ben hastanede sütüm gelmezse hemen esime aldiririm biberonu diyorum.
sevgili annisler rezene süt yapar bunu biliyorum baska nelere dikkat etmeliyiz, mümkün oldugu kadar ve tabiki kizim naz yapmazsa uzun bi süre emzirmek istiyorum, ne yiyip icmeliyim dogumdan önce sonra?
umarım boooll boooll sütün olur
kendimce tavsiyelerim olucak benimde. bi kere kesinlikle ve kesinlikle sinir stres yapmayın.çevrenizde sizi üzen,gerek kim ve ne warsa derhal uzaklaştırın. bebeğinizi emzirmek o kişilerle güç ve laf yarışına girmekten çok daha önemli. fırsat buldugunuzda uyuyun,dinlenin. işi gücü boşverin. süt en güzel uykuda salgılanıyor. yeme içme mevzuna gelince... bu kişiden kişiye değişiyo ben kendi adıma söyleyeyim ki,bol su için. günde en az 2-3 litre. bol yeşillik yiyin. göbek,marul atın ağzınıza üzerine de 1 bardak su için hemen. humana still tea tavsiye ediyorum. ısırgan çayı da çok güzel süt yapıyor,poşet alıp günde 2 kere içmenizi tavsiye ederim. yada direk hipp in ısırgan otlu emziren anne çayı var,humana yerine hipp alın ikisini aynı anda tüketmiş olursunuz.
kilo vericem diye kendinizi aç bırakmayın. önce siz doyun ki sonra bebeğinizi doyurasınız.
bulgur ve sütlü tatlılar da bende işe yarıyor. 9 ay oldu çok şükür ipeğim hala emiyor. benim yöntemlerim bunlar,ama tabi herkes kendi dogrusunu kendi bulacak...
ben hastanede sütüm gelmezse hemen esime aldiririm biberonu diyorum.
bende öyle diyorum inşallah sütüm hemen gelir ve bol olur ben normal doğum düşünüyorum da...
süt önerileriniz için saol ben de yazdım bi kenara
Işte maalesef doğuma biz değil bebekler karar veriyor
arkadaşlar 26. haftadayım kızım bazen hareket ederken canımı acıtıyo iç organlarıma vuruyomuş gibi sizlerde de böyle olan var mı acaba? :26:
arkadaşlar 26. haftadayım kızım bazen hareket ederken canımı acıtıyo iç organlarıma vuruyomuş gibi sizlerde de böyle olan var mı acaba? :26:
Aynısı bendede oluyo arkadasım hatta boş bulunup yüzümü eksitiyor yada aahliyorum ara ara oluyo zaten buarada sizde Zeynep dusunuyosunuz isim galiba kismetse bizde Zeynep koyucaz:)))
Aynısı bendede oluyo arkadasım hatta boş bulunup yüzümü eksitiyor yada aahliyorum ara ara oluyo zaten buarada sizde Zeynep dusunuyosunuz isim galiba kismetse bizde Zeynep koyucaz:)))
aah ah bu bizim de zamanında cok konustugumuz bir konuydu. öncelikle kış olmasına rağmen hastane odaları çok sıcak oluyor bunu baştan söyliyim.. alıcağın gecelik ya da pijama penye olsun vücut süt üretirken çok terlersin ilk zamanlarda.. bir anda su gibi olursun.. seçim konusu hangisiyle rahat ettiğine bağlı ama hastane koşullarında gecelik daha işe yarar oluyor. kilot olarak tek kullanımlık atılan kilotlardan al kendi kilotlarını kullanma boşu boşuna. ben iki gecelik bir pijama götürmüştüm sezaryenle doğdu kızım. valla pijamanın sadece üstünü kullandım altını giyemedim. gecelikler daha cok işe yaradı ama önü iyice açılan düğmelilerden al. bir iki tane atlet götürün. bir de serumdu damar yoluydu vs vs zımbırtılar yüzünden uzun kollu gecelik önermiyorum kısa kollu alın benden söylemesi.. zaten üstünüze lizöz veya sabahlık alırsınız mutlaka.
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiiler için.evet hastaneler çok sıcak oluyor kışın yaz aylarından daha sıcak oluyor hattaaşağı yukarı 2 gün yatsak hastanede iki gecelik uygun olur gibime geliyor benimde.birini doğumdan önce birinide sonra giyeriz heralde.
hakikaten ben 2 dedim ama bildiğimden değil.ne kadar kalınıyor (aksi bir durum olmadığı normal şartlarda) hastanede?
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiiler için.evet hastaneler çok sıcak oluyor kışın yaz aylarından daha sıcak oluyor hattaaşağı yukarı 2 gün yatsak hastanede iki gecelik uygun olur gibime geliyor benimde.birini doğumdan önce birinide sonra giyeriz heralde.
hakikaten ben 2 dedim ama bildiğimden değil.ne kadar kalınıyor (aksi bir durum olmadığı normal şartlarda) hastanede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?