gavisconu banada verdi doktorum miden yandıgında kullan dedi
gecen akşam midem fena halde yanıyodu içtim ve çıkarttım bütün yediklerimi
şrup çok yoğun oldugundan boğazımdan geçmedi bi türlü ve midemi bulandırdı bi dahada kullanmam sanırım
xxmilagroscum benim pazartesi kontrolum var sorcam doktoruma mide ekşimesini ama ben ilaç,şurup,vs kullanmak istemiyorum doğal bişi öneren yok mu yaa? madensuyu dediler ama ben denemedim daha
bi de arkadaşlar ben pzrtesi günü şeker yüklemesine gitcem de aç mı gitmek gerekiyor doktorum bişi demedi de
Kızlar ben bu ürünlerden hangisi almalıyım sizce,ben çalışan bir anne olacağım için bebeğim ben olmadığım zaman mecburen biberondan beslenmesi gerekecek,ama biberon konusunda kararsız kaldım sizce hangisini almam benim için daha iyi olur.Ve siz bu seçeneklerden başka hangisini tavsiye edersiniz
Nuk Silikon Emzikli Cam Biberon 250 Ml. - Anne ve Bebek - joker.com.tr
Nuk Silikon Emzikli Cam Biberon 125 Ml. - Anne ve Bebek - joker.com.tr
Nuk Kauçuk Emzikli Polikarbonat Biberon Baby Blue 125 Ml. - Anne ve Bebek - joker.com.tr
Nuk BPA İçermeyen Silikon Emzikli Biberon 110ml. - Anne ve Bebek - joker.com.tr
Nuby Web Sitesi
bi de bende de her zaman kansızlık var.kendimi bildim bileli bu sorun var,gerçi benim bünyemle alakalıymış.vücudum kan üretemiyormuş yeteri kadar.tabi hamilelikle birlikte daha fazla arttı.hangi ilacı kullanıyorsun bilmiyorum ama hiçbir kan hapı işe yaramıyor.en iyisi ferplex:küçük şişelerde tek içimlik.ben kullanıyorum ,memnunum.pekmez zorla içsemde midemi çok rahatsız ediyor,bebeğime de zarar verir diye fazla içmiyorum
kesinlikle tavsiye ederim... o kadar farkettiriyo ki odanın nemi... daha rahat uyuyor bebek.mrb güzel anneler. yine bi soru su buhar makineleri var ya oda icin, bi kac kisi ondan almalisin kalorifer acik olacak cocuk nemsiz kalmasin diyo, siz ne düsünüyosunuz bu konu hakkinda, fiyatlari ne hic sormadim gerek var mi buna acaba?
arkadaşlar tartı bozuk değilse 10 günde 4 kilo almışım.çoooooooook mutluyuz yasonunda kilo almaya başladım umarım kızıma da yarar
slm herkese benimde bir sorum olacak şu astronot denen dış giysileri varya onlar satılıyor burada hem çok güzel hemde uygun fiyatlı ancak benim bebek ilk 3-4 ayında kışta olacak o kadar küçük bebek bunları giyebilir mi? yoksa 3 ay battaniyeye sarmamı mı tavsiye edersiniz?
biz şubatta dogum yaptık zaten 3-4 aylıkken havalar ısınmaya başlamıştı,yaz hafiften yuzunu gostermıştı.
ilk 3-4 ay da battanıyeye sardım ben. zaten zırt pırt cıkaramıosun kucucuk bebegı. ama senınkı 4 aylıkken kıs gelıcekmıs? gıydırılebılır aslında.
slm herkese benimde bir sorum olacak şu astronot denen dış giysileri varya onlar satılıyor burada hem çok güzel hemde uygun fiyatlı ancak benim bebek ilk 3-4 ayında kışta olacak o kadar küçük bebek bunları giyebilir mi? yoksa 3 ay battaniyeye sarmamı mı tavsiye edersiniz?
mrb güzel anneler. yine bi soru su buhar makineleri var ya oda icin, bi kac kisi ondan almalisin kalorifer acik olacak cocuk nemsiz kalmasin diyo, siz ne düsünüyosunuz bu konu hakkinda, fiyatlari ne hic sormadim gerek var mi buna acaba?
arkadaşlar tartı bozuk değilse 10 günde 4 kilo almışım.çoooooooook mutluyuz yasonunda kilo almaya başladım umarım kızıma da yarar
tecrübeli anneler bende bir konuda fikrinizi sorucam
benim evim küçük çocuk odası var ama
şuan çocuk odasını yapmayı düşünmüyorum orada 3 kapılı bir dolapla ranza var.annemler ablamlar herkes uzakta yanıma geldiklerinde rahat edelim diye o yatağı kaldırmak istemiyorum
yatak odamda küçük bunun büyük etkisiyle bebeğim için minik sepet tarzı sallanan beşiklerden almak istiyorum
bunlara benzer birşey
daha sonra odasını yaptığımda yatağınıda ona göre yaparım diye düşünmüştüm.ama kafam karışıyor
bunlarda çok hevesim var ama bir yandanda 4-5 ay yatabilir anca diyor.karar veremiyorıum sizin görüşleriniz nelerdir
tecrübeli anneler bende bir konuda fikrinizi sorucam
benim evim küçük çocuk odası var ama
şuan çocuk odasını yapmayı düşünmüyorum orada 3 kapılı bir dolapla ranza var.annemler ablamlar herkes uzakta yanıma geldiklerinde rahat edelim diye o yatağı kaldırmak istemiyorum
yatak odamda küçük bunun büyük etkisiyle bebeğim için minik sepet tarzı sallanan beşiklerden almak istiyorum
http://www.kadin34.com/wp-content/uploads/2010/07/b2-152x152.jpg
http://www*****irbaby.com/resimleri/1101_little_prince_tenteli_pembe_bebek_besik_1.jpg
http://www.akillifiyat.com/producti...___portbebe_xmlseries_l__ks_portbebeli_59.jpg
bunlara benzer birşey
daha sonra odasını yaptığımda yatağınıda ona göre yaparım diye düşünmüştüm.ama kafam karışıyor
bunlarda çok hevesim var ama bir yandanda 4-5 ay yatabilir anca diyor.karar veremiyorıum sizin görüşleriniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?