2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

Hamilelikte ne yaparsanız yapın kilo alımının önüne geçemiyorsunuz kızlar. O yüzden hiç sıkıntı yapmayın. <kendinizle barışın ve doğumdan sonra vermenin formülünü arayın

kizlarrrrrrrr hamis annislerimmm size tavsiyem sabah ac karnina ve aksam yatmadan 1 seker kasiyigi yada icebiliyorsaniz 1 yemek kasigi keciboynuzu pekmezini kesinlikle öneriyorum! birde aksama dogru süt ve birlikte muz yemenizi tavsiye ediyorum. ayrica gece her kalktiginizda basinizin dibinde koca 1 bardak süt bulundurun, gece icilen sütün bebege cok faydasi vardir. gerci dogumunuza daha var okadar tuvalete cikmazsiniz ama son aylar merak etmeyin tuvaleti kendinize mesken edinirsinizkaydirigubbakcemile3 hatta tuvalete bir yatak bir yorgan atmak istersiniz sempatiksalakcinni dakka basi uyanacaginiz icin sütü ihmal etmeyin anacigimmm.... daha aklima geldikce yazarim!

xxmilagroscum benim pazartesi kontrolum var sorcam doktoruma mide ekşimesini ama ben ilaç,şurup,vs kullanmak istemiyorum doğal bişi öneren yok mu yaa? madensuyu dediler ama ben denemedim daha

bi de arkadaşlar ben pzrtesi günü şeker yüklemesine gitcem de aç mı gitmek gerekiyor doktorum bişi demedi de

Kızlar ben bu ürünlerden hangisi almalıyım sizce,ben çalışan bir anne olacağım için bebeğim ben olmadığım zaman mecburen biberondan beslenmesi gerekecek,ama biberon konusunda kararsız kaldım sizce hangisini almam benim için daha iyi olur.Ve siz bu seçeneklerden başka hangisini tavsiye edersiniz

Nuk Silikon Emzikli Cam Biberon 250 Ml. - Anne ve Bebek - joker.com.tr

Nuk Silikon Emzikli Cam Biberon 125 Ml. - Anne ve Bebek - joker.com.tr

Nuk Kauçuk Emzikli Polikarbonat Biberon Baby Blue 125 Ml. - Anne ve Bebek - joker.com.tr

Nuk BPA İçermeyen Silikon Emzikli Biberon 110ml. - Anne ve Bebek - joker.com.tr

Nuby Web Sitesi

karıştırmadan içtinde yoğun mu geldi acaba tamam yoğun bi kıvamı var ama boğazda takılacak kadar değil.benim dolabımda halen duruyorda ama içerken karıştırmak gerekiyor sanırım.bana çok iyi gelmişti.

xxmilagroscum benim pazartesi kontrolum var sorcam doktoruma mide ekşimesini ama ben ilaç,şurup,vs kullanmak istemiyorum doğal bişi öneren yok mu yaa? madensuyu dediler ama ben denemedim daha

maden suyu ama onunda üstünü okumak lazım doğal minarelli su içmen gerekiyor.dikkat et kimisinde maden suyu yazıyor kimisinde doğal minaralli su.ama miğde yanması için kullanmamıştım minaral ihtiyacı için içtim.

bi de arkadaşlar ben pzrtesi günü şeker yüklemesine gitcem de aç mı gitmek gerekiyor doktorum bişi demedi de

aç karnına gitmen gerekiyor.şekerli su içirip kan alıyorlar.ondan sonra 1,5 saat sonra yine kan alınıyor o arada aç olmalısın.ve sonuç çıkana kadar birşey yemiyeceksin yani bi 4-5 saat aç kalınıyor ama şekerli sudan dolayı çok açlık hissetmiyorsunda.

110-125 lik alma tamam ilk başlarda 30-60 yiyor ama çok çabuk 90-120 lere geçeceği için 125likte sütü sallıyamıyorsun bile almışken 250 lik ve bpa sız al.
biberon ucuda çok önemli ben ilk damaklı silikon biberon ucu ile verdim ondan sonrada ucundan akan biberon başı asla almadı ve biberonlar genelde ucu delik satılıyor ya 1 biberon alıyordum birde aynı markanın ayrı damaklı biberon ucu ilk neyle başlarsan öyle gider.damaklıda hava daha az kaçıyor ve gaz daha az oluyor haliyle.
cam ağır ama .Cam sağlıktır tabii ama 30 cc mama için 1 saat tutacaksın hem senin bileğin ağrıyacak hemde bebeğe ister istemez bi ağırlık gelecek.bpa sız polikarbon derim sahsen.olumunekankayizsmile

Şeker yüklemesine aç gitmen gerekiyor canım..
Ben Avent in PBA sız biberonunu öneririm. Gönderdiğin linkleri tek tek açamadım. Var mı bilmiyorum. Ama Burcunun da dediği gibi büyük boy al. Çabuk geçiliyo büyük cc lere. Ama kesinlikle Bpa sız al.

mrb güzel anneler. yine bi soru su buhar makineleri var ya oda icin, bi kac kisi ondan almalisin kalorifer acik olacak cocuk nemsiz kalmasin diyo, siz ne düsünüyosunuz bu konu hakkinda, fiyatlari ne hic sormadim gerek var mi buna acaba?

arkadaşlar tartı bozuk değilse 10 günde 4 kilo almışım.çoooooooook mutluyuz ya sonunda kilo almaya başladım umarım kızıma da yarar

bende de kansızlık problemi var en son ölçtürdüğümde 9.6 idi..kan ilacı dışında bir takviye yapmıyorum..((((((((((((((((

mrb güzel anneler. yine bi soru su buhar makineleri var ya oda icin, bi kac kisi ondan almalisin kalorifer acik olacak cocuk nemsiz kalmasin diyo, siz ne düsünüyosunuz bu konu hakkinda, fiyatlari ne hic sormadim gerek var mi buna acaba?
kesinlikle tavsiye ederim... o kadar farkettiriyo ki odanın nemi... daha rahat uyuyor bebek.
arkadaşlar tartı bozuk değilse 10 günde 4 kilo almışım.çoooooooook mutluyuz ya sonunda kilo almaya başladım umarım kızıma da yarar

slm herkese benimde bir sorum olacak şu astronot denen dış giysileri varya onlar satılıyor burada hem çok güzel hemde uygun fiyatlı ancak benim bebek ilk 3-4 ayında kışta olacak o kadar küçük bebek bunları giyebilir mi? yoksa 3 ay battaniyeye sarmamı mı tavsiye edersiniz?

biz şubatta dogum yaptık zaten 3-4 aylıkken havalar ısınmaya başlamıştı,yaz hafiften yuzunu gostermıştı.
ilk 3-4 ay da battanıyeye sardım ben. zaten zırt pırt cıkaramıosun kucucuk bebegı. ama senınkı 4 aylıkken kıs gelıcekmıs? gıydırılebılır aslında.

yok yanlış anlaşıldım bende şubat annesiyim bebeiğin sadece ilk 3-4 ayı kış olacak dedim o yüzden o kadar küçük bebeğe giydirilmez diye düşündüm ama yinede tecrübeli annelere bi sorayım dedim.

bende zeynep gibi battaniyeyei sarmıştım daha kolay oluyor

bende aldım kullanışlı çok ihtiyacın olacak ufak uygun birşey araştır vakit varken ben kfaftın almıuştım 50 tl falandi galiba.

hee çok yarıyor 4 kilo sana 40 gr ona :) ama ona bile değer boşver battı balık yan gider ye canım ye bebişine lop et olsun.

bende polar battaniyeye sardım daha rahat.ama eğr çok uygun fiyatlıysa 1 yaş için al.seneye çok lazım olacak emin ol.

tecrübeli anneler bende bir konuda fikrinizi sorucam

benim evim küçük çocuk odası var ama
şuan çocuk odasını yapmayı düşünmüyorum orada 3 kapılı bir dolapla ranza var.annemler ablamlar herkes uzakta yanıma geldiklerinde rahat edelim diye o yatağı kaldırmak istemiyorum

yatak odamda küçük bunun büyük etkisiyle bebeğim için minik sepet tarzı sallanan beşiklerden almak istiyorum
http://www.kadin34.com/wp-content/uploads/2010/07/b2-152x152.jpg
http://www*****irbaby.com/resimleri/1101_little_prince_tenteli_pembe_bebek_besik_1.jpg
http://www.akillifiyat.com/producti...___portbebe_xmlseries_l__ks_portbebeli_59.jpg

bunlara benzer birşey

daha sonra odasını yaptığımda yatağınıda ona göre yaparım diye düşünmüştüm.ama kafam karışıyor

bunlarda çok hevesim var ama bir yandanda 4-5 ay yatabilir anca diyor.karar veremiyorıum sizin görüşleriniz nelerdir

canım ben de ilk 3-4 ay bu tip minik bir beşik kullanmıştım ama 4. aya yakıın oglum dönmeye başlayınca yatıramadım.o zamandan beri de cok hareketli yatıyor.ben yatak odama koydum normal boyutlarda sallanan bir beşik.dolabını ise farklı bir odaya...
bu sepetler cok sirin görünüyorlar ama kısa süreli kullanılıyor işte.
eger yatak odan cok kücükse 70*130 degilde 60*120 besiklere baksan.yada odandaki şifonyer,komodinin tekini diger odana gecirebilrsin....
bebişin ve sana bol saglıklı günler!

canım bunlar 3-4 ay kullanışlı ama 4-5 aydan sonra donmeye baslayınca olmuyor. hemen kuculuyor. cocuk kaskatı kalıyor ıcınde hareket bıle edemıyor. ben almadım bence kullanıslı degıl ama sen bılırsın... eger 2-3 ay bırınden odunc alabılırsen daha ıyı,sonra elınde kalıcak muhtemelen cunku.

canım bende bu sepetlerden aldım kullanışlı oldu doğrusu yatağın kenarına koydum gece kalkıp emzirmesi çok rahat oldu ama tabi 3 ay kullanabiliyorsun bizdesonra normal yatağına geçirdik ama iyi oldu durumun varsa al sonrada birine veririsin benimkini benden sonra 2 kuzenimde kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…