Ben Dalan kullanmıştım. Roxy bebek deterjanı. Ç ok memnun kaldım. Yumuşatıcı kullanmadım. Hala da kullanmıyorum.
benimde bir sorum olacak;
bu park yatakların içindeki yataklarla ilgili.bu satılan ince yataklar yeterli oluyormu?yada sağlıklımı.yün yatak yapılabilirmi yada yapılması söz konusumu?visko yataklar çok ince gibime geliyor benim gerçi bakıp incelemedim yünde olurmuki dedim ama konu hakkında bir bilgim yok aydınlatırsanız seviinirim
ilk yıkama için kırmızı -varsa lacivert siyahlarını ayırıp koyu renkleri ayrı 30 derecede.
beyaz pembe sarı yesil olanlarınıda ayrı 30 derecede yıkayabilirsin.
zaten leke yok varsa bi toz vardır.
sonrada ilk zamanlar 40 derecede yıkadım.sonradan hem demir damlası var bebeğe verilen o ve kakası dışarı çıkıyor ister istemez , onlar başlayınca lekeli çok ise 60 az ise 40 derecede yıkayabilirsin.benim makinemde bebek diye bi ayar yok valla. ama bebek ayarına bir bak kaç derece.zaten çoğu kıyafettede yazar 40 derece diye.
kırmızılarda ilk yıkamada renk verirse verir vermez ise zaten özel kumaş vermez.ama bizim kızmızı elbisemiz vermişti.
Ben hassas yıkamada yıkıyorum renkli beyaz karışık hiç boya döken olmadı
saolun kızlar bende üstteki diyordum komşumdada ondan var ama o işte bebek aşağı kayıyo fln dedi ama kemeri var bide yeni doğduğunda kullanamazsın dedi ondan kafam karıştı size sorıım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?