo sizde böyle bi şikayet var mı varsa ne yapmalıyım rahatlamak için ? CADIARZU

gaviscon şurup...
doktoruna danışmadan alma ama tabi...

4 aylıkken aldığını hatırlıyorum sonra yine mi bıraktı.bu Gencer'de seni iyi oynatıyor valla.
Oyüzden yazdım 2011 şubat annelerinede iş hastanede hemen dayamak galiba.emzik-biberon alan çoçuğun zahmeti hem daha az oluyor hemde uyku bastırınca falan huysuzluğu emzikle en aza iniyor.

gaviscon kesinlikle.10 dk da geçiriyor.dr da aynısını verir muhtemelen.ama saçla falan ilgisi yok ha zerre miğdem kazınmadı yani 13-14 haftallıkken yanma vardı o kadar sonra bitti.ama Duru'cuk bir saçlı doğdu inanamadım şaştım kaldım.

ya biz ne zaman tombiş olacağız yaakannehir bebeğim kız daha yeni kesinleşti hep saklıyordukaydirigubbakcemile3

şimdi öyle diyorsun ama bi tonmiş olunca ne oldu bana diyorsun 7. aydan itibaren dikkat etmezsen ayda 6-7 kilo aldığın olacak benim gibi davul niyetine gezersin sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

gavisconu banada verdi doktorum miden yandıgında kullan dedi

gecen akşam midem fena halde yanıyodu içtim ve çıkarttım bütün yediklerimi

şrup çok yoğun oldugundan boğazımdan geçmedi bi türlü ve midemi bulandırdı bi dahada kullanmam sanırım

Canım 3 gündür aynı dert bende de başladı. Böyle bi şikayetim yoktu daha önce.Bu arada çok güzel bebeklerimiz yaklaşık aynı zamanlarda doğucaklar çok sevindim canım:dance:
Bu arada benim randevuma daha en az bir ay var daha yeni gittim ben. Bu mide ekşimesinin doğal yolardan geçme yolu yokma acaba ne iii gelir?

şimdi öyle diyorsun ama bi tonmiş olunca ne oldu bana diyorsun 7. aydan itibaren dikkat etmezsen ayda 6-7 kilo aldığın olacak benim gibi davul niyetine gezersin sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni[/QUOTE]

İnanmıyorum yandık valla.Çok dikkat etmek lazım o zamanmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…