2010 Şubat annelerinden 2011 şubat annelerine öneriler

merhaba tecrübeli annişler.bişey soracaktım.tek kullanımlık kilotlardan bahsetmişsiniz .bi markette gördüm bende dün.sezeryan olanlarda bunu kullanabilirmi acaba.dikiş yerlerine denk gelip acıtabilir diye düşündüm ben.kullanan varmı aranızda memnun kaldınızmı.alsak iyi olurmu acaba.
daha önce sormuştum ama msjım arada görülmemiş sanırım tekrar sorayım dedim.

benimde bir sorum olacak;

bu park yatakların içindeki yataklarla ilgili.bu satılan ince yataklar yeterli oluyormu?yada sağlıklımı.yün yatak yapılabilirmi yada yapılması söz konusumu?visko yataklar çok ince gibime geliyor benim gerçi bakıp incelemedim yünde olurmuki dedim ama konu hakkında bir bilgim yok aydınlatırsanız seviinirim

ben kızımda pamuk yatak yaptırmıştım içine ama oğlanda aynı yatağı kullanamadım içine göçmüş dura dura ince yatak aldım gayet kullanışlı hemde ortopedik ben memnunum cnm

ben dalin yumuşatıcı ve sıvı sabun kullandım kesinlikle hiç alerji -kızarıklık falan olmadı tamamen bebekle ilgili demenki.ama hiç dr a kullanayım mı diyede sormadım.arada 1-2 kerede dalan almıştım bende çağrı marketlerde buluyordum oda güzeldi ama kokusu pek hoş gelmedi bana yumuşatıcıyı yinede kullandım.hee yumuşatıcı bittiğinde koymadığımda oldu sert falanda değildi.zaten halen herşeyi ütülediğim için sertlikte , çok kırışıklıkta olmuyor.hacı şakirden ben memnun kalmadım her seferinde 60 derecede yıkamadığım için sabun artığı kalıyordu ve lavanta kokulusunu zaten sevmem sabun artığıda bırakınca 1 kere haricinde hiç almadım.
yani bence dalin yada roxy dalan iyi ki dalan %100 yağlarda üretilmiş üstünde öyle yazıyordu.Ama dalinin kokusunu hiçbirine değişmem bi ara kendi çamaşırlarımı bile dalin le yıkıyordum sonra baktım hemencecik bitiyor vazgeçtim.

Ben tek kullanımlık külot kullanmadım onun yerine hastanede verdikleri dev boyutta pedlerden istemiştim. Çok rahat ettim. Zaten bir iki gün kullanılıyo onlardan. Sonra azalıyo kanama. Hastanede zaten verecekelrdir. e siz de alacaksınız zaten ped yanınıza bence bütçenizi zorlamayın hastaneden yedek ped isteyin

Peki biz bu çamaşırları yıkarken hangi yıkama seçeneğinde yıkamamız gerekiyor,en kısa programda mı,bebek için olan programda mı yoksa,kendi çamaşırlarımızı yıkamadığımız programda mı.

ilk yıkama için kırmızı -varsa lacivert siyahlarını ayırıp koyu renkleri ayrı 30 derecede.
beyaz pembe sarı yesil olanlarınıda ayrı 30 derecede yıkayabilirsin.
zaten leke yok varsa bi toz vardır.

sonrada ilk zamanlar 40 derecede yıkadım.sonradan hem demir damlası var bebeğe verilen o ve kakası dışarı çıkıyor ister istemez , onlar başlayınca lekeli çok ise 60 az ise 40 derecede yıkayabilirsin.benim makinemde bebek diye bi ayar yok valla. ama bebek ayarına bir bak kaç derece.zaten çoğu kıyafettede yazar 40 derece diye.

kırmızılarda ilk yıkamada renk verirse verir vermez ise zaten özel kumaş vermez.ama bizim kızmızı elbisemiz vermişti.

Son düzenleme:

Ben hassas yıkamada yıkıyorum renkli beyaz karışık hiç boya döken olmadı

Teşekkür ederim anneler hepsini not aldım.Bu hafta sonu için bu güzel bilgiler çok işime yaracak

sevgili anneler bende şubat annesiyim ben bir konuda çok kararsız kaldım ve siz tecrübeli annelere danışayım dedim şimdi ben oto koltuğu olan ana kucaklarından mı yoksa normal sadece evde kullanılanındanmı alsam???
beğendiklerim aşağıdaki linktekiler bi bakarsanız ve yorum yazarsanız sevinirim
6670 Stork Silver Line Oto Koltuğu Yeşil | Stork | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
3670 Bebbek Ayıcık Nakışlı Ana Dizi Gri-Mavi | Bebbek | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com

Kesinlikle üsttekinden. Hem evde hem arabada rahatça kullanırsın. Alttaki arabada olmaz. Yazık yani. Zaten 9 kg dan sonra ikisi de kullanılamayacak. <almışken iki işini de görsün di mi

bencede 1.cisi oda sallanıyor canım ana kucağı gibi oto koltuğuda oluyor elindede taşıyorsun.odaya yanına koyup sallayabiliyorsunda

bende ikisindende var ama ikinci resimdekini kuzenim vermişti onun kızının alma kullan sen dedi.bende 1. fotoğraftakinden aldım.ama oda aynı işi görebiliyor

saolun kızlar bende üstteki diyordum komşumdada ondan var ama o işte bebek aşağı kayıyo fln dedi ama kemeri var bide yeni doğduğunda kullanamazsın dedi ondan kafam karıştı size sorıım dedim

yeni doğanlar için anakucağı minderi oluyo canım biz içine ondan koyduk öyle tavsiye ettiler

saolun kızlar bende üstteki diyordum komşumdada ondan var ama o işte bebek aşağı kayıyo fln dedi ama kemeri var bide yeni doğduğunda kullanamazsın dedi ondan kafam karıştı size sorıım dedim

bebeğin ayaklarının altından kollarının altından emniyet kemeri var onda.yani ben görüyorum hastaneden bile o koltukla çıkarıyorlar vardır mutlaka bir numarası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…