kızlar bugün ilk kez 2 çay kaşığı elma suyu verdim Miray'a. sevdi galiba kaydirigubbakcemile3 elma ve havuçla başla dedi doktor ama ağlayınca soracaklarımı unuttumhep. artırımı nasıl olacak. mesela bugün 2 çay kaşığı vrdim. hergeçen gün bi kaşık artacak mı? yoksa başka bi şekilde mi? heee
bi cevaplayıverseniz!! çok merak ediyorummm. hiçbi yerde de yazmıyooo
yarında 7-8 kaşığa çıkar mesela sonrada 20 cc 30 cc diye çıkartırsın.
ayy valla ben direk 40 cc mi ne verdim ne ınsafsızmışımmm.
hatta birşey itiraf ediyorum çay kaşığı ile uğraşamıyorum Duru 'da hemen ağlıyor az az gelince tatlı kaşığı ile veriyorum :kedi: ama buyüsün biraz boğazının dliği canım.yoğurt -çorba ve muhallebiyi tatlı kaşığı ile yiyoruz benim kocişte dahga geçiyor 6. ayında sen kepçe sonrada tencere ile içirirsin diyelmaz:
ay essemayit canimmm burda pekmezi hicbir doktor önermiyor heleki yumurta sarisini bu aylarda asla canim! ama senin doktorunu bilemem canim ki burda cayina seker atmayi bile yasakladi!
bende ek gıdalara başladım sabah devam sütünün içine 3 tane cicibebe az pişmiş yumurta sarısı kattım ama çok az birazda pekmez koydum maşallah yedi doktorumuz böle tarif etti
öğleden sonra öğününde bide keçi sütünden yoğurt mayaladım 90 cc felan içine biraz pekmez attım onuda verdim 30 40 cc gibi içti pek iştahı yok ama zorla oyunla kandırarak içirttim artık besilensin kuzum az emiyo zaten
bende veriyorum valla ecenaza herşeyden
elme suyu havuç suyu- püreleri
patates+havuç+pirinçden çorba
yoğurt
tahıllı kahvaltı...vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?