2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

Kipa'da dalin'in ıslak mendilleri 2 al 1 bedava 7.90 tlden satışa girmiş (3x64 paketler)bunlardan bir kaç tane alıp stok yapsam olur mu.Hiç dalin'in ıslak mendillerini kullanan var mı aranızda.
Birde ilk zamanlar için ben unıbaby'ın ıslak mendilerinden aldım 120'li satılanlarından bir kaç bundan kullanıp sonra dalin'e geçiyim diyorum bu konuda siz ne dersiniz neler kullandınız.

ben 6 .aydan sonra başladım dalin kullanmaya kremli olanından kullanıyorum uni baby hiç memnun kalmadım kızımada allerji yaptı en güzeli 6 ay su, pamuk ve zeytinyağı üçlüsü başkada hiç birşey yapma ben 2 kzımdada böyle yaptım

Teşekkür ederim cevabın için bende şimdiden stok yapıyım demiştim ama bebek doğduktan sonra stoklamak böyle şeyleri daha iyi olacak galiba

bende once 2 ay chicco kullandım
sonra dalin,molfix,pampers kullandım. şu anda unıbaby war ewde.
ama pampers cok guzel,yumuşacık...

sepet için söylüyorum bende kullandım ama sadece 3 ay sonra elini atıyor ve sürekli biryerlere çarpıp uyanıyor.aslında ilk 2 ay için iyi hele yeni doğum yapınca o kocaman karyolaya al koy çok zor olur.ama durumun iyi ise al bencede ama öyle bir lükse gerek yok dersen alma 3 ay için gereksiz bence.

ben ben bennnn Dalini acayip stok yaptım şu sarı olanlar dimi 1 posette satılıyor.
ıslak mendil çok çok lazım oluyor sadece altını temizlemek için düşünme ama bi hastaneye gidiyorsun sürekli elinin altında elini yüzünü siliyorsun yeri geliyor kusunca boğazı temizleniyor falan sen ellerini yıkayamadan emzireceğinde lazım ve en kıytırık islak mendil bile bak fiyatlarına 3 liradan başlıyor.dalin bence iyi bende o fiyattan almıştım ama bayağıdır bi görmedim o ücreti şimdide hugiess in 3 lülerini alıyorm ama dalin bulursam alırım yine kokusu çok güzel..ben herhalde bi 10 tane 3 lü almıştım 4.ayda bitti şimdiden her alışverişimde evde olsada olmasada alıp atıyorum.artık çok daha fazla lazım.
birde nedenini bilmiyorum ama benim yatak odam doğum yaptığımda acayip toz oluyordu ya petekler sürekli açık diye ya içinde insan var diye anlamadım ama çok tozlu oluyordu ben ıslak mendille yer silenlerdenim birde çok güzel temizliyor ve 1 tane bile kıl bırakmıyor tabii dalinleri onun için kullanmada aklında olsun alınca çok ucuz bulursan yer içinde al.hele banyo fayslarındaki kıllar beni çıldırtır onlarda birebirdir.

Teşekkür ederim cevabın için bende şimdiden stok yapıyım demiştim ama bebek doğduktan sonra stoklamak böyle şeyleri daha iyi olacak galiba

aksine şimdiden stoklamak iyi bebek doğunca o kadar çok masraf oluyorki ayy bu kalsın sonra alırım diye ihtiyaçları yada kolaylık olan pratikleri erteliyorsun.

bende once 2 ay chicco kullandım
sonra dalin,molfix,pampers kullandım. şu anda unıbaby war ewde.
ama pampers cok guzel,yumuşacık...

evet 5-6 aydan sonra istediğini kullanırsın ama 5-6 ay pampers yada dalin tavsiye ederim hele ilk ay tabii ki unibayb.

Çok teşekkür ederim yaa saol ben gidip bu akşam alıyım ozaman evet dalin'in 3lü 1 poşet halinde satılıyor

arkadaşlar bende bişey sorcam.sizler hangi marka biberon kullandınız? bir de biberon emzikleri iki çeşit kauçuk ve silikon hangisini önerirsiniz?

arkadaşlar bende bişey sorcam.sizler hangi marka biberon kullandınız? bir de biberon emzikleri iki çeşit kauçuk ve silikon hangisini önerirsiniz?

Avent kullandım ve silikon uçluydu ve damaklı.( yeni birşey çıktı ya bpa'sız al markası önemli değil varsa bebedorunda yada wee nin de olabilir ama bpa olmasın .ama sonradan 4-5 aylıkken istediğini alırsın)

başta ne verirsen sonrasıda hep aynı olmak zorunda almıyor başkasını.ben hep damaklı silikon kullandım uç kısmını.

Son düzenleme:

dr brown kullandım. biberonuda emziğide. emzikleri doğal akış oluyor zaten. bebek abanmadıkça gelmiyor. böylece memeden kesilmiyor bebek. çok sükür bizimki kesilmedi en azından. nasıl başlarsan öyle gider. silikon öneriyorum. emzik olarak ta nuk kullanıyoruz. yine silikon ve damaklı.

canım bu biberon ve emziklerde çok çeşit var..netten sipariş verecem ama karar veremedim henüz..dr brown un biberonunu kaç ml almalıyım. ağzı dar mı geniş mi olmalı..tam model yazarmısınız..aynı şekilde emziğide tam model yazar mısınız..
teşekkürler..

cevabın için sağol canım.
evet bpa yı duydum hatta chico nun modellerine baktım iyi gibiler ama biraz pahalılar.
bebedor ve wee daha hesaplı tabi.

yenidoğan dar ağızlı alıcaksın canım...
ml içinde küçük alma bence çabucak büyüyolar. direk al 240 cc kucuk alınca sonra elınde kalıyor...

mrb canım
bizde 40 mız çıkana kadar sıcak su ve pamuk(pamuklu bezde olabilir) bununla yaptık tabi küvezde kaldığımız günler hariç ozamanlardada uni baby kullandım o bittikten sonra hep johnsbaby kullandım halende bunu kullanıyorum 1 koli yani 24 tane vardı içinde ondan almıştı eşimin çalıştığı firma bayisiydi çünkü çooook memnunum şimdi son paketteyim ama dalini kullanan arkadaşlarım var sanırım bende onu alıcam memnunlar çünkü

merhaba tecrübeli anneler benım sorum bebegıme sampuan bebe yagı ve pişik kremi hangi marka alayım hangisi göz yakmıyor sampuanların nelerden memnunsunuz

merhaba tecrübeli anneler benım sorum bebegıme sampuan bebe yagı ve pişik kremi hangi marka alayım hangisi göz yakmıyor sampuanların nelerden memnunsunuz

canım benim kızıma sebamed allerji yaptı 99 diye bitkisel bir ürün önerdei doktorumuz 7 aydır kullanıyorum çok memnunum hatta 6 yaşında ablamız var onada kullanıyorum

şampuan ve bebeyağı jonshons da kullandım dalin de ikiside göz yakmıyor.bebe yağıda hem jonshon var hem dalin ama bebe yağı sakın 1-2 tane almayın 10 aylık kızım ben hamileyken karnımada sürdüm halende bitmedi ve bu 200 l fala olan çok büyükte değil.

pişik kremi değil pişik önleyicileri diyorsun onların hepsi pişik olmasın diye önleyici güya. sen bence hiçbirini alıp paranı ziyan etme hepsi elimde kaldı 5 parada etmez.

1 tane hametan(pişik kremi ama eczaneden alacaksın) merhem yada pomadını al kızarıklığı olursa incecik sür bitti.o sersem şeyler bence pişik yapıyor sinir oluyorum.ne zaman onları kullanmayı bıraktım çoçuk rahatladı ki bunları 1. ayın sonundan beri kullanıyorum.

şampuan seba med kullanıyordum,o bitti şimdi jhonsons kullanıyorum ikisinden de memnunum.
bebe yağı kullanmıyorum ben,bebe losyonu kullanıyorum. yağ vıcık vıcık sinir ediyo beni. seba med losyonumuz wardı o bitince yine jhonsona geçtik,yine ikiside güzel...
krem içinde ilk 2-3 ay cildi hassas diye her alt açmaya yine sebamed krem kullandım. 3 aydan sonra her seferinde sürmedim. gerek yok hem alışmasın diye. sadece kızardığında hametan kullanıyoruz sımdı,direk pişik için zaten hametan.

canım sezaryen doğum yapatrsan sütün hemen gelmiyor dolayısıyla bir kaç gün bebeğe evde mama takviyesi yapmak gerekebiliyor o yüzden benim ilk doğumumda 1 hafta sonra sütüm geldi ikincide 3. gün geldi dolayısıyla arada 1-2 öğün mama vermek zorunda kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…