ben kullanmadım ana kucağı minderi. Zaten hastaneden ana kucagıyla cıkarmamıstım. Goturduk ama koymadım ıcıne,kucagımdaydı...o yuzden bı fıkır veremıyorum...
peki sonradan kullanabildinmi
erken kullanmana gerek yok ki erken kullanıp göğüs ucunu uyarman erken doğuma sebep olabiliyormuş.çantana al at.doğumdan çıkınca hemen sürmeye başla.10 gr olanı var ondan alabilirsin büyüğüne hiç gerek yok 10 gr olanın bile yarısı kaldı .ilk başlarda sürüyorsun sonra zaten sızı falan kalmıyor.ii geceler tecrübeli anneler geçen kayınvalidem göğüs ucu çatlaklarından bahsetti bende nette bi arattım gözüm fena korktu valla
herkesde oluyo mu bu doğum sonrası göğüs ucu çatlağı şimdiden önlem alsak bi işe yarar mı? mesela 32.haftadan itibaren evicap e kapsülü yada lansinoh alıp sürsem bi faydası olur mu yoksa zararı olur mu ? :44:
ii geceler tecrübeli anneler geçen kayınvalidem göğüs ucu çatlaklarından bahsetti bende nette bi arattım gözüm fena korktu valla
herkesde oluyo mu bu doğum sonrası göğüs ucu çatlağı şimdiden önlem alsak bi işe yarar mı? mesela 32.haftadan itibaren evicap e kapsülü yada lansinoh alıp sürsem bi faydası olur mu yoksa zararı olur mu ? :44:
Canım ben 2-3 günde bir susam yağı sürüyorum,diğer kremlerin erken doğumu tetiklediği söyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?