bende sana katılıyorum serap doktorda iyi dedi onun midesi ne kadarcıkki ne bilim ya kız burcu kafamı karıştırma karıştırma benim bide kilo kesinlikle ırsi ben nevanın bebek takip kitapcığı ile ayşeyi karşılaştırıyorum hem boyu hem kilosu hemen hemen aynı neva sadece 300 gr daha şişmanmış hatta ayşenin boyu nevaya göre daha çok uzamışbanada hep az geliyo yedirdiklerim ama az değil gayet güzel kızlar bencede zaten altına yapmasından anlaşılıyo ne kadar yediği yemeseler yapmazlarkiii yani kendi kızım adına konuşayım am öyle çokta kilolu bir bebek değil çünkü çok hareketliler artıkkkkk
bende sana katılıyorum serap doktorda iyi dedi onun midesi ne kadarcıkki ne bilim ya kız burcu kafamı karıştırma karıştırma benim bide kilo kesinlikle ırsi ben nevanın bebek takip kitapcığı ile ayşeyi karşılaştırıyorum hem boyu hem kilosu hemen hemen aynı neva sadece 300 gr daha şişmanmış hatta ayşenin boyu nevaya göre daha çok uzamış
özlem ne hamarat gacısın kız sen bravo waala:)) bu tahıllar dediğin hazır haldemi satılıyor yoksa kendinmi karıştırıyorsun ne bulursan atıyomusun yani içine
slm kızlar bebegınze kaç öğün yemek yedırıyorsunuz?bizim kusma problemımız oldugu için 4 üğün verıyorum sabah öglen akşam gece ara öğünlerimz yok yemıyor..verdigm miktar bir çerez kasesı kadar 90ml civarı ..szilerin nasıl yardımcı olursanız sevınırım..
selda hanım teşekürler bu karışımı bende yapıyorum ancak süt katmıyorum ve meyveleri haşlamıyorum gayette güzel oluyor,bu arada benimde adım selda:)Çocuklara Kilo Aldıran Meyveli Yulaf Ezmesi Malzemeler:
1 adet elma
1 adet armut
3 adet kuru kayısı
2 çorba kaşığı yulaf ezmesi
1.5 çay bardağı süt
Meyveler ince kıyılarak 1 çay bardağı suda haşlanır.
Yulaf ezmesi süt ile 4-5 dakika kaynatılarak demlenir.
Ardından ikisi de ılıyınca meyveler ile yulaf ezmesi karıştırılır.
aytencim ellerine sağlık çokta güzel duruyo.agiyet olsun paşaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?